Σελίδα 58 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 848535455565758596061626368108 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 856 έως 870 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    ΟΧΙ! Η ανάπτυξη θέλει καλοπληρωμένους ικανοποιημένους με πλήρη δικαιώματα εργαζόμενους .
    Φίλος κάτι τέτοια τους έλεγε ο Βαρουφάκης και είδες τι έπαθε!

Όσο για το ότι είμαστε κοινωνία με αριστερές ρίζες ... δηλαδή lol

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Τελικά είμαστε μια κοινωνία με αριστερές ρίζες όχι βάσει λογικών επιχειρημάτων αλλά για κυρίως συναισθηματικούς λόγους.
    Τι ειμαστε λεει?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    πόλεμος πάντων μὲν πατήρ ἐστι, πάντων δὲ βασιλεύς....
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11866431_739957946114461_5410579205924195254_n.jpg 
Προβολές:	169 
Μέγεθος:	13,7 KB 
ID:	339487
    ανανήψαντας

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Αν κανεις τον κοπο (που δεν θα κανεις) να διαβασεις 5-6 γραμμες παραπανω θα καταλάβεις γιατι δεν απαντησα....

Ουτε εγω ουτε και κανενας δεν μπορει να σου εξηγησει από το moto τι σημαινει αριστερα...

Εγω προσωπικα δεν εχω και κανενα ενδιαφερον να σου εξηγησω. Δεν με ενδιαφερει να μαθεις. Αν σε ενδιεφερε να μαθεις θα ειχες μαθει.

Προφανως ότι δηλωσεις εισαι στην ελλαδα.... εδώ το μπατσοκ τοσα χρονια δηλωνε σοσιαλιστικο... και η νεα δημοκρατια εχει τον ορο "δημοκρατια" στο ονομα της.....

Αυτό που εγραψα αρχικα εγω (και δεν εχω σκοπο να μπω σε αντιπαραθεση με κανεναν για ότι γραφω) είναι ότι χρησιμοποιοντας ορους με τους οποιους δεν εχουν καμια σχεση, κομματα και κινηματα καταφεραν να αποδομησουν την πραγματικη εννοια του ορου.

Φροντιστηρια για αριστεροσυνη και σοσιαλιστικα ιδεώδη δεν εχω καμια ορεξη να κανω.

δε σου ζήτησα να μου εξηγήσεις κάποια θεωρία; Και πώς βγάζεις εκ των προτέρων συμπέρασμα ότι ο συνομιλητής σου δεν γνωρίζει ένα θέμα; Ή δεν έχει κάνει τον κόπο να διαβάσει πέντε γραμμές παραπάνω;
    Εγώ σου ζήτησα να εξηγήσεις τη φράση σου όχι μια ολόκληρη πολιτική θεωρία. Η οποία φράση σου περιέγραφε μια επαναλαμβανόμενη στην ιστορία - αριστερή (ή αν θες εμφανιζόμενη σε "αριστερά" κινήματα) - συμπεριφορά.
    (πρόσεξε είπα περιέγραφε δε λέω ότι εσύ προσωπικά φέρεσαι έτσι, δεν μπορώ να το ξέρω και δεν κρίνω σε προσωπικό επίπεδο)
    "Μόλις κάτι δεν μας αρέσει βγάζουμε την ουρίτσα μας απέξω, όσο το στηρίζαμε ήταν καλά μόλις κάτι δεν μας αρέσει α εμείς είμαστε οι σωστοί, αυτοί άλλαξαν, αυτό δεν είναι αριστερά". Ε αυτό λοιπόν ρώτησα/ζήτησα, προς όσους λένε δεν είναι αριστερά αυτό: αποφασίστε επιτέλους τι είναι αριστερά και υποστηρίξτε το, βρείτε ένα κόμμα που να το υποστηρίζει βαφτίστε το όπως θέλετε και κατεβείτε στις εκλογές, αλλά βρείτε τα πρώτα μεταξύ σας. Όχι που έχουμε κάθε φορά καμιά 15αρια "αριστερά" κόμματα.
    Αλλά στο μεταξύ δεν μπορείτε να κατηγορείτε τους υπόλοιπους (οι οποίοι δεν είναι ντε και καλά δεξιά δεν υπάρχει μόνο δεξιά κι αριστερά) γιατί λένε ότι ο συριζα ως αριστερά εμφανίστηκε και να τα αποτελέσματα της αριστεράς, διότι αυτό έκανε με όλους τους τρόπους. Δεν είναι δουλειά των μη συριζαίων να ορίσουν (σε πραγματικό κομματικό επίπεδο όχι θεωρητικό) τι είναι αριστερά είναι δουλειά των αντίστοιχων κομμάτων.

Τώρα το αν το σοκ στο πασοκ ήταν σοσιαλισμός ή το δημοκρατία στη νδ δημοκρατία ή ό,τι άλλο θες δεν έχει καμία σημασία, δηλαδή μου λες ότι αν ο άλλος κάνει κάτι λάθος αποτελεί δικαιολογία και για μένα να κάνω το ίδιο λάθος;

Τελικά είμαστε μια κοινωνία με αριστερές ρίζες όχι βάσει λογικών επιχειρημάτων αλλά για κυρίως συναισθηματικούς λόγους.
    Ειμαστε μια κοινωνια που συνεχως μιλαει για αριστερα ιδεώδη και πρατει ακριβως τα αντιθετα. Κοινως ειμαστε αριστεροι στα λογια και καπιταλιστες στην καθημερινοτητα.

Οπως και οι πολιτικοι μας ακριβως
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ειμαστε μια κοινωνια που συνεχως μιλαει για αριστερα ιδεώδη και πρατει ακριβως τα αντιθετα. Κοινως ειμαστε αριστεροι στα λογια και καπιταλιστες στην καθημερινοτητα.

Οπως και οι πολιτικοι μας ακριβως
    Θες να πεις οτι ειμαστε Αριστεροι με δεξιες τσεπες?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    πόλεμος πάντων μὲν πατήρ ἐστι, πάντων δὲ βασιλεύς....
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11866431_739957946114461_5410579205924195254_n.jpg 
Προβολές:	169 
Μέγεθος:	13,7 KB 
ID:	339487
    Αυτό που έρχεται είναι πολύ διαφορετικό και πολύ μεγάλο .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    ΟΧΙ! Η ανάπτυξη θέλει καλοπληρωμένους ικανοποιημένους με πλήρη δικαιώματα εργαζόμενους .
    Ενα παραδειγμα εδωσα για το τι εστί αριστερα (με το δικο μου το μυαλο - γιατι ως γνωστον η αριστερα ειναι οπως το ροκ· ο καθενας δινει την δικη του ερμηνεια).

Το τι θελει η αναπτυξη ειναι αλλη (μεγαλη) κουβεντα. Μακαρι ολοι οι εργαζομενοι να ηταν καλοπληρωμενοι, ικανοποιημενοι και με πληρη δικαιωματα αλλά δυστυχως (ή ευτυχως για καποιους - για τους εχοντες και κατεχοντες βασικα) ο Πάνος εχει δικιο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Αναπτυξη υπηρξε και στον μεσαιωνα που η αμοιβη ητανε μισο πιατο φαι και αμα.Αναπτυξη γινεται και σε καιρο πολεμου.Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ζωντανος ο εργαζομενος στο τελος της ημερας ,για να υπαρξει αναπτυξη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    απο πότε η ύπαρξη Δεξιάς αποκλείει την ύπαρξη κοινωνικής πολιτικής και το κοινωνικού κράτους;
    ... και από πότε η ύπαρξη Αριστεράς συνεπάγεται a priori προστασία του εργαζομένου και κοινωνική πολιτική;
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
    ΚΑΜΙΑ
    Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας....

https://www.facebook.com/skatastousf...type=1&theater
    ανανήψαντας

ΚΑΜΙΑ

τι σχέση έχει το μπουρδέλο που λες, με το φωτογραφικό στιγμιότυπο...???

ας είμαστε λογικοί και ψύχραιμοι.... και κακώς ντρέπεσαι που είσαι Έλληνας.

παράλληλα και σχετικά με το habemus papam no3,

https://www.youtube.com/watch?v=r5MCeXk0654

1.γιατί ενοχλείται τόσο πολύ ο κύριος Νικήτας που η συνεδρίαση προβάλλεται από της τηλεοράσεως?
    2.για ακόμα μία φορά γίνεται γνωστό, (αυτή τη φορά live, από της τηλεοράσεως) το πόσο μπουρδέλο έχουν κάνει τη βουλή με τα κατεπείγοντα.

της είπε λέει ο Τσίπρας να κλείσει το μαγαζί να πάνε διακοπές τα παιδιά, πριν τελειώσει η διαβούλευση για τις ασυλίες, τελικά την κράτησε ανοικτή άλλες 3 μέρες.
    μετά τον ρώτησε μήπως υπάρχει περίπτωση να κατατεθεί κάποιο σχέδιο νόμου, και της είπε όχι, και αν ναι, δεν θα είναι κάτι πολύ σημαντικό....
    και φτάνουν στο δια ταύτα...

Είσαι καλός άνθρωπος ρε Νικ και για αυτό τα πιστεύεις αυτά τα πράματα.
    Εγώ όμως ΕΝΑ σου λέω....
    Αν δε σε προστατέψει το κράτος σ έφαγαν λάχανο....
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    ΚΑΜΙΑ

Καλά, για τα περί μπουρδέλου κτλ δεν θα διαφωνήσουμε...

Η φράση όμως «ντρέπομαι που είμαι Έλληνας» δεν στέκει.
    Από τη μία το ότι είσαι/είμαι Έλληνας ήταν κάτι εντελώς τυχαίο. Το ίδιο εύκολα θα μπορούσες/μπορούσα να είχες γεννηθεί ένας από αυτούς που δείχνει η φωτογραφία σου ή αυτός.
    Από την άλλη, συλλογική ευθύνη δεν υπάρχει. Δεν έχει καμία λογική να ντρέπεται κανείς ή να είναι υπερήφανος ως Έλληνας/Ευρωπαίος/Αμερικάνος/λευκός/μαύρος/ψηλός/κοντός/μοτοσυκλετιστής/δάσκαλος/γιατρός/αθλητής/γονιός κτλ κτλ κτλ.

Για το μόνο που μπορεί κανείς να είναι υπερήφανος ή να ντρέπεται είναι ο εαυτός του.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

ΚΑΜΙΑ

Στο καλο λοιπον

ps. Θα μπορουσα να σου πω και αλλες ιστοριες για την Πατρα
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 34654645.jpg‎  
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic