Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 104

Θέμα: bros και λαδια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από poldo Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα χτες χρειαστικε να παω πανω από το χωριο σε ένα μοναστηρι κατι εργαλεια που ζητησανε για κατι δουλιες , όπως σας εχω πει εχω μεγαλη σχαρα στο μηχανακι αλλα όλα αυτά που θελανε δεν χορουσαν πανω , βρηκα μια παλια μεγαλη βαλιτσα και την έδεσα πανω στη σχάρα και μεσα εβαλα από ταναλια μεχρι αλυσοπριονο και 1 -2 σακια μικρά ασβεστη ,περιπου 50 κιλα βαρος , δεν ηταν ευκολο στην οδηγηση και σηκονωταν η μπροστά ρόδα ευκολα , πηγενα με ταχυτητα περιπου 20 αλλα πατησα μια μεγαλη πετρα και το μηχανακι γλυστρισε και μου εγυρε και επεσε , εγω ευτυχως δεν επαθα κατι αλλα΄ουτε και το μηχανακι γιατι ακούμπησε η βαλιτσα κατω και εκανε γωνια, αλλα τα πραγματα μεσα στη βαλιτσα εγιναν αχταρμάς.
    Τα λαστιχα θελουν αλλαγή και κάθε χρονο το αφηνω για τον άλλο , παιζει ρολο αυτό; Υπάρχει κατι που μπορω να βαλω στο μηχανάκι όταν πεφτει να μην παθαινει ζημιά; o σιδερας μου ειπε ότι μπορει να φτιαξει κατι στο πισω μερος και στο μποστα για να μην παθαίνει κατι η μηχανη .
    Αδερφε, με τοσα που κανεις στο μηχανακι, να λες παλι καλα που δουλευει ακομα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μέλος
    αυτοκινητο με καροτσα εχει συγκενης και το παιρνω αν ειναι μεγαλη αναγκη , δεν κουβαλαω παντα τοσα πραγματα ,το μηχανακι με εχει βολεψει τοσα χρονια και ειναι εργατης.
    Λιγο στράβωσε η σχαρα εχτες αλλα την εφερα σατ ισια της οταν ξεφορτωσα . σκιστικε και η βαλιτσα αλλα ενταξει ραβεται παλι.

Μέλος
    Πηγα και ειδα το αρντι και δε μου αρεσε καθολου , εχει σκουριες παντου, θα θέλει 1 λιτρο μινιο για να ελθει , δεν γραφει πουθενα αρνι γιατι ; γραφει μονο pv στο πισω μερος και στη μηχανη ypvc , το αλλο εχει τριφτει , δεν υπαρχει κλιδι και θελει το μαστορα για να παρει μπροστα και η ταπα στο ντεποζιτο δεν ειναι σε ισαδα αλλα την εχουν βαλει καπως πλαγια , εκει μπαινει;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Ψάξε για ραφές ηλεκτροκόλλησης πάνω στο ντεπόζιτο. Μάστορας είσαι θα τις βρεις.

Μέλος
    δεν εχει ραφες από κόλλημα , αλλα η ταπα δεν ειναι σε εφθεια ,ειναι λιγο δεξια βαλμενη, καλα δεν ειναι προβλημα αυτο αλλά λεω . παντος για πιο γκαζι απο το δικο μου δεν το βλεπω να εχει και δεν ξερω αν μπορει να φορτωθει πολλή

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Η ταπα καλα κανει και ειναι εκει γιατι εκει ειναι η θεση της
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1380980_6_n.jpg 
Προβολές:	139 
Μέγεθος:	14,5 KB 
ID:	339527

Εσυ δεν κανεις καλα που ασχολεισαι με λαθος μηχανη ή μαλλον λαθος οχημα για την δουλεια που το θελεις.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Μέλος
    δηλαδη ολα την εχουν δεξια ; τελοςπαντον . με τη μηχανη παω σε σημεια πουδεν περναει αυτοκινητο οποτε τη χρειάζομαι , αν βρω κατι αλλο εδω γυρω που να μου κανει και να μην θελουνε πολλα θα παω να το δω. η κυρια που μου εδιξε τη μηχανη δεν ηξερε απο αυτα και ο ανηψιος της μενει στην ξανθη.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Πηγα και ειδα το αρντι και δε μου αρεσε καθολου , εχει σκουριες παντου, θα θέλει 1 λιτρο μινιο για να ελθει , δεν γραφει πουθενα αρνι γιατι ; γραφει μονο pv στο πισω μερος και στη μηχανη ypvc , το αλλο εχει τριφτει , δεν υπαρχει κλιδι και θελει το μαστορα για να παρει μπροστα και η ταπα στο ντεποζιτο δεν ειναι σε ισαδα αλλα την εχουν βαλει καπως πλαγια , εκει μπαινει;
    Κοιτα το εργαλειο που κοιτας, (το αρντι)πισω στα χρονια του,ηταν για τους μαγκιτες τους αλανιαριδες.Οποτε ειναι φυσιολογικον το να μην ειναι η ταπα στην ισιαδα ναουμ, καθ'οτι το εργαλειο ειναι μαγκιορικο και για κουτσαβακια.
    Ορθον;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Κοιτα το εργαλειο που κοιτας, (το αρντι)πισω στα χρονια του,ηταν για τους μαγκιτες τους αλανιαριδες.Οποτε ειναι φυσιολογικον το να μην ειναι η ταπα στην ισιαδα ναουμ, καθ'οτι το εργαλειο ειναι μαγκιορικο και για κουτσαβακια.
    Ορθον;
    Σπίνο;Εσυ είσαι;
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος
    κοίτα και καμμιά γουρούνα ή κανένα XT600 ή παρόμοιο

Μέλος
    Για τη ταπα δεν με νοιάζει ίσως να είναι πιο βολική για τον βενζινα , αλητοπαρεα το οδηγούσε το ογδόντα όντος. Γουρουνα στο χιλιάρικο δε έχει κανένας,και το μπρος πόσο να το δωσο για να συμπλιρωσω τα λεφτα. Τι άλλο μπορεί να φορτοθει και να είναι φτηνο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Δεν τα διάβασα εξονυχιστικά, (υπάρχουν ερωτήσεις poldo, και στο νήμα του ντάλτον) αλλά μου μυρίζετε συγγένεια με ντάλτον?

Μέλος
    Τι συγγένεια που τον ξέρω τον άλλο?

συγγενές iq

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Τι συγγένεια που τον ξέρω τον άλλο?
    οκ πάσο.

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. c50 και λαδια
    από bikas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2010, 09:13
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2009, 02:24
  3. φαιρινκγ για bros και λοιπές μοντιφιές
    από red_monster στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2008, 00:41
  4. Yamaha και λάδια ... lost in translation
    από TRX124 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 10:29
  5. ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ....
    από HELLSPIRIT στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2005, 23:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF