αυτοκινητο με καροτσα εχει συγκενης και το παιρνω αν ειναι μεγαλη αναγκη , δεν κουβαλαω παντα τοσα πραγματα ,το μηχανακι με εχει βολεψει τοσα χρονια και ειναι εργατης.
Λιγο στράβωσε η σχαρα εχτες αλλα την εφερα σατ ισια της οταν ξεφορτωσα . σκιστικε και η βαλιτσα αλλα ενταξει ραβεται παλι.
Πηγα και ειδα το αρντι και δε μου αρεσε καθολου , εχει σκουριες παντου, θα θέλει 1 λιτρο μινιο για να ελθει , δεν γραφει πουθενα αρνι γιατι ; γραφει μονο pv στο πισω μερος και στη μηχανη ypvc , το αλλο εχει τριφτει , δεν υπαρχει κλιδι και θελει το μαστορα για να παρει μπροστα και η ταπα στο ντεποζιτο δεν ειναι σε ισαδα αλλα την εχουν βαλει καπως πλαγια , εκει μπαινει;
Ψάξε για ραφές ηλεκτροκόλλησης πάνω στο ντεπόζιτο. Μάστορας είσαι θα τις βρεις.
δεν εχει ραφες από κόλλημα , αλλα η ταπα δεν ειναι σε εφθεια ,ειναι λιγο δεξια βαλμενη, καλα δεν ειναι προβλημα αυτο αλλά λεω . παντος για πιο γκαζι απο το δικο μου δεν το βλεπω να εχει και δεν ξερω αν μπορει να φορτωθει πολλή
δηλαδη ολα την εχουν δεξια ; τελοςπαντον . με τη μηχανη παω σε σημεια πουδεν περναει αυτοκινητο οποτε τη χρειάζομαι , αν βρω κατι αλλο εδω γυρω που να μου κανει και να μην θελουνε πολλα θα παω να το δω. η κυρια που μου εδιξε τη μηχανη δεν ηξερε απο αυτα και ο ανηψιος της μενει στην ξανθη.
κοίτα και καμμιά γουρούνα ή κανένα XT600 ή παρόμοιο
Για τη ταπα δεν με νοιάζει ίσως να είναι πιο βολική για τον βενζινα , αλητοπαρεα το οδηγούσε το ογδόντα όντος. Γουρουνα στο χιλιάρικο δε έχει κανένας,και το μπρος πόσο να το δωσο για να συμπλιρωσω τα λεφτα. Τι άλλο μπορεί να φορτοθει και να είναι φτηνο
Δεν τα διάβασα εξονυχιστικά, (υπάρχουν ερωτήσεις poldo, και στο νήμα του ντάλτον) αλλά μου μυρίζετε συγγένεια με ντάλτον?
Τι συγγένεια που τον ξέρω τον άλλο?
συγγενές iq