Σας είδα Τζανη και ΑκηΤρεβορ και τα είπαμε και τα ήπια με στην πλαζ στην Πάτρα.
Σας είδα Τζανη και ΑκηΤρεβορ και τα είπαμε και τα ήπια με στην πλαζ στην Πάτρα.
Σε είδα μελαχρινή wannabe Barbie πάνω στο σκουτεράκι σου να πηγαίνεις αγέρωχη και να περνάς με κόκκινο διασταυρώσεις σε Βουλιαγμένης, Ηλιουπόλεως, Ηλία Ηλίου, Καλλιρρόης, Αμαλίας, Βασ.Σοφίας, Πατησίων, Αλεξάνδρας, Ευελπίδων... όλα σφάξιμο!
Κι όπως (σιγά και μη) κατάλαβες, δεν κέρδισες τίποτα σε χρόνο.
4 πραγματάκια να σου πω..
1. Φόρα κράνος
2. Να προσέχεις και να τηρείς τα σήματα και τα φανάρια ΕΙΔΙΚΑ αυτή την εποχή
3. Σόρρυ που θα στο χαλάσω, δεν ήταν ωραίο το θέαμα.. κυτταρίτιδα σου + σορτσάκι + σκουτεροανάρτηση = :a04:
4. Ξέρω ότι δυστυχώς το μόνο που θα σου μείνει είναι το 3ο γιατί δυστυχώς το μυαλό σου μέχρι εκεί φτάνει.
Κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος και θα σου ρίξει το χιλιαρικάκι πρόστιμο που σου αρμόζει.. ίσως τότε το μυαλουδάκι σου φτάσει παραπάνω (για τους λάθος λόγους αλλά δε γ@μεις, ας είναι).
#den_yparxei_swthria
και εγώ παρατηρώ πολύ κόσμο 2κάβαλο σε σκούτερ - κυρίως, χαλαρό, χωρίς κράνος και σκέφτομαι πολύ κρίμα, νέα παιδιά και να πάθουν ζημιά από το τίποτα.
σε ειδα πορνη.
7:30π.μ. με μηχανη, με 120 χ.α.ω, να με τσιμπας χιλιοστα πιο περα απο το τσουτσουνι μου!
μελισσες ρε φιλε!
παλι καλα που δεν ειχε πιει καφε κ αστοχησε.
Σε είδα απίστευτε τυπε με το kle, στα διόδια της Νεστανης, να σταματας με το πάσο σου, να κατεβαίνεις από το μηχανάκι, να ανοιγεις τη βαλίτσα, να ψαχουλευεις, να βγαζεις 50αευρο, να πληρώνεις, να βάζεις τα ρέστα στη βαλίτσα και να φεύγεις κακήν κακώς από τα καντήλια της ουράς που δημιούργησες
Σε είδα και εσένα φιλαράκι μου καλό, σύντροχε και συμφουρουμιτη, να πουλάς το ζημιαρικο και να παίρνεις Τρου αντβεντσουρ μηχάνημαΚαλοταξιδη και καλοριζικη
![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Σε ειδα xtz750 στα χρωματα gauloises δικαβαλο και ετοιμοπολεμο και ησουν μεγκλα.....
Μπραβο ρε μαγκα
πουτσ@@@@@@@@@
Σε είδα TDM μαύρο στη Βούλα προς Καβούρι να περνάς τις γραμμές του τραμ και αμέσως μετά να έχει νερά και να παλεύεις να το κρατήσεις όρθιο... (μου φάνηκε σα να πάτησες φρένο) ελπίζω όλα καλά.
Σε είδα Tiger 1050 στη Ποσειδώνος πίσω μου στο φανάρι και όταν έκοψα και γύρησα για να σε χαιρετίσω απλά γκάζωσες και έφυγες, δεν πειράζει, σε κέρασα τσαγάκι στη Συγγρού![]()
Σας ειδα να περνατε τα διοδια της αττικης οδου και να πετατε σχεδον ολοι τα χαρτακια οξω.....
Δε θα γινουμε ανθρωποι ποτε......
πουτσ@@@@@@@@@
Σε είδα σίχαμα της κοινωνίας ν αφήσεις το κολάμαξό σου για να πας στην παραλία(Αγιο Μάμα) κ ν αδειάζεις ότι σκουπίδι είχες κάτω κ δυστυχώς να μην είσαι ο μόνος.
Μια μέρα θα θελά ν αδειάσω ολόκληρο κάδο με κωλόχαρτα στα σκατόσπιτα σας βρωμιάδηρες σκατάνθρωποι![]()
καλά φέτος τα πάσης φύσεως έντομα πρέπει να έχουν επηρεαστεί από την κρίση...
1ο event η μηχανή βγαίνει Μάϊο μετά και το τέλος των καταρακτωδών βροχών του τέλους Απριλίου, το κράνος ελάχιστα ανοιχτό στην 1η θέση... χώνεται έντομοΣ και τσιμπάει στην άκρη στο χείλι, πρήζεται και κυρίως καίει το μισό πρόσωπο.
2ο event και πλήρως αληθές. Προχθές παραλαμβάνοντας μηχανάκι από Τρίκαλα λέω στο support group "επειδή ο τόπος καίει (12:00), σταματάμε και μου δίνετε μπουφάν προβλεπόμενο -που έχω κουβαλήσει από Βόλο για τον σκοπό αυτό- αμέσως μετά τον περιφερειακό στην έξοδο που θαρχίσουμε να πιάνουμε ταχύτητες λογικές".
Βάζω το Schuberth, μακρύ παντελόνι είχα προβλέψει απ το πρωί... και συνεχίζουμε.
Η π@τνα πάνω στον περιφερειακό επιτίθεται πάνω απ το άσπρο πουκάμισο και νεκρώνει τη μισή πλάτη. Σταματάω στο μέσον του περιφερειακού φτάνει το support (γυναίκα και παιδί) βγάζω πουκάμισο εις το μέσον της οδού, βγάζει κεντρί, βάζω μπουφάν, σταδιακά επανέρχομαι και συνεχίζουμε....
Υ.Γ. ...δίπλα περνάει υπερήλικας ακράνωτος, άντυτος με σορτσάκι, με ρημάδι jog του 80 και 20 χλμ/ω σα να μη τρέχει τπτ και μπαίνει στο χωματόδρομο δίπλα σα να κάνει τη διαδρομή 15 φορές τη μέρα για πλάκα.
:a57:
Σε είδα βρε ξεφτύλα που έχεις κ επαγγελματικό δίπλωμα και κουβαλάς ανθρώπους να μου κάνεις προσπέραση χωρίς να σε πάρω πρέφα σε κεντρικό του Χαϊδαρίου χτες το βράδυ 15αυγουστου....Καλά ρε μλκες πάτε καλά;τι κέρδισες που με προσπέρασες και οι απέναντι είδαν κ το Χάρο με τα μάτια τους...πραγματικά με ξεπερνάτε ώρες-ώρες με την αερογαμία που σας δέρνει!