εχω βρει στον δρομο ενα zx400r.
Σπασμενο,παρατημενο πολυ καιρο,
χωρις πινακιδες χωρις τπτ.
την θελω! οχι για λειτουργεια,αλλα την θελω!
τι κανουμε;
καταδρομικη;
εχω βρει στον δρομο ενα zx400r.
Σπασμενο,παρατημενο πολυ καιρο,
χωρις πινακιδες χωρις τπτ.
την θελω! οχι για λειτουργεια,αλλα την θελω!
τι κανουμε;
καταδρομικη;
Ρωτα στην περιοχη μηπως και γνωριζουν ειδαλως με τον αριθμο πλαισιου και στην αστυνομια/δημο μπορει να βγαλεις ακρη...
περιμενω να απογευματιασει λιγο κ να παω να χτυπησω κανενα κουδουνι μπας κ βρω τον ιδιοκτητη.. αν υπαρχει..
αν δεν βγαλω ακρη..
βλεπουμε!
εχει πολλα στρωματα μακα επανω. που περιπου ειναι ο αριθμος; εχει κ τα πλαινα πλαστικα επανω. Αν ειναι εκει μεσα την κατσαμε!!
Μπροστα δεξια στο λαιμο θα το εχει το νουμερο πλαισιου λογικα..
Άστα γιατί είδα χτες παρατημένο ένα ZX400 που το θυμάμαι από το γυμνάσιο ακόμα, να σαπίζει, στην ίδια θέση που ήταν και τότε. Μάλλον πέθανε ο ιδιοκτήτης και το άφησαν οι λοιποί εκεί που ήταν. Κρίμα...
καλως ηρθα κ εγω στο ανδρο της ασυνενοησιας.
Πηγα.. εβγαλα μια φωτο τη μοτο (θα την ανεβασω μολις παω σπιτι γτ ειμαι απο κινητο. εβγαλα κ μια φωτο τον αριθμο πλαισιου.
Χτυπησα αμετρητα κουδουνια κ κανεις δεν απαντησε παρα μονο μια κοπελα, η οποια ειπε οτι δεν εχει κανεις μοτο απο την πολυκατοικια. χτυπησα κ σε αλλα σπιτια.Τπτ.
Στον δρομο για το σπιτι βρηκα ενα αστυνομικο τμημα.
Μου ειπαν οτι μπορουν να βρουν τινος ειναι αλλα δεν μπορουν να μου δωσουν στοιχεια. Επισης,μου ειπαν μπορω να ψαξω κ μεσω δημου.
Σταματησα επισης κ στην τροχαια..
Εκει μου ειπαν οτι με αριθμο πλαισιου μπορω να παρω την ασφαλιστικη μου κ να δω αν ποτέ ηταν ασφαλισμενη κ που κ απο εκει να τον βρω..
ξεκιναμε τα τηλεφωνα λοιπον;
ναι, μου περασε απο το μυαλο μονο κ μονο απο το σημειο που ειναι πεταμενη..γι'αυτο κ κανω ολες αυτες τις κινησεις.
Αυριο θα κανω 3 τηλεφωνηματα, ασφαλεια-δημο-αστυνομια.
Αν δω οτι δεν κανω δουλεια...θα αλλαξω σχεδια.........![]()
Αν πας και κανεις 'καταδρομική' οπως είπες χωρίς να εχει βρεθεί ο ιδιοκτήτης, τότε θα ειναι σιγουρα κλεμμενη.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957