Δεν ερχεστε ολοι οι τριγυρω μια Μετσοβο το βραδυ; Θα κλεισω μαγαζι και χωρο στη πλατεια να παρκαρουμε.
Και μετα τουφεν σε σληπινγκ σακουλα στη πλαταια.
Δεν ερχεστε ολοι οι τριγυρω μια Μετσοβο το βραδυ; Θα κλεισω μαγαζι και χωρο στη πλατεια να παρκαρουμε.
Και μετα τουφεν σε σληπινγκ σακουλα στη πλαταια.
Έτσι μούρχεται να τα μαζέψω και να έρθω από κει. Mόνο και μόνο να δω τι μεζέδες θα έχετε στα τσίπουρα. Έτσι κι αλλιώς μια πρώτη είναι μένα η διαδρομή. :a13:
Ανέβηκα να σε βρω.........
Αλλα μου γλυστρας........
Σε λιγο κατεβαίνω
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Μια κοκορετσι και μια ζυγουρι πιασε!! Και ενα τζατζικι!! :a32:
MADE IN JAPAN 日本製
Για πείτε και σε μας τους νέους τι ειναι το ζυγούρι κεμπάπ![]()
Vegan εισαι;;;
Κεμπαπ απο αρνισιο κιμα. Οπως γινεται κανονικα δηλαδη. Οι μουσουλμανοι δεν τρωνε χοιρινο ως γνωστον (τα κεμπαπ και τα κιοφτε ειναι ή σκετο αρνι ή μισο αρνι μισο μοσχαρι).
Τωρα το συγκεκριμενο που ειναι ζιγουρι οποτε εχει περισσοτερο λιπος απο το αρνι μονο καλυτερο μπορει να ειναι!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Α! Ξέχασα ότι στην Αθήνα λέτε κεμπάπ τους κεφτέδες. Σε πολλά μέρη της επαρχίας, το κεμπάπ είναι μεγάλα κομμάτια κρέας, χοιρινό, ζυγούρι, προβατίνα (το πιο νόστιμο), η ακόμα και κοτόπουλο. Μεγάλα κομμάτια τα οποία ψήνονται σε περιστρεφόμενη σούβλα, χειροκίνητα, η ηλεκτρικά.![]()
![]()