αφηστε τα ρανερ για τα 16 χρονα...
ειχα κανει τον μαστορα μαγκα...
αφηστε τα ρανερ για τα 16 χρονα...
ειχα κανει τον μαστορα μαγκα...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Παιδια,μην τα φουσκωνουμε....οχι και υπερβολη το 180....στη τελικη σαν ενα 300ρι συγχρονο παει με λιγο πιο απολυτη συμπεριφορα,δεν ειναι και κανα καθαροαιμο.Καποιος που εχει επαφη με το αντικειμενο το εχει ανετα το μηχανακι.Τα υπολοιπα ειναι αστικοι μυθοι.Οσο για την τελικη ειναι στα 115-120 πραγματικα με ενδειξη κοντα στα 140 στο παλιο κοντερ και 120 και κατι ψιλα στα τελευταια μοντελα με το πιο ακριβες κοντερ.Τα φρενα του ειναι υπεραρκετα ακομα και για ταχυτητες πανω απο 120,δηλαδη κοντα στα ορια του.
Αυτα απο καποιον που εχει φαει αρκετα καλα στη μαπα,το εν λογω μοντελο
Επισης κατι οσον αφορα τα φρενα.Τα τελευταια μοντελα,με το συμβατικο πηρουνι και την μεγαλη αεροτομη,φορουσαν αλλες τρομπες φρενου οι οποιες ηταν πολυ καλυτερες και σε αισθηση και σε αποδοση.
Yπερβολη οχι ως προς το γκαζι. Υπερβολη ως προς τη χρηση που προοριζεται.
Χρειαζεται ενα σπορ σκουτερ ή η δουλεια τους ειναι να ειναι εργαλεια για την πολη;; Χρειαζονται τα επιπλεον κυβικα ή μια χαρα γκαζακι ειχες και με τα 125;;
Παντως προσωπικα το εχω ψηλα το runner ως σκουτερ. Αυτο και το typhoon απο παλια διχρονα. Γραψαν ιστορια αλλωστε!
Κατα τα αλλα αν αγοραζα σκουτερ SH θα επαιρνα αλλα θα επρεπε να τα σκασω..![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Το Runner,εχει ενα τεραστιο καλο το οποιο ειναι και το μειονεκτημα του ταυτοχρονα....Ειναι εθιστικο και πολυ fun to ride,με αποτελεσμα να πηγαινεις συνεχεια ταπα και να καις αναλογως.Αν λοιπον καποιος ειναι τυπος που τον εκφραζει η φιλοσοφια του Runner,για μενα αξιζει η βενζινη που πετας.
Παντως το ειχα απο καινουργιο και για 30-32.000 χιλ. και μπορω να πω οτι μου αρεσε, αν εξαιρεσουμε την καταναλωση... Τωρα οσων αφορα τις τελικες, δεν θα συμφωνησω μαζι σου... Μετα τις 20.000 ειχε ανοιξει και το μοτερ και επιανε 150 κοντερισια ανετα και αν το κρατουσες ανοικτο εγραφε 160...(140 γνησια μετρημενα)...
Το τι πλακες σκαγαμε στα φαναρια με xt, afrika, transalp, klr 250.......δε λεγεται...
προσέχουμε για να έχουμε!...
Aποκλειεται να παταγε το ΧΤ σε εκινηση! Ειχες αλλαξει variator ή και κατι αλλο πανω του;;; (τζιζ λεξη το βαριατορ εδω μεσα..)
MADE IN JAPAN 日本製
λογικα ειχες αυτο το κοντερ για να σου εγραφε τα νουμερα αυτα.
Τωρα οσον αφορα τις εκκινησεις θα πω ενα δικο μου παραδειγμα και ο καθενας θα βγαλει τα συμπερασματα του....
Με το πρωτο μου Runner (172 Malossi,γραναζι απο 125 (εντελως κοντο δηλαδη),μπιλιες 13 απο Typhoon,Καρμπ 25 Dellorto με φιλτροχοανη (μονο με αυτη βλεπεις τη δουλεια που κανει το καρμπ) και ριντιερα malossi),εκανα πατημα απο σταση με μαμα ΧΤ 500 και δε προλαβα καν να πεταχτω οποτε μαλλον αν ανοιξες με μεγαλο μονοκυλινδρο,οσο ψοφιο και να ηταν,μαλλον δεν το καταλαβε ο οδηγος του (χωρις ιχνος ειρωνιας).
160 δεν ειχα δει ποτε σε κανενα μου Runner για να ειμαι ειλικρινης,μονο 150 περιπου σε ψιλοκατηφορα (και το μηχανακι εκεινο πηγαινε περιεργα καλα σε σχεση με αλλα).
Επισης με τα 15,5 γρ ραουλα που φοραει μαμα το Runner,σε εκκινησεις δε δειχνει τις δυνατοτητες του πριν τα 80 χλμ και δε παει οπως περιμενει καποιος...η καλυτερη λυση ειναι ή 12,5 malossi ή 13 piaggio.
Μιλαω για ''μαμισιο'' μηχανακι... το οτι εγραφε 160 δεν σημαινει πως ηταν και τα αληθινα(το ξαναειπαμε)...
Δεν εχω λογω να πω ψεμματα... σχεδον με οοτι μηχανη της εποχης υπηρχε, το runner εφευγε μπροστα στα φαναρια...Ειδικα με τα tenere & τα afrika που ηταν και πιο βαρια...
Με xt500 δεν ξερω...παντως με 600 του 98 ανετα...
προσέχουμε για να έχουμε!...
Πηγαινε και τσιμπα το...
http://www.car.gr/parts/view/1882424/
Έχω δει τρία ως τώρα αλλά δεν ήταν το chosen one. Θα βρω δε βιάζομαι.
MADE IN JAPAN 日本製
Για runner VXR 180 τι ξέρουμε;Δε με χαλάει που είναι τετράχρονο.Ειδα καποια στο car όπως:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6593508/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6804589/ αυτό λέει 200cc ??
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6802602/ επίσης 200cc
Φίου φίου φι φι φίου
Ρε Τολη......
Παρε ρε πουλακι μου ενα μοτοσακο και ασε τα χρεπια.....
πουτσ@@@@@@@@@