μη φας τίποτα άλλο σκυμμένος έτσι να λες
Εγω ξερω πως ο βολος εχει τρομερες μακαροναδες...... και παιδια πολυυυυυυυ σφιχτα!!!!! Πορτα σε μαγαζια ενα πραμα.... χαχαχαχαχχαχαχαχ![]()
και μονο που λες οτι ειχες tankbag, χανει την λογικη του το εγχειρημα...ακομα και αυτοι οι 10 ποντοι, κανουν την διαφορα στο να σε ποναει ο αυχενας ή οχι...
και παλι δεν μιλησα για 2 ωρες συνεχομενες...
αφου η Λαμια ειναι 200χλμ απο Αθηνα, αντε να πηγαινες για μια ωριτσα και κατι, αν πηγαινες με 180 σταθερα...
ασε που λογικα θα ηθελες ανεφοδιασμο..δεν τα βγαζει τα χλμ μονοκοπανια το ντεποζιτο...
επισης εισαι και 1,80 φευγα παλικαρι... σε μας με τα πιο "προσγειωμενα" υψη, δεν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα...
Η μικρή εμπειρία μου μου naked μηχανή και ταξίδι έδειξε ότι :
1.θες ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κρανος.
2. όσο ποιο ψηλός , τόσο ποιο πολύ ξύλο τρως .η θεση που δείχνει ο ντεβιλς είναι αυτή που πρέπει να εχει κάποιος για να μην υποφέρει στα πολλά χλμ και όσο ποιο ψηλός είναι , τόσο ποιο δύσκολα έρχεται σε αυτή την θέση.
Για εμενα (που ειχα και ΚΑΚΟ κρανος και ειμαι ψηλος) η ΑΝΕΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ταχύτητα ταξιδιού ήταν μέχρι τα 150 που δεν καταλάβαινα τίποτα.
Από εκεί και πάνω , μέχρι τα 180 -190 έκανες εύκολα τις προσπεράσεις σου αλλά δεν μπορούσες να τα κρατήσεις για πολλή ώρα γιατί κούραζαν και από τα 200+ πάλευα να κρατήσω τον σβέρκο μου.
Αλλα ήταν ωραία…
Περα απο την πλακα, αυτα που λεει ο ggs στεκουν. Εγω εχω ενα πολυ καλο κρανος και ο αερας δε με ενοχλει στα πολλα χιλιομετρα. Ζελατινακι φοραω στο ρημαδι μου (ειναι η ιδια ζελατινα, που ξεφορτωθηκε ο mikes, ευχαριστω αδερφε!), αλλα δουλεια κανει μεχρι περιπου τα 140-150 χλμ/ω. Μετα τρωω το αερα κανονικα. Με την κοιλια που εχω δεν παιζει το πολυ σκιψιμο. Μονο ορθιος παω. Και επειδη ειμαι και ψηλο αγορι (sic), αν το κρανος δεν ηταν τοσο της προκοπης δε θα ξεπερνουσα τα 160 ουτε για πλακα!
Οπως ειπε και ο Σταυρος με ενα κακο κρανος και να εχεις το κεφαλι υπο συγκεκριμενη γωνια για τον αερα πας ανετα με το γυμνο με 140+ ετσι το εκανα περυσι που πηγα σερι μεχρι τη χαλκιδικη με χιλιοφορτωμενο το cbf εκανα 670χιλιομετρα με μεση ταχυτητα 150-160 και καμια προστασια για τον αερα. Δν ειπα οτι εφτασα ξεκουραστα αλλα πας ευκολα εκτος αν εισαι κανας μπαρμπας η δεν εχεις αντοχες στα 30 σου ;-)