Σελίδα 11 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 236

Θέμα: Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες τα γυμνά κάνουν τους άντρες!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Τα 'θελες & τα 'παθες!
    Γιατι δεν πηρες το s?
    Έβρισκαν τα μπρατσα μου στην ζελατίνα ρε φιλε.......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος

Ήθελα να έρθω και στο βόλο για καφέ! Άσε ρε φίλε. Να φάμε κάνα σκατόξυλο στα καλά καθούμενα!!!

μη φας τίποτα άλλο σκυμμένος έτσι να λες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    μη φας τίποτα άλλο σκυμμένος έτσι να λες
    Ποιος εγώ σκυμμένος? Μη σου πω ότι τεντώνομαι και λίγο να δω πάνω απ την τζαμαρία. Εκεί σκέφτομαι να πάω όρθιος.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Εγω ξερω πως ο βολος εχει τρομερες μακαροναδες...... και παιδια πολυυυυυυυ σφιχτα!!!!! Πορτα σε μαγαζια ενα πραμα.... χαχαχαχαχχαχαχαχ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    είχα κάνει Λαμία - Πειραιά μια μέρα που βιαζόμουν με το Hornet (200 χλμ, τα μισά από όσα λες) κάπως έτσι με 150~160 σταθερά
    το κράνος ακούμπαγε στο tankbag, το οποίο είναι μικρό, δηλαδή να ήμουν καμιά 10αριά πόντους πάνω από το τεπόζιτο

ακόμα προσπαθώ να σταθεροποιήσω τον σβέρκο μου...

για 180 κρατημένα, δε θέλω να το σκέφτομαι καν

οκ φυσικά παίζει και ρόλο η φυσική κατάσταση, αλλά μη μου λες ότι έτσι είσαι άνετα, αυτή η στάση βολεύει για να πιάσεις ταχύτητες με το γυμνό, δε βολεύει για να το πας 2 ώρες συνεχόμενες επ ουδενί

και μονο που λες οτι ειχες tankbag, χανει την λογικη του το εγχειρημα...ακομα και αυτοι οι 10 ποντοι, κανουν την διαφορα στο να σε ποναει ο αυχενας ή οχι...
    και παλι δεν μιλησα για 2 ωρες συνεχομενες...

αφου η Λαμια ειναι 200χλμ απο Αθηνα, αντε να πηγαινες για μια ωριτσα και κατι, αν πηγαινες με 180 σταθερα...
    ασε που λογικα θα ηθελες ανεφοδιασμο..δεν τα βγαζει τα χλμ μονοκοπανια το ντεποζιτο...

επισης εισαι και 1,80 φευγα παλικαρι... σε μας με τα πιο "προσγειωμενα" υψη, δεν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα...

Η μικρή εμπειρία μου μου naked μηχανή και ταξίδι έδειξε ότι :

1.θες ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κρανος.
    2. όσο ποιο ψηλός , τόσο ποιο πολύ ξύλο τρως .η θεση που δείχνει ο ντεβιλς είναι αυτή που πρέπει να εχει κάποιος για να μην υποφέρει στα πολλά χλμ και όσο ποιο ψηλός είναι , τόσο ποιο δύσκολα έρχεται σε αυτή την θέση.

Για εμενα (που ειχα και ΚΑΚΟ κρανος και ειμαι ψηλος) η ΑΝΕΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ταχύτητα ταξιδιού ήταν μέχρι τα 150 που δεν καταλάβαινα τίποτα.
    Από εκεί και πάνω , μέχρι τα 180 -190 έκανες εύκολα τις προσπεράσεις σου αλλά δεν μπορούσες να τα κρατήσεις για πολλή ώρα γιατί κούραζαν και από τα 200+ πάλευα να κρατήσω τον σβέρκο μου.
    Αλλα ήταν ωραία…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος

1.θες ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κρανος.
    2. όσο ποιο ψηλός , τόσο ποιο πολύ ξύλο τρως .η θεση που δείχνει ο ντεβιλς είναι αυτή που πρέπει να εχει κάποιος για να μην υποφέρει στα πολλά χλμ και όσο ποιο ψηλός είναι , τόσο ποιο δύσκολα έρχεται σε αυτή την θέση.

Για εμενα (που ειχα και ΚΑΚΟ κρανος και ειμαι ψηλος) η ΑΝΕΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ταχύτητα ταξιδιού ήταν μέχρι τα 150 που δεν καταλάβαινα τίποτα.
    Από εκεί και πάνω , μέχρι τα 180 -190 έκανες εύκολα τις προσπεράσεις σου αλλά δεν μπορούσες να τα κρατήσεις για πολλή ώρα γιατί κούραζαν και από τα 200+ πάλευα να κρατήσω τον σβέρκο μου.
    Αλλα ήταν ωραία…

οριστε ενας λογικος ανθρωπος!!

που σημειωτεον ειναι και 1,90...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp

1.θες ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κρανος.

Αλλα ήταν ωραία…

Συμφωνώ μαζι σου και μην είσαι μπρατσαρας.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Περα απο την πλακα, αυτα που λεει ο ggs στεκουν. Εγω εχω ενα πολυ καλο κρανος και ο αερας δε με ενοχλει στα πολλα χιλιομετρα. Ζελατινακι φοραω στο ρημαδι μου (ειναι η ιδια ζελατινα, που ξεφορτωθηκε ο mikes, ευχαριστω αδερφε!), αλλα δουλεια κανει μεχρι περιπου τα 140-150 χλμ/ω. Μετα τρωω το αερα κανονικα. Με την κοιλια που εχω δεν παιζει το πολυ σκιψιμο. Μονο ορθιος παω. Και επειδη ειμαι και ψηλο αγορι (sic), αν το κρανος δεν ηταν τοσο της προκοπης δε θα ξεπερνουσα τα 160 ουτε για πλακα!

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Οπως ειπε και ο Σταυρος με ενα κακο κρανος και να εχεις το κεφαλι υπο συγκεκριμενη γωνια για τον αερα πας ανετα με το γυμνο με 140+ ετσι το εκανα περυσι που πηγα σερι μεχρι τη χαλκιδικη με χιλιοφορτωμενο το cbf εκανα 670χιλιομετρα με μεση ταχυτητα 150-160 και καμια προστασια για τον αερα. Δν ειπα οτι εφτασα ξεκουραστα αλλα πας ευκολα εκτος αν εισαι κανας μπαρμπας η δεν εχεις αντοχες στα 30 σου ;-)
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

1.θες ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κρανος.

Αλλα ήταν ωραία…
    Πέστα μοντεράτορα. Έχεις και άλλο πρεστίζ πως να το κάνουμε

Ακριβώς όμως
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Πέστα μοντεράτορα. Έχεις και άλλο πρεστίζ πως να το κάνουμε

Ακριβώς όμως
    βρε μην λετε σαχλαμαρες... prestige ηταν μοντελο της ΚΤΜ και δεν ειχα ποτε...

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Περα απο την πλακα, αυτα που λεει ο ggs στεκουν. Εγω εχω ενα πολυ καλο κρανος και ο αερας δε με ενοχλει στα πολλα χιλιομετρα. Ζελατινακι φοραω στο ρημαδι μου (ειναι η ιδια ζελατινα, που ξεφορτωθηκε ο mikes, ευχαριστω αδερφε!), αλλα δουλεια κανει μεχρι περιπου τα 140-150 χλμ/ω. Μετα τρωω το αερα κανονικα. Με την κοιλια που εχω δεν παιζει το πολυ σκιψιμο. Μονο ορθιος παω. Και επειδη ειμαι και ψηλο αγορι (sic), αν το κρανος δεν ηταν τοσο της προκοπης δε θα ξεπερνουσα τα 160 ουτε για πλακα!
    Θες να πάμε δικάβαλο μια μέρα να γελάν και οι πέστροφες;

Φίου φίου φι φι φίου

Παρόμοια θέματα

1. Μην βροντοχτυπας τις χαντρες
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2009, 17:45
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2008, 13:41
  3. Μη βροντοχτυπάς τα ζάρια
    από vangelis 64 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4