καλησπερα παιδιες !!!εχω ενα XTX και θελω μια ανανεωση!!!ειμαι αναμεσα σε tdm για μοτελο 07 και πανω σκεφτομαι η απο την αλλη ενα mt 07 κουτι...στα 5 κατι παιζουν και τα δυο μηχανακια..τι λετε ??να προτιμησω τη καινουργιλα??αξιζει??
καλησπερα παιδιες !!!εχω ενα XTX και θελω μια ανανεωση!!!ειμαι αναμεσα σε tdm για μοτελο 07 και πανω σκεφτομαι η απο την αλλη ενα mt 07 κουτι...στα 5 κατι παιζουν και τα δυο μηχανακια..τι λετε ??να προτιμησω τη καινουργιλα??αξιζει??
Χωρις να μας πεις τι θελεις να κανεις με τη μηχανη, προτιμώ κούτα παρά 8ετιας μηχανή στα ίδια λεφτά (πιθανότατα κανιβαλισμένη)
ξεκαθαρα mt07...
αν και με 2 χιλ ακομα βρισκεις mt09...:a13:
Κοιταχτε δεν ειμαι κροισος δλδ αν εβρισκα και κανενα με 3,5 χιλ tdm που να ειναι σωστο θα το κοιταξω σε δυο μαστορους σαφως δε θα χα προβλημα..απο την αλλη σαν μηχανακια εχω ακουσει οτι παρα το οτι το TDM ειναι 900 το Mt ειναι πιο ελαφρυ και δε θα εχουν μεγαλη διαφορα..δε ξερω..το μηχανακι πιο πολυ για με στη πολη το θελω..
Aμα δεν εχεις στο νου σου να κανεις ταξιδια ποιος ο λογος να παρεις το tdm μεταχειρω και να πληρωνεις και τα διπλασια τελη για χαμηλοτερες επιδοσεις κιολας;;;Ασε που ειναι πιο σουπα και απο το innova...
MT!
Εγω TDM θα επαιρνα αλλα για ταξιδια ομως!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Άλλη χρήση το TDM και άλλη το MT07.Τι καβάλα θες να κάνεις;
Φίου φίου φι φι φίου
Το mt αν εκτος απο φθηνο δεν ηταν φτηνιαρικο θα το ελεγα ιδανικο