Παρε τι Tdm φιλε μου.
Θα σε καλυψει στις μετακινήσεις και δεν θα κωλωνεις να πας μια βολτα μεχρι Χαλκιδα... Ναύπλιο... Λουτρακι...τεσπα κοντα βρε αδερφε.
Δηλαδη αποστασεις που αν εκανες με το Mt07 θα σιχτηριζες.
Προσπαθω να σου πω οτι τα συντομα ταξιδακια δεν τα κανονιζεις καιρο και θα ηθελες το καταλληλο μηχανακι.
Στα 5000 περνεις πολυ καλα συντηρημενο Tdm αλλα...προσωπικα εχω του 2004 με 130.000χλμ και δεν εχει κανει κιχ.
Mωρε αυτο.. Το θεμα με το TDM ειναι οτι επειδη εχει αποθεωθει στην Ελλαδα διατηρει τρελη αξια μεταπωλησης που κατ εμε δεν την αξιζει ουτε αυτο ουτε κανενα. Με το ζορι βρισκεις 900αρι με εστω 3000. Ε, οχι ρε φιλε..![]()
Αλλιως η αληθεια ειναι πως ειναι πολυ καλο μηχανακι.
MADE IN JAPAN 日本製
Δεν ειπα να τα σκασει τοσα...αλλα αφου θελει να τα δωσει ας τα δωσει.
Παρωπιδες δεν φοραω.
TDM δεν θα ξαναπερνα κυριως για τον λογο που λες.
Κυκλοφορουν πιο απολαυστικα μηχανακια απο αυτο σε αυτες τις τιμες.
Αν εδινα θα εδινα μεχρι 3500.
Τωρα αυτο με την τεχνολογια που κουβαλαει και το πλαισιο του και ...και ..και...
Σκεφτηκατε ποτε οτι καποιους δεν τους ενδιαφερει αυτο?
Αλλος θελει να κανει την δουλεια του...αλλος τα γουστα του...αλλος καφριλες...αλλος και τα 3.
Προσωπικα εχω παει ταξιδια εγχωρια...το εχω δωσει σε κολλητο και πηγε Κροατια...το εχω για εντος της πολης μεετακινησεις και το εχω βαλει και 5 φορες πιστα αξιοπρεπεστατα.
Να το δωσω....ουτε καν.
TDM αναβάτης του κάποια χρόνια τωρα,έχουμε και λέμε.
-Δε σπάει δε χαλάει
-Δε σπάει δε χαλάει
-Δε σπάει δε χαλάει
-Δε σπάει δε χαλάει
-Δε σπάει δε χαλάει
-Δε σπάει δε χαλάει
-Το εμπιστευομαι μόνο μέχρι τα 130 φορτωμένο.Απο εκεί και πέρα είναι επικίνδυνο γιατί στρεβλώνουν τα πάντα.Τα πηρούνια είναι ανεπαρκέστατα και το πλαίσιο σε γενναίες κλίσεις με ελαφρές ανωμαλίες στην ασφαλτο,ειναι άσ'τα να πάνε δεν το χει ουτε καν.
Φορτώνεται πολύ και μέχρι τα 120 συμπεριφέρεται σωστά.
Θα σε πάει σχεδόν παντού.
Το κυριότερο είναι οτι δε σπάει δε χαλάει αλλά μην το ζορίσεις πολύ γιατί θα χαλάσεις εσύ στο τέλος.Πχ ζόρισμα στα μέγαρα 1.10 και πολύ του είναι.
Δε σπάει δε χαλάει εκτός αν ΕΣΥ το χαλάσεις.
Φίου φίου φι φι φίου