Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 48

Θέμα: Βοήθεια για αγορά μοτοσικλέτας 750-1000cc+

Παλαιό μέλος

Βοήθεια για αγορά μοτοσικλέτας 750-1000cc+

Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να πάω σε αγορά μοτοσικλέτας. Αυτή τη στιγμή έχω ένα GSF400 Bandit το έχω αρκετά χρονια και μπορώ να πω ότι μου βγήκε καλό με την ανάλογη φροντίδα.
    Τώρα σκέφτομαι να πάω σε ένα μεγαλύτερο μηχανάκι ώστε να το κρατήσω κάποια χρόνια.
    Η χρήση που το θέλω είναι η ίδια που έχω και με το υπάρχον μηχανάκι δηλ δουλειά (επαρχιακη πολη) και από κανένα ταξιδάκι κυρίως θερινή σεζόν σχετικά μικρό 100-200km.Μ'ενδιαφερει να έχει γκάζι ώστε να ξεδινω μια στο τόσο και ο ήχος και η αύρα που βγάζουν οι μεγάλες μοτοσυκλέτες.
    Κοιτάω 2 κατηγορίες 4κυλινρων σε μοντέλα από 2009+ Από τις κλασικές δρόμου το fazer1000 και από την άλλη το Hayabusha και bmw k1200.Ξερω είναι δύο διαφορετικά μηχανάκια ιδιως το fazer με τα αλλα δυο,αλλά μου αρέσουν εξίσου.
    Στο bmv κολλάω ότι δεν κυκλοφορούν πολλά και ότι χρειαστεί θα χρειάζεται να τα σκάω δε θα βρίσκω μεταχειρισμενα ανταλλακτικά συν ότι ακούω για πολλές ανακλήσεις.
    Ίσως το fazer να είναι πιο εύχρηστο στην πόλη κάνει και τα ταξίδια σχετικά εύκολα λόγω μάσκας σε σχέση με γυμνά αλλά το hayabusha και το bmw έχουν άλλο χαρακτήρα. Σημαντικός παράγοντας είναι και το ετήσιο κόστος συντήρησης, θα ήθελα αν υπάρχουν κάτοχοι να μου πουνε.Περιπου 5000-7000km το χρόνο κάνω με μηχανή λίγα δηλ.
    Από την άλλη υπάρχει και η 3η λύση να πάω σε κάτι μικρότερο αλλά γυμνό που στο ταξίδι δεν είναι καλά αλλά σκέφτομαι 2-3 ταξιδια το χρόνο κανω το (80% σε πόλη και επαρχιακό κομμάτι κινούμαι) πχ gsr750,z750-1000.
    Τελευταία τροποποίηση από takisdemi; 22/08/2015 στις 18:49.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Αφου ειχες Σουζουκι το Bandit 650 η 1250 ειναι μονοδρομος για σενα.Οσο για hahabusa και BMW τελειως ακαταλληλα για αυτο που θες
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος
    Τα έχω αποκλείσει λόγω ιπποδύναμης .Ιδίως το 1200 με 100 αλογα τα θεωρώ πολύ λίγα για 1200cc.Θελω να ξέρω ότι έχω δύναμη άσχετα αν θα τη χρησιμοποιώ αραιά γι'αυτο ανέφερα τις παραπάνω μοτοσυκλέτες.

100 αλογα ναι ,αλλα ροπη στο 80% απο 2500 στροφες,και 260 τελικη.Τωρα αν αυτα δεν σου φτανουν τραβα γι αλλα.Παντως μακρια απο ΒΜW λογω αυξημενων προβληματων Κοιτα και zzr1400 η gtr 1400 αφου πας τοσο ψηλα
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    παρε το busa και ο Θεος να σε φυλαει...
    ποσο χρονων εισαι, αν επιτρεπεται?

Παλαιό μέλος
    Αν σου αρέσουν "ο ήχος και η αύρα που βγάζουν οι μεγάλες μοτοσυκλέτες" πάρε K1600LT και πήγαινε στον
    Παπαγιάννη για ένα τελικό.

To Bandit 1250, παρόλο τα "μόνο 100 ψωραλογά" του ρίχνει εύκολα τσάι σε μηχανές με 110+ άλογα και τα μισά κυβικά. Θα σου φανεί αργο, μόνο αν το καβαλήσεις μετά απο Hayabusa. Του βάζεις και τα σήματα της BMW και έτοιμος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    Να παρει k1200lt και να πάει στον παπαγιαννη για τελικό;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εσυ αν είχες Bentley θα έβαζες εξάτμιση στον μπάρμπα-μητσο στην γειτονιά;;; Όταν έχει μηχανακι με 25000€ θα βάλεις εξάτμιση με 1000€+...
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Εάν είναι γενναίος μπορεί να του πεί να φτιάξει ολόκληρη 6-1. Με ένα carbon αυτοκόλλητο και ταμπελάκι Akrapovic κανείς δεν θα καταλάβει την διαφορά.

Παλαιό μέλος
    Φιλε μου μηχανη 1000+ για πολη δεν λεει.Ταλαιπωρια για το τιποτε.Ψαξου στα 650-750 που ειναι και τα ιδανικα απο αποψη ευκολιας και κοστους.Ασε που οτι και ταξιδι να κανεις θα σε βγαλουν ασπροπροσωπο.

Αν θελεις να νοιωθεις τη δυναμη,ψαξου στα τετρακυκινδρα.Αν θελεις ηχητικα εφε,παρε μια εξατμιση αναλογη.Επισης το γυμνο θα σου δινει καλυτερη αισθηση ατην πολη ,αλλα θα το σκυλομετανοιωνεις στα ταξιδια.

Ασε που αν νοιωσεις την ευχαριστηση του ταξιδιου το 80-20 γινεται 70-30,50-50 και παει λεγοντας.

Πριν αρχισεις το πραγματικο ψαξιμο,καλο ειναι να καταληξεις ποια κατηγορια ακριβως σε ενδιαφερει.Τα πραγματα θα γινουν ποιο ευκολα και θα κανεις καλυτερη επιλογη.Μην εντυπωσιαζεσαι,σκεψου πρακτικα και λογικα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Φιλε μου μηχανη 1000+ για πολη δεν λεει.Ταλαιπωρια για το τιποτε.Ψαξου στα 650-750 που ειναι και τα ιδανικα απο αποψη ευκολιας και κοστους.Ασε που οτι και ταξιδι να κανεις θα σε βγαλουν ασπροπροσωπο.

Αν θελεις να νοιωθεις τη δυναμη,ψαξου στα τετρακυκινδρα.Αν θελεις ηχητικα εφε,παρε μια εξατμιση αναλογη.Επισης το γυμνο θα σου δινει καλυτερη αισθηση ατην πολη ,αλλα θα το σκυλομετανοιωνεις στα ταξιδια.

Ασε που αν νοιωσεις την ευχαριστηση του ταξιδιου το 80-20 γινεται 70-30,50-50 και παει λεγοντας.

Πριν αρχισεις το πραγματικο ψαξιμο,καλο ειναι να καταληξεις ποια κατηγορια ακριβως σε ενδιαφερει.Τα πραγματα θα γινουν ποιο ευκολα και θα κανεις καλυτερη επιλογη.Μην εντυπωσιαζεσαι,σκεψου πρακτικα και λογικα.
    +1250

Παλαιό μέλος
    Για τον φίλο που ρώτησε πιο πάνω είμαι 39 χρονών.Διαβασα τις απόψεις σας και σε πολλά συμφωνώ.
    Κοιτάω όπως είπα και την 3η επιλογή δηλ να μη πάω σε πολύ μεγάλο γιατί κυρίως σε πόλη κινούμαι περισσοτερο όπως είπα αλλά ρε παιδιά αλλά καταλαβαινετε θέλω και λίγο γκαζάκι να έχει να ξεφύγω από τα 59hp που έχω τώρα.
    Κοιτάω και δύο γυμνά και δύο με φερινγκ το z750 gsr600,750 και από την άλλη το bandit 650 και το fazer600.(Το bandit 1200 είδα στο car έχει ελάχιστα,παλιά είναι τα περισσότερα ).
    Από την άλλη έχω στο μυαλό μου και το ένα κλικ πάνω δηλ fazer1000 και z1000.
    .Ειμαι λίγο μπερδεμένος.

Παλαιό μέλος
    Πιστευω οτι bandit 650 και fazer 600 ειναι καλες επιλογες.

Το πρωτο κατα την αποψη μου ειναι καλυτερο στο ταξιδι.Το δευτερο στην πολη.

Και τα δυο εξισου αξιοπιστα και οικονομικα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    fazer 1000 τοτε...
    δεν θα σου λειψει η ροπη και το γκαζι, θα πηγαινεις αξιοπρεπως στην πολη και θα μπορεις να κανεις και μεγαλυτερα των 200χλμ ταξιδια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Δεν εισαι λιγο μπερδεμενος.. εισαι πολυ..

Επαρχια ειπες οτι μενεις οποτε λογικα οτι και να παρεις δεν ειναι τοσο δραματικο στην πολη αφου πλην ελαχιστων εξαιρεσεων στις περισσοτερες επαρχιακες πολεις δεν θα το ταλαιπωρεις ιδαιτερα και μεγαλο να ειναι.. Απλα ουτε και θα το ευχαριστιεσαι γιατι σε 5 λεπτα εισαι παντου (λεω εγω τωρα)...

Αν δεν σκοπευεις να αλλαξεις τις αναλογιες στο πολη/ταξιδια ομως, τοτε τσαμπα θα παρεις μεγαλο οτι και να ειναι αυτο... Απο αυτο που εχεις, οτι τετρακυλινδρο και να παρεις μεταξυ 600-750 θα σου δωσει το κατι παραπανω που ψαχνεις για μια φορα στο τοσο...

Αλλα μιας και δεν εισαι κανενας πιτσιρικας και μια ζωη την εχουμε που λεει και το τραγουδι αν σου εχει μπει το θελω "γκαζια" πηγαινε παρε οτι σου μπηκε στο μυαλο και μπορεις... Μπουσα, μπουσα, BMW, ΒΜW.. 1000+ παρε οτι θες... Ειτε το χαρεις ειτε το μετανιωσεις εισαι αρκετα μεγαλος για να πληρωνεις μονος σου και τα γουστα σου και τις μαλακιες σου...

Παντα ορθιος..
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    fazer 1000 τοτε...
    δεν θα σου λειψει η ροπη και το γκαζι, θα πηγαινεις αξιοπρεπως στην πολη και θα μπορεις να κανεις και μεγαλυτερα των 200χλμ ταξιδια...
    Ξεχασα.....

+1
    Quod me nutrit... me destruit.....

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. βοήθεια για αγορά παιδικού κράνους
    από Skakinen στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 21:59
  2. Βοηθεια για αγορα H/y
    από X_NR750 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31