Σελίδα 67 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1757626364656667686970717277117 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 991 έως 1.005 από 1986

Θέμα: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ και όχι μονο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Το FF δεν θα το δω. ¨η άντε να το κλωτσοκωλήσω.

Θέλω να δω το Pixels πως το λένε...

Περιμένω το Star Wars. Και το deadpool.
    το FF μιλάμε ούτε για δευτερα-τρίτα σε ξενύχτι στις πέντε το ξημέρωμα για να με πάρει ο ύπνος ...δε βλέπεται λέμε

το Star Wars θέλω να ελπίζω ότι θα είναι πολύ καλό , άσε που θα μαζέψει τους πάντες -και εμάς τα πουρά αλλά και τα γατάκια - οπότε σαν box office θα τα σπάσει

Ο deadpool δεν ξέρω ... είναι και ο χαρακτήρας στο κόμικ λίγο τσίου ...

πραγματικά δεν ξέρω τι σκ@τ@ είχε στο κεφάλι του ο σκηνοθέτης...
    1 ώρα ταινία, χωρίς να έχει δείξει τίποτα, και σην τελευταία μισή, πάνω που πάει να γίνει ενδιαφέρον, τελειώνει όλο μέσα σε 5 λεπτά.
    Πραγματικά τραγικό. Στη σχολή σκηνοθεσίας το σασπένς δεν του το μάθανε, ή έμεινε μετεξεταστέος?

επιεικώς....
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hqdefault.jpg 
Προβολές:	144 
Μέγεθος:	41,9 KB 
ID:	339457

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Μολις ειδα το Mad Max.....................
    To μονο που αξιζε ηταν η DTS Master audio κωδικοποιηση.....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Το star trek: renegades μήπως το είδε κανείς;
    Από περιέργεια και μόνο θα το βάλω να κατέβει, νομίζω δεν έχει κανένα "μεγάλο" όνομα μέσα, το οποίο μπορεί να είναι και καλό και κακό.

Το star trek: renegades μήπως το είδε κανείς;
    Από περιέργεια και μόνο θα το βάλω να κατέβει, νομίζω δεν έχει κανένα "μεγάλο" όνομα μέσα, το οποίο μπορεί να είναι και καλό και κακό.
    αν το συγκρίνεις ως προς τα εφέ σε σχέση με τα τωρινά θα απογοητευτείς ... γενικά δεν λέει και πολλά πράγματα θυμίζει κάτι από τα παλιά των 60's

Καλά τα εφφέ δεν κάνουν την ταινία κατ' ανάγκην καλή. Θα το βάλω απόψε και αν βαρεθώ θα χαζέψω τίπτις άλλο. Θένκγιου.

Είδα και το τερμινέιτορ γκένισις. Δεν ήταν καθόλου κακό. Δεν έχει τον αέρα των πρώτων, αλλά δεν ήταν πατάτα τύπου μαντ μαξ σε καμμία περίπτωση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    αν το συγκρίνεις ως προς τα εφέ σε σχέση με τα τωρινά θα απογοητευτείς ... γενικά δεν λέει και πολλά πράγματα θυμίζει κάτι από τα παλιά των 60's
    ήδη κατεβαίνει και από το τρέιλερ πιο πολύ από το TNG μου φέρνει. Θα εξετασθεί πάραυτα παρόλαυτά.

Καλά τα εφφέ δεν κάνουν την ταινία κατ' ανάγκην καλή. Θα το βάλω απόψε και αν βαρεθώ θα χαζέψω τίπτις άλλο. Θένκγιου.
    βρήκες σαμπς; (δεχόμεθα πι εμ)

Σε αγγλόφωνες ταινίες, ποτέ. Μερικές φορές την πατάω όμως, αν έχει και άλλες γλώσσες μέσα που δεν έχει hardcoded αλλά κατεβάζω αγγλικούς.

Είδα και το τερμινέιτορ γκένισις. Δεν ήταν καθόλου κακό. Δεν έχει τον αέρα των πρώτων, αλλά δεν ήταν πατάτα τύπου μαντ μαξ σε καμμία περίπτωση.
    Το terminator τα έσπαγε πραγματικά ήταν καλό, το mad max γιατί δεν σου άρεσε ρε μαν ;; Πατάτα θεωρώ το FF αλλά όχι το mad max

To Μαδ μαχ μου φάνηκε λίγο σε όλα του. Κακό σενάριο, κακή σκηνοθεσία, κακή ηθοποιία. Το πρώτο, το "φτηνιάρικο" είχε ατμόσφαιρα. Αυτό όχι. Ούτε ταινία δράσης το λες, ούτε κωμωδία/παρωδία το λες.

To Μαδ μαχ μου φάνηκε λίγο σε όλα του. Κακό σενάριο, κακή σκηνοθεσία, κακή ηθοποιία. Το πρώτο, το "φτηνιάρικο" είχε ατμόσφαιρα. Αυτό όχι. Ούτε ταινία δράσης το λες, ούτε κωμωδία/παρωδία το λες.
    μΕ φαίνεται πως έχετε καεί με post-apocalyptic games σε κάνα ps2.... (άμα χτυπήσεις κανα 40ωρο σε metro 2033 , η σε κανα Fallout όλα μετά φαίνονται λίγα)

εγώ πάντως στη σκηνή που μπαίνει ο Nux στο στρόβιλο και πετάει το "what a lovely day" είχα πέσει κάτω από τα γέλια (θα φτιάξω και μια μαλ@κια στο ταμπλό του κάρου σαν αυτό που είχε)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	nuxcar_zpsbbb10843.jpg 
Προβολές:	63 
Μέγεθος:	42,8 KB 
ID:	339909

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Είδα και εγώ το Mad Max και πήγα να το κρίνω σοβαρά, καθότι είχε παιδαριώδες σενάριο και μηδενική βάση ρόλων... αλλά μετά σκέφτηκα ότι ποτέ τα Mad Max δεν πλασαριζόντουσαν και καλά επιπέδου Ταρκόφσκι, οπότε μια χαρά ταινία! Ατελείωτο κυνηγητό, τρομερή δράση, ευφάνταστη post apocalyptic καφρίλα και 2-3 σκηνές με σούπερ φωτογραφία που σε αφήνουν μ@λ@κ@.

...κατά τ' άλλα, δεδομένου ότι ο Προμηθέας 2 πήγε για το 2017, περιμένω το Star Wars και εγώ, με την ελπίδα να επιστρέψει κάπως στο πνεύμα το κλασσικών τριών επεισοδίων και όχι η φόλα των μεταγενέστερων.

Αυτό το σταρ τρεκ πάντως πέρα από φτηνά εφέ δεν είχε και ωραίο σενάριο νομίζω.

έκπληξη ο παλιός "τσεχωφ" νομίζω από τα 70ς στο ρόλο του ναυάρχου διοικητή της Ακαδημίας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Είδα και εγώ το Mad Max και πήγα να το κρίνω σοβαρά, καθότι είχε παιδαριώδες σενάριο και μηδενική βάση ρόλων... αλλά μετά σκέφτηκα ότι ποτέ τα Mad Max δεν πλασαριζόντουσαν και καλά επιπέδου Ταρκόφσκι, οπότε μια χαρά ταινία! Ατελείωτο κυνηγητό, τρομερή δράση, ευφάνταστη post apocalyptic καφρίλα και 2-3 σκηνές με σούπερ φωτογραφία που σε αφήνουν μ@λ@κ@.
    άντε ρε παιδάκι μου χυμαδόρι πες τα που μου πήγε ο αμυρού να δει το max και ήθελε ποιότητα Λίντς και έπος Κουροσάβα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    ...κατά τ' άλλα, δεδομένου ότι ο Προμηθέας 2 πήγε για το 2017, περιμένω το Star Wars και εγώ, με την ελπίδα να επιστρέψει κάπως στο πνεύμα το κλασσικών τριών επεισοδίων και όχι η φόλα των μεταγενέστερων.

για το prometheus θα σου τη χαλάσω τη δουλειά ... στο παίζω από τώρα ότι θα είναι φλόμπα (και θα στο αναλύσω εν καιρώ όταν πλησιάζει η προβολή ..... αν δεν έχει γίνει το έλα να δεις στην Ελλάδα και αντί για σινεμά ψάχνουμε για καμιά στάνη να καβατζωθούμε λόγω zombie apocalypse )

α και για το star wars θα στη χαλάσω (είμαι πολύ οπτιμιστής τελευταία το είπε και ο oldman ) .... και όχι γιατί θα φταίει η ταινία (μια χαρά θα προσπαθήσει να τα παντρέψει όλα και θα είναι και τρελό blockbuster) αλλά γιατί ΔΕΝ είμαστε τα γαμώπαιδα που είμασταν και δεν ξαναβγαίνει η Λέϊα με το χρυσό σουτιέν να την τραβολογάει ο τζάμπας ο χούτος και κλαίγαμε γιατί ο Χάν είχε γίνει κορνίζα μέσα στον καρβονίτη ....

(γιατί ναί μεν είμαστε in a galaxy far far away αλλά όλα αυτά μας έκαναν κλικ in a long long time ago )

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 13:27
  3. ΟνΟφαδικη και ΟΧΙ μονο ... για την ΚΥ 29/05/05
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2005, 23:19
  4. Και ΣυνεΧιζω Με Μπλουζακια Και ΟΧι Μονο....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2005, 11:17
  5. Για στριφτερους και οχι μονο....
    από Runner Ducati στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 17:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας