Θα είμαι στα καπάκια από επιστροφή. Δεν το προλαβαινω ρε γμτ. Ωραία ιδέα Γιώργο.
Θα είμαι στα καπάκια από επιστροφή. Δεν το προλαβαινω ρε γμτ. Ωραία ιδέα Γιώργο.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Τι ώρα σερβίρουν καφε εκεί ?
Θα έχει τελειώσει η λειτουργία?
(είναι πολύ σημαντικό)
Αν θελουμε περισσότερη ωρα για χαβαλέ και λιγότερη στον δρόμο , πάμε από
ΠΕΟ-ΜΟΔΙ-Μενδενιτσα
και γυρνάμε είτε από
Ρεγκινι-καμ.βουρλα-ΝΕΟ (ποιο γρήγορα- διόδια)
Είτε από
Ξυλικοι-Αμφικλεια-ΠΕΟ
Παρακάτω από την Μενδενιτσα είναι και η αναβρα … πλατεια-πλατανος-θεα και κατι παϊδάκια…![]()
Γιώργο, βγαλτε πρόγραμμα και ώρες συναντησης/αναχώρησης. Μετά απο σύντομη διαβούλευση (παντοφλα/τακουνι) παίζει να ακολούθησω με μοτό από Αθήνα.
Συμφωνώ για ΠΕΟ-Μοδι-Μενδενιτσα και επιστροφή απ' όπου θέλετε.
Εναλλακτικά: Ορχομενός-Εξαρχος-Ελατεια-Μοδι-Μενδενιτσα.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Παναγιωτη εγω θα ανεβω πρωι απο Λαμια,η ωρα αναχωρησης αφορα εσας απο Αθηνα.
Την επιστροφη απογευμα τη βλεπω,να φαμε και κατι,να σας ξεναγησω και λιγο στο φανταστικο εξαισιο και καταπληκτικο
χωριο μου.
Για την λειτουργια δεν ειμαι σιγουρος γιατι ο παπα γιωργης ειναι μονιμα τυφλα
και τον κυνηγαει η γυναικα του με το σκουποξυλο,οποτε σπανια πηγαινει εκκλησια.
Καφε θα εχει σιγουρα παντως
Και δε με λες παλουκάριμ, τι ώρα το γλέπς να ρουφάς τον ελληνικό με τις φουσκάλες και το τσιπράκι για έξτρα δύναμη;
Μιά χαρά.
Βασικά το λεώ γιατί δεν ξέρω από που θα φύγω, αν είμαι σπίτι δεν πάω πχ περίπτερο επ ουδενί, φεύγω για θήβα ΠΕΟ από εδώθε. Να υπελογίσω...
εκτος απροοπτου για καφε μεσα και εγω.μεσημερι δουλευω και δεν με παιρνει να αργησω
Γιώργη φαντάζομαι πως δεν θα πιούμε εσπρέσο σαν Ιταλοί, στο φτερό.
@Teo θα μιλήσουμε. Εγώ σκεφτόμουν ΝΕΟ ως έξοδο νοσοκομείου Θήβας και μετά ΠΕΟ ως συνήθως για την περίπτωση που είμαι βόρεια. Που είναι και το πιθανότερο. 167 χιλιόμετρα μου λέει ο γούγλης από το σπίτι μου και 2.30 ώρες, οπότε φαντάζομαι πως αναχώρηση 9 το πρωί καλύπτει άνετα.
Δεν μου βγαίνει για τώρα. Ετοιμάζω ένα διημεράκι μέσα στον Σεπτέμβρη όμως. Θα ενημερώσω. Χαβ φαν!