206 σε καλη κατασταση ειχε ο γαμπρος μου και σιχτιρισε μεχρι να το δωσει 1500 νομιζω
μεγαλοι κουμπαραδες............
206 σε καλη κατασταση ειχε ο γαμπρος μου και σιχτιρισε μεχρι να το δωσει 1500 νομιζω
μεγαλοι κουμπαραδες............
Για jazz με πάνω από 130.000 χλμ τι λέτε? αν η συντήρηση έχει γίνει σωστά είναι οκ?
με το αυτόματο κιβώτιο, (που έχουν και τα περισσότερα που βλέπω) ξέρουμε κάτι; Έχω εμπειρία με αυτόματα, αλλά ρωτάω από θέμα αξιοπιστίας.
για mitsubisi colt, mazda 2 ξέρουμε κάτι?
κοιτα επισης για daihatsu terios.
μικρο, οικονομικο, ανετο για μεσα στην πολη και σκυλι αν βρεις σωστο αν και αυτο ειναι γενικος κανονας για μεταχειρισμενα.
το μονο μειον του ειναι οι μικροι του χωροι αλλα αν δεν εχεις παιδια δεν σε νοιαζει και πολυ.
Για το Colt δεν γνωριζω αλλα το Mazda 2 ειναι πολυ καλο. Ειναι ουσιαστικα το Fiesta με αλλο design. Tην πλατφορμα για την τοτε σειρα των Fiesta την ειχε αναπτυξει η Mazda την οποια κατειχε τοτε η Ford.
Πολυ καλο το Terios αλλα εκτος απο το οτι ειναι σχετικα ακριβο καιει και μπολικη (σχετικα με ενα super-mini) βενζινη. Μονο αν εχεις off-road ανησυχιες αξιζει ως πιο ανετη και ταξιδιαρικη εναλακτικη του Jimny.
MADE IN JAPAN 日本製
Aαα, ξεχασα. Jazz καλοσυντηριμενο με 130.000 χλμ ειναι μια χαρα. Καινουργιλα!!!
Αντε να θες ελατηρια στις αναρτησεις.. Κλαϊν.
MADE IN JAPAN 日本製
:a13:
Χεχεχε... Τι ανταλακτικα να χρειαστεις ρε 'συ;;; Αφου δεν χαλαει τιποτα..
Περα απο την πλακα, ναι, αν τα παρεις απο τον ακατανομαστο ειναι αρκετα τσιμπιμενα ομως πρωτον σε πολλα δεν χρειαζεται να παρεις oem, δευτερον υπαρχουν αρκετα μεταχειρισμενα και ερχονται συνεχως νεα κομμενα και τριτον υπαρχει το internet και μπορεις να παραγγειλεις απ'εξω.
MADE IN JAPAN 日本製
Ενα Jazz φιλου ειχε χτυπηθει στο Καρπενησι λιγο μπροστα,και κλαψανε μανες..
Suzuki επιμενω,και το Mazda 2 πολυ καλο,και το Μισουσβησει Colt παλι ειναι καλη επιλογη.
Αλλα το Suzuki εχει τα πιο φθηνα ανταλλακτικα απο αυτα τα 3.
Και αξιοπιστο τερμα.
Μετα απο 130.000 χλμ,ουτε λαμπα δεν με εχει απασχολησει(Κατι σαν τα BMW)![]()
Στο Swift συμφωνω. Γενικα τα Suzuki ειναι τιμια. Και ισχυει αυτο που λες με τα ανταλακτικα.
Παντως για τα Honda με λιγο ψαξιμο ή αν εχεις γνωστο μηχανικο και κανει το ψαχτηρι για 'σενα τη βγαζεις φθηνα (σχετικα). Το λεω επειδη Honda εχω και 'γω και εχω χρειαστει πραγματα.
Τι χτυπησε ο φιλος σου;; Μετωπικα;; Θυμασαι τι χρειαστηκε περιπου;;
MADE IN JAPAN 日本製
Πλαγιωμετωπικα χτυπησε σε ενα πεζουλι ψηλο..Εφαγε προφυλακτηρα φαναρι,φτερο,και ψαλιδι αν θυμαμαι καλα.
Εφυγε στα καραβια μουτσος να μαζεψει χρημα να το φτιαξει![]()
Λογικα θα την ακουσε και το ακραξονιο και το ακρομπαρο σε τετοια συγκρουση.
Και ποσα εδωσε εν τελει;; Περιπου ετσι..Γιατι προφυλακτηρα, φτερο και ακραξονια εχω αλλαξει και 'γω. Για αλλους λογους βεβαια..
Ηταν χαμηλο σαν σαυρα και ο μεν προφυλακτηρας με αποχαιρετησε μια φορα σε καταπελτη πλοιου και τα ακραξονια ( το ενα βασικα στραβωσε) λογω χαμηλοματος και μεγαλων φορτιων απο ανωμαλιες του οδοστρωματος και στροφες διοτι τα αμορτισερ και τα ελατηρια ηταν πολυ σκληρα. Στο φτερο με χτυπησε αγροτικο λιγο κανοντας οπισθεν..
Τωρα το εχω ξανακανει καινουργιο και με μαμα υψος αλλα με καλυτερα αμορτισερ και ελατηρια.
MADE IN JAPAN 日本製
Δεν θυμαμαι το ακριβες ποσο,αλλα ηταν πολλα.
Μου ειχε κανει πολυ εντυπωση τοτε.
Επίσης, τα περισσότερα Ιαπωνέζικα (αν όχι όλα) έχουν αλυσίδα χρονισμού στον κινητήρα τους και όχι ιμάντα σαν τα ευρωπαϊκά που θέλουν αλλαγή κάθε 40-70.000χλμ, οπότε σκέψου και αυτό μιας και κοστίζει κάπου στο 500άρι. Προσωπικά όχημα 4ετίας+ από VAG (VW, Skoda,SEAT, Audi) δεν θα αγόραζα, ειδικά όσα έχουν τους TSI κινητήρες. Ακόμα απορώ γιατί ο κόσμος τα εκτιμά τόσο πολύ, ίσως στην Ελλάδα χαλάνε λιγότερο λόγω πιο ήπιων συνθηκών από Β. Ευρώπη.
Μίνι πολυμορφικά σαν το Jazz είναι και τα Nissan Note, Kia Venga, Hyundai ix20 (ήρθε ποτέ Ελλάδα αυτό; ), ίσως και άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα.
Mazda 2 το έχει φίλος και εμείς είμαστε στο δεύτερο Mazda, μιας και αλλάξαμε το 3 για το 6 λόγω χώρων πριν 4,5 χρόνια. Το 3 το είχαμε για 5,5 χρόνια και μόνο 2 λάμπες είχα αλλάξει. Στο 6 τίποτα ακόμη. Από δυναμικής οδήγησης πλευρά, τα Mazda είναι από τα πιο απολαυστικά Ιαπωνέζικα, παρόμοια συμπεριφορά με τα Ford.
Και εγώ θα γούσταρα μια όμορφη BMW, αλλά προτιμώ να μπαίνω στο αυτοκίνητο είτε με +30C ή με -35C και να παίρνει μπρος με την μία.
καλά το terios αν αγόραζα με βάση μόνο το συναίσθημα θα ήταν η πρώτη επιλογή. καθώς σε εκδρομούλες το πρώτο που με νοιάζει είναι σε πιο χωματόδρομο να βγω να πάρω τα βουνά.
Προς το παρών το κάνω όποτε μπορώ με τη μηχανή, και μάλλον θα συνεχίσω έτσι.
αν δεν με ένοιαζε η βενζίνη σε καθημερινή βάση θα το χτυπούσα.