Αυτο ειναι σχετικα ευκολο και ωραιες γραμμες για τα γουστα μου τουλαχιστον
βρε τι μαθαίνω βραδιάτικα, αν πίνεις μπύρες σε ένα στέκι γίνεσαι τρου μπαϊκερ σπιριτ κιετς...
Για τα λοιπά αστειεύομαι.
Και εμμενω στο ότι αισθητικά με φτιάχνει πολύ κ ας είναι το χρεπι το ίδιο.
Και για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα (μην μας σκιστει κανα καλσον και τρεχουμε) αυτο ακριβως ειναι που μετραει σε αυτα τα μηχανακια.
Θα το παρει κανενας αυτο να κυνηγαει χρονους σε πιστα ή να κανιβαλιζει με σουζες, εντο και μπαντιλικια μες την πολη;; Οχι.
Ειναι ενα εργο μηχανολογικης τεχνης. Ενα παντρεμα αισθητικης με τη μηχανολογια. Ενα γλυπτο ως μεσο μεταφορας γι'αυτους που τους αρεσουν οι μηχανες και θα εκτιμησουν κατι κλασσικο και ομορφο σε ενα οχημα.
Και το συγκεκριμενο ειναι πολυ ομορφο. Εχει και εναν ασπαστο αεροψυκτο ρετρο κινητηρα με αρκετουτσικη δυναμη. Μια χαρα το βρισκω.
Ευχαριστως θα το αγοραζα αν ειχα την δυνατοτητα και θα απολαμβανα τρελα να το κοιταω παρκαρισμενο εξω απο την καφετερια που θα επινα το τσαϊ μου οπως θα απολαμβανα και τη ηρεμη διαδρομη μου μεχρι εκει.
Αν ηθελα να πηγαινω μαλιοκουβαρα προφανως θα επερνα κατι αλλο. Δεν θα ταλαιπωρουσα αυτο. Ειναι κριμα πραγματικα..
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να κραζετε τις επιδοσεις ενος τετοιου οχηματος;; Τι νοημα εχουν;; Σαν να λεμε πηρα τρακτερ και απογοητευτηκα απο την τελικη του..![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Και μου κανει εντυπωση διοτι ειστε ανθρωποι που γνωριζεται απο οχηματα και τα αγαπατε (τουλαχιστον τα μηχανακια) και που θα εκτιμουσατε ή τελωσπαντων δεν θα σας αφηνε αδιαφορους η μορφη σε αυτα.
Οποτε θα καταλαβαινα αν σχολιαζατε αρνητικα την εμφανιση του για τον α ή β λογο, πραγμα πολυ φυσικο μιας και ειναι ενα θεμα υποκειμενικο (πχ δεν μου αρεσουν τα ρετρο, δεν μου αρεσουν τα Ι4, δεν μου αρεσουν τα cafe ή οτιδηποτε αλλο..) αλλα ειναι λιγο ατοπο να σχολιαζουμε τις επιδοσεις του. Ή να το απορριπτουμε λογω αυτων.
Ε;
![]()
MADE IN JAPAN 日本製
[QUOTE=catmaster;2625943]είχες Cbx 750 και το έδωσες ρε αρχηγέ ;;(μιλάμε ψάχνω καιρό να βρω αλλά έχουν εξαφανιστεί όλα ... )
το ειχα και με δευτερο κινητηρα σε ανταλλακτικο,αλλα το ΠΕΤΑΞΑ.Μεγαλη ιστορια,ας την πουμε αλλη φορα.
Σχετικά πάντως με το θέμα των cafe αν μου έλεγαν ότι ένα από τα ομορφότερα ever δεν θα είχε ούτε διπλά αμορτισέρ ούτε συμβατικά πηρούνια θα τους έλεγα ότι απλά έχουν έλλειψη γούστου ,πριν δω το κάτωθι βεβαίως...
http://big-diesel.blogspot.gr/2010/1...o-chopper.html
me like very much!!!
Συγνώμη αλλά τα cafe racer δεν φτιάχνονται για να είναι εύχρηστα. Δεν το παίρνεις για πρώτο μηχανάκι. Αν είχα 4 και πάνω σίγουρα θα είχα και ένα τέτοιο, τώρα μαρέσει απλά να τα χαζεύω και το συγκεκριμένο είναι πολύ όμορφο αλλά έχω δει και ομορφότερα!!
Η ομορφιά όμως είναι υποκειμενική. Τα ποιο όμορφα πάντως cafe racer φτιάχνονται από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους και ανεξαρτήτως πως φαίνονται στους άλλους, για τους ίδιους που έχουν βάλει και την ψυχή τους να τα μεταμορφώσουν είναι τα ομορφότερα στον κόσμο. Το σέβομαι αυτό ακόμα και όταν βλέπω πανάσχημες (custom) τσόπερ.
Ετσι ακριβως. Συνηθως αυτος που κανει την μετατροπη εχει αλλαξει και καποιες μοτο. Σε μια τετοιου ειδους μετατροπη μπορεις να βαλεις τα παντα. Και θα ειναι μοναδικο.
Που ψάχνεις ρε μάστορα ?
ΥΓ Μέχρι και εξατμίσεις μαμά έχει λέμε...
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6431746/