Sent from me using a computer.
Εχει κανεις αποψη απο υγρα Dan Lucas;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Το spirits πάρε.Θα σε λιγώσει απο τη γλύκα.Θα πάθεις ζάχαρο.Και αραίωση να κάνεις με βάση πάλι θα σε λιγώσει.Φουλ της καραμέλας.Το άλλο με το μέλι που έχει πας για ζάχαρο πάλι.Το άλλο με το αψέντι δε μου άρεσε και τόσο.Καλοκαιρινό θα το έλεγα,δροσερό.Το spirits πάρε αν σου αρέσουν τα γλυκα.Σαν πάστα ειναι.
Φίου φίου φι φι φίου
Εδω και καμιά ωρα ατμιζω το spirits.
Αδιάφορο γευστικά και οχι τοσο γλυκο οσο το περίμενα.
Απο τα πιόνια εχω πάρει περισσότερη γλυκαδα.
Πάντως καλύτερο απο την σοκολάτα της halo.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
μόλις έφτιαξα 1 DΥI με βάση 8-9mg και σε ποσοστό 5% vanilla-cinamon cookies της atmos (αναλογία 2/1). πολύ καλό για τα γούστα μου, γρατσουνάει η κανέλα λίγο το λαιμό όπως μαρέσει και στο τέλος αναδεικνύεται η βανίλια χωρίς όμως ναφήνει γλυκερή γεύση.
Tι το θελα κ το έκαμα το λάθος και πήρα το Cookies της American Stars...δεν έπαιρνα καλύτερα να πιώ κάτουρο;Λες και σου δίνουν να φας καψαλισμένο μπισκότο με στάχτη είναι....έφαγε φούντο!Πήρα και το Yellow Biafra της Halcyon Daze αλλα όλα μάλλον δείχνουν οτι πάω και για κανα RY4 αύριο γιατί μου έλειψε το καπνικό και απο τις πολλές τις γεύσεις θα πάθω διαβήτη.
Μια χαρά είναι το μπισκότο. Βάλε και λίγο vamp vape από t juice και θα τραβάς τις κοτσιδες σου. Αν δεν έχεις κοτσιδες, ότι άλλο έχεις ευκαιρο. Ειδικά σε 100% vg σε κάνα μεσάτο, θα γίνει του νεφους το συναπαντημα. Φουλ γεύση και ζαχαρο ζενίθ.
Κορυφαία είναι ειδικά το Bach,θα τα ξαναπάρω ρεϊ.Απλά τα γάζωσα...χαχαχα και πήγα και πήρα σήμερα απλά για δοκιμή αυτά τα 2 που ανέφερα πρίν.Έχω σταθεροποιηθεί λιγάκι πλέον,έχω δοκιμάσει 2-3 μάρκες.Τα Eliquid France θα παίζουν όπως και δήποτε και μη σου πώ οτι αυτά θα είναι τα μόνα αρωματικά που θα παίζουν μπαλίτσα απλά επειδή τα παίρνω απο συγκεκριμένο μαγαζί που με βολεύει δεν πήγα σήμερα και να τι έπαθα...έριξα ενα 20αρι στο βρόντο!