Καλημέρα σε όλους,βρήκα ένα μηχανάκι που δινει ενας απο αλο χωριο που μου ειπαν ότι κανει για χωμα, το ειπε τιντιαρ και δεν το δουλεβει πια αυτο ξερετε αν κάνει για φορτομα και χώματα; θελει μονο κρυσταλο και λαμπα γιατί εχοει σπασει μου ειπαν.
Καλημέρα σε όλους,βρήκα ένα μηχανάκι που δινει ενας απο αλο χωριο που μου ειπαν ότι κανει για χωμα, το ειπε τιντιαρ και δεν το δουλεβει πια αυτο ξερετε αν κάνει για φορτομα και χώματα; θελει μονο κρυσταλο και λαμπα γιατί εχοει σπασει μου ειπαν.
Την μια ερντι την άλλη τιντιαρ τι περίεργα προξενιά σου κάνουν εκεί στα χωριά, ωρε;
Όχι, δεν κάνει για τίποτα από τα δυο![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Μπες στο car και διαλεξε...........
http://www.car.gr/classifieds/cars/?...rom=&postcode=
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Ας παρει εκεινο το τιντιεμ το τρικυκλο.....
βεβαια....το tdr μονο για χωμα και φορτωμα κανει...για τιποτα αλλο...![]()
για τη δουλεια σου θελεις ενα παλιο αγροτικο
αν τα κυβικα ειναι προβλημα πας σε μια γουρουνα και ξενοιαζεις
με τα σκουπιδια του καθενος δουλεια δεν θα κανεις
(τα rd και tdr δεν ειναι σκουπιδια θελουν ομως πολυ φροντιδα και χρηματα για να επανελθουν και φυσικα δεν ειναι για φορτωμα)
Να μη το δω δηλαδη, αυτοκινητο δεν θελω , εχω για τα δυσκολα , αλλα το bros με εχει βολέψει , τακα τακα παω οπου θελω και φορτονεται , καιει βεβαια λαδι αλλα εχω σπιτι ενα μπιτονι μολυ και του βαζω .κοιταω για κατι αλλο αν βρεθει σε πιο καλυ κατασταση. η αληθεια ειναι οτι εδω μου κανουν και πλακα στο καφενειο αλλα δεν τους δινω σημασια.προχτες το βραδι μου ειχαν τυλιξει ολο το μηχανακι με κολοχαρτο , 1 ωρα το πρωι με πηρε να το ξεπακεταρω και 2 σακουλες χαρτι εβγαλα.
απο χιο ειμαι, τη ειναι η ετησια;
Μια φορά το χρόνο, το φόρουμ εδώ κάνει μια εκδρομή. Μαζεύονται όλοι μαζί και πάνε την ετήσια εκδρομή.
καθε χρονο μαζευομαστε ολοι σε ενα μερος με τα μηχανακια μας.
Και οποιου ειναι ποιο χρεπι του το βαζουμε φωτια..............![]()