αυτο ειναι αποπειρα ανθρωποκτονιας απο προθεση στο χαλαρο ομως![]()
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Άμα ο άλλος πηγαίνει μαλλιά τί να σου κάνει και το στοπ.....
Αν και φαίνεται πολύ κεντρικός ο δρόμος αλλά....
Αν στο αυτοκίνητο ήταν κάποιος λίγο πιο σβέλτος ίσως και με καλύτερα αντανακλαστικά μπορεί και να την είχε γλιτώσει ο μοτοσακάς.
Όχι ότι θα του το χρεώσουμε, αλλά ο δρόμος από την άλλη ήταν άδειος κι αντί να περάσει, μοιάζει σα να είδε τον σουζαριστό να έρχεται κατά πάνω του και να πάγωσε.
Φαίνεται ότι φρέναρε στη μέση του δρόμου ενώ στην ουσία δεν υπήρχε λόγος.
Ο σουζάκιας από την άλλη μου φαίνεται ότι είχε κι αυτός υπέραρκετό χώρο/χρόνο να αντιδράσει.
Να φρενάρει όσο χρειαζόταν και να τον αποφύγει.
Αλλά παίζει να του καρφώθηκε και του ίδιου ότι θα τον περάσει το δρόμο το αυτοκίνητο, οπότε η καλύτερη επιλογή του είναι να τραβήξει ευθεία.
Το έχω πάθει κι εγώ (ευτυχώς ούτε σουζαριστός ήμουνα ούτε με τόσα πήγαινα), με μαλάκα που έσφαζε στοπ καθώς έβγαζε τη μούρη του στη διασταύρωση.
Κόβω, λέω "είτε θα περάσει και θα περάσεις από πίσω του, είτε θα κάτσει εκεί και θα περάσεις από μπροστά του, αλλά κόψε εσύ καλού κακού....", ανοίγει γκάζι να περάσει και μόλις με είδε, γούρλωσε, τσαρούχωσε κι έμεινε μέσ'στη μέση της διασταύρωσης να με κοιτάει.
Αφού σταμάτησα και τον κοίταζα. Εκεί που είχε μείνει ούτε από μπροστά του χωρούσα να περάσω ούτε από πίσω![]()
αμα περιμενεις απο τον αλλο να προστατευσει τη δικη σου ζωη..............![]()
δεν ειναι target fixation. νομιζω ειχε περιθωριο να το σωσει ο μοτοσυκλετιστης στριβωντας αριστερα η δεξια. μου εχει τυχει κατι τετοιο πηγαινοντας με 100-110. αυθορμητα εστριψα δεξια και τον απεφυγα.
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Εμενα μου φάνηκε ότι και οι 2 επαθαν tf.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Αυτό είναι target fixation η είναι στράικ στο μποουλινγκ με ποδήλατα;
https://youtu.be/dNFaAqS2f18
Target fixation definition by spyrakos 35..... True story....
Παραλια... Θες να καρφωσεις την ομπρελα....
Κονταρι, πλακε πετρα απο πανω που την κρατας με το αριστερο, πετρα στο δεξι για σφυρι....
“μλκ το νου σου μη βρεις δακτυλο"
Μαντεψτε που επεσε η πρωτη “σφυρια".....
![]()
πουτσ@@@@@@@@@