Στην κουβεντα περι μοτό παντως και μετα απο την απιστευτη πιστα μεχρι βοβουσα, αναρωτιομασταν με τον Αντωνη τι παρτυ θα κανανε τα τζιξερ και τα τουονο σε αυτη τη διαδρομη.....
Αμ, μου θελες παραλιες κυρ- Μπαμπη.....![]()
Στην κουβεντα περι μοτό παντως και μετα απο την απιστευτη πιστα μεχρι βοβουσα, αναρωτιομασταν με τον Αντωνη τι παρτυ θα κανανε τα τζιξερ και τα τουονο σε αυτη τη διαδρομη.....
Αμ, μου θελες παραλιες κυρ- Μπαμπη.....![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Πολλέςπαίδες και στην επόμενη με το καλό !
Φύγαμε...
Μετά το χιονοδρομικό, φτάσαμε στην Σμίξη οπου αράξαμε για ένα καφεδάκι.... Εκεί έγινε και η τηλεφωνική "επικοινωνία" με τον Παναγιώτη Ντιβιντί σύμφωνα με την οποία, κατ εμέ θα βρισκόμασταν σε μια με μιάμιση ώρα στην Βοβούσα, κατ αυτόν, θα έκλεινε το μαγαζί σε μία με μιάμιση ώρα και θα βρισκόμασταν Βοβούσα.... Χέσε ψηλά και αγνάντευε δλδ....
Η διαδρομή για την Βοβούσα ήταν πάλι Μπίστα Μπαγκοσμίου μέσα στο δάσος όμως.... Απλά πρέπει να το κάνετε....
Εκει, στο ΚΕΠ ήταν ένας τύπος που στους επισκέπτες εξηγούσε τα της χλωρίδας και της πανίδας στην ευρύτερη περιοχή σε έναν χάρτη που έπιανε όλο τον τοίχο...
Κοιτώντας το χάρτη, λέω του Αντώνη "Μλκ, τα έχουμε περάσει όλα αυτά τα μερη"..... Κοιτάζει και ο Αντώνης και μου κάνει ένα νόημα σα να μου λέει "Ναι, όλα".... Εκεινη τη στιγμή ένοιωσα απιστευτα όμορφα....
πουτσ@@@@@@@@@
Στην επαρχία ως γνωστό, η ζωή είναι δύσκολη.... Και οι προετοιμασίες για τον χειμώνα (ειδικά μεσα στην Πίνδο) ξεκινάνε από νωρίς....
Οταν λοιπόν σταματήσαμε στο ΚΕΠ, πέρασε ένα φορτηγάκι αγροτικό που το οδηγούσε μία ανήλικη και από πίσω ενας πιτσιρικάς με ένα ποδηλατάκι να ακολουθεί σφαίρα....
Ε ναι λοιπόν,
φορτώσανε ξύλα το φορτηγάκι και μετά γυρίζανε πίσω για να το ξεφορτώσουνε..... Ενοιωσα πολύ μικρός εκείνη τη στιγμή....
πουτσ@@@@@@@@@
Από τη Βοβούσα θέλαμε να πάμε στη Λίμνη του Αωού μέσω Φλαμπουραρίου.....
Ε, όσο υπεροχη ήταν η διαδρομή μέχρι εκεί (σε ότι αφορά στην ποιότητα της ασφάλτου), τόσο σκατά ήταν η υπόλοιπη.... Ναι μεν μέσα στο δάσος και καταπράσινο τοπίο και δε συμμαζεύεται, αλλά σπασμένος δρόμος όλο λακκούβες, πέτρες και χώματα, το γκρέιντερ εκείνη την ώρα τον έστρωνε (δλδ ισιωνε τα χώματα και τις πέτρες) πραγματικό αντβέντσουρ....
στο τέλος όμως....
Φτάσαμε επιτέλους
Ο Ντιβιντίγκης (κατοχυρώθηκε, έτσι θα σε λέω πλέον)
Φτα-φτα-φτάσαμε
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Επειδή είχε πάει αργά (μας πήρε η ώρα περιμένοντας τον Ντιβιντίγκη) φύγαμε σφαίρα γύρω από τη λίμνη για να βγούμε στο Μέτσοβο....
Το κομμάτι αυτό μπορούσε να γίνει μεν γρήγορα (αρκετα καλή ασφαλτος, στριφτερή διαδρομή) αλλά εκεί ήταν που πετύχαμε τα πιο πολλά κοπαδια.... Λόγω του οτι γυρω από τη λίμνη είναι ίσωμα και πράσινο, αμέτρητα βόδια και πρόβατα βοσκούσαν (όχι όμως στο δρόμο)....
Κάποια στιγμή όμως πετύχαμε και τα σκυλάκιααααααααααα.... Κοπαδάκι καμμιά δεκαριά, αφήνω τον Αντώνη το γητευτή να περάσει, πάει ο Αντώνης προς τα κει με μειωμένη ταχύτητα, ασχολούνται με αυτόν τα γαβγάβ, κατεβάζω δευτέρα και μην τον είδατε τον Παναή....
Ο Αντωνάκης όμως ήθελε να κάνει αυτό που μας έλεγε ο τύπος στο βενζινάδικο της Καρδίτσας.... Ελα όμως που κανα-δυο σκυλάκια ήταν αλάνια και δεν καταλαβαίνανε από λόγια ούτε από το δάκτυλο του Κολοκοτρώνη που τους έκανε ο Αντώνης... Πριν όμως του την πέσουν καλά καλά, τα φώναξε ο τσομπάνης που ήταν εκεί γύρω και μαζεύτηκαν.... Ειδάλλως μάλλον το ντεβίλ θα πέρναγε και τζίξερ σε επιταχύνσεις....
Ενώ στο πλάνο ήταν να πάμε από την παλιά εθνική, λογω ταλαιπωρίας και κούρασης, την κάναμε τελικά από Εγνατία (είχε αρχίσει και με τσιγκλαγε και η μέση μου).... Φτάσαμε Γιάννενα πήγαμε στο ξενοδοχείο αράξαμε και το βράδυ βγήκαμε για μαμ με τον Νιβιντίγκη....
Για μία ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη για την παρέα του, την φιλοξενία του, το κέρασμά του.... Πέρα από την πλάκα, είναι γαμώ τα παιδιά ο Παναγής![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Χαίρομαι που περάσατε όμορφα μάγκες και χάρηκα που τα είπαμε!
Αντε και την επόμενη να οργανωθούμε καλύτερα. Τουλάχιστον να ξαναβρεθω με τον Ντιβιντί
![]()
Εξαιρετικες διαδρομές, να 'σαι καλά που τις ανέβασες και "μοιράστικες" το ταξιδάκι.