@ Monsieur Cannibale: Να ξαναβαλεις εκεινες τις ωραιες γόβες στο Harley...![]()
@ Monsieur Cannibale: Να ξαναβαλεις εκεινες τις ωραιες γόβες στο Harley...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Βασικά τώρα βλέπω ότι το μισό μου μήνυμα κόπηκε. Είχα γράψει κι άλλα.
Έλεγα πως το αυτοκίνητο το πήραμε για μακρινά ταξίδια λόγω του σκύλου. Οπότε μηχανή γιοκ.
Έλα που τώρα όμως δουλεύουμε και οι δυο και χρειάζεται οπωσδήποτε και μια ρόδα.
Εγώ δηλαδή, γιατί με τα μαθήματα από σπίτι σε σπίτι και το πάρκινγκ με κουράζει γύρω γύρω.
Θα μου πεις δεν παίρνεις ένα σκούτερ να κάνεις τη δουλειά σου; Όχι. Θέλω ταξιδιάρικη για τις καλοκαιρινές διακοπές. Θήκες για αποσκευές και όλα τα κομφόρ.
Που μυαλο για τα δικα του τα Υ ο καφετζης,κυνηγαει βλεπεις τα δικα μου τα Ι...
Στο θεμα μας τωρα.
mad00lini καπου μιλησες για αυθημερον ταξιδι μεχρι το Σουνιο (180 χλμ).Αν αυτο το θεωρεις ταξιδι,κατι μεχρι 250cc θα ητανε ιδανικο.Οι γυναικες ,οπως και οι ανδρες ,μπορουνε να καβαλησουνε τα ιδια κυβικα,εφοσον εχουνε την εμπειρια.Απ οτι φαινεται εσυ δεν την εχεις.Αλλο θελω 650 cc γιατι ειναι παιδικο απωθημενο και αλλο τα καβαλαω.
Θα σου πω λοιπον αυτο που θα ελεγα σε οποιονδηποτε πρωταρη.Αν δεν θελεις να γινεις ακομη ενα στατιστικο στοιχειο ,ενα βημα την φορα.
Χωρίς το σκύλο στη μηχανή χαχαχα
Όχι δεν θεωρώ ταξίδι τα 180 χλμ. Βόλτα τα θεωρώ. Αλλά με το cbr 125 το λες και μαρτύριο.
Υπόψιν πως κ ο σύζυγος έχει εμπειρια από μηχανές. Εχει καβαλήσει ως 600αρα και δεν ξέρω μήπως έχει τύχει και μεγαλύτερη. Είναι και επαγγελματίας οδηγός, οπότε η μηχανή χαμένη δεν θα πάει..
Εγώ όμως δεν την έχω την εμπειρία γι αυτό ρώτησα τι είναι πιο καλό για να παρω λίγο το κολάι.
(με σκούτερ μας βλέπω τελικά, κλάψ)
Εμένα πάλι μια 883 θα μου φαινόταν πιο λογική επιλογή σε σχέση με vstrom η tdm για τον απλό λόγο ότι πατάς άνετα κάτω.