Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Νέα μηχανή

Νέο μέλος

Red face Νέα μηχανή

Καλημέρα και από εμένα μόλις χθες έκανα την εγγραφή μου στο site σας αν και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Σε λίγο καιρό θα μπορώ να βγάλω δίπλωμα Α1 και από ότι φαίνεται μπορώ να πάρω ως 125cc και 15hp μηχανή,οι μηχανές που μου αρέσουν αρκετά λόγο εμφάνισης και όχι ταχύτητας είναι supersport, σε αυτά τα κυβικά που είδα κάποιες supersport opos cbr aprilia rs rs4 yamaha uzf ωραίες δεν λέω, απλά σε κάποια σχόλια διάβαζα ότι είναι πολύ μικρές και φτηνές απομιμήσεις τον 1000cc και άλλα τέτοια αρνητικά,δεν είμαι και ψηλός (1,78) αλλά από supersport η πιο μεγάλη μηχανή σε μέγεθος ποια είναι?.Κάποιο άλλο αρνητικό που διάβασα είναι ότι δεν τραβάει και πολύ με 2 άτομα ισχύει αυτό?.Επίσης διάβαζα εδώ στο site χτες από ένα παιδί με supersport 125cc ήθελε λίγη παραπάνω ταχύτητα και του γράψατε κάποιες λεπτομέρειες που δίνουν λίγη ταχύτητα παραπάνω και θα ήθελα να ρωτήσω ποιες αλλαγές θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς να πειραχτεί η αξιοπιστία της μηχανής ώστε να μπορεί να πηγαίνει πιο άνετα με 2 άτομα. Αυτές είναι οι ερωτήσεις μου για αρχή

Κουλάδι Το avatar του/της greco13
    Aprilia Tuono πρώτη έκδοση. Είναι από τα μεγαλύτερα γυμνά. Δεν ξέρω αν σε καλύπτει το δίπλωμα
    Εμπειρία από 125cc streetακια δεν έχω αλλά υποθέτω ότι όσο και να τα βελτιώσεις μια τρύπα στο νερό θα κάνεις.
    Προσπάθησε να μαζέψεις όσο περισσότερη εμπειρία μπορείς για την κατάσταση των ελληνικών δρόμων και κάνε υπομονή μέχρι με το καλό να έρθει μια κανονική μηχανή.

Νέο μέλος
    ΤΟ να μαζέψω όση εμπειρία μπορώ.. με τι με αυτοκίνητο εννοείς ?Τώρα το να περίμέμνω 3-4 χρόνια για κανονική μηχανή .... δεν ξέρω αν σου φαίνεται εύκολο αλλά δεν είναι ;-) street και supersport δεν είναι διαφορετικές μηχανές?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Να μαζέψεις εμπειρία αγοράζοντας ένα 125 για αρχή, εννοεί.

Εξαρτάται τι εννοείς "street". Technically, είναι μια ευρύτερη κατηγορία, η οποία καλύπτει όλες τις μοτοσυκλέτες δρόμου. Στην πράξη, συνήθως "street" εννοούμε τα λεγόμενα "γυμνά".
    Life begins at 45°.

Κουλάδι Το avatar του/της greco13
    Εννοείται να μαζέψεις εμπειρία με ένα 125 ότι και να είναι αυτό.. Μπορεί να μη σε μάθει γρήγορη οδήγηση αλλά θα σε μάθει να προβλέπεις τη μ@λ@κία του μπροστινού οδηγού. Και τα παραπάνω χρήματα που σκοπεύεις να δώσεις για βελτίωση θα σου πρότεινα να τα επενδύσεις σε ένα καλύτερο κράνος και ένα μπουφάν. Ξέρω πως νιώθεις, όλοι έχουμε περάσει από εκεί. Μόνο υπομονή και τα μυαλά μέσα στο κεφάλι!!!

Νέο μέλος
    Επειδη μονο οι supersport μου αρεσουν απο μηχανες και το ξανα λεω οχι για θεμα ταχητητας αλλα θεμα ομορφιας η μεγάητερη σε μεγεθος μηπως ξερετε ποια έιναι?οσο για τις βελτιοσεις που ειπα το λεω για να μπορω να παιρνω ενα ατομο πισω ανετα δίοτι την μηχανη θα την εχω για 2-3 χρονια αναγκαστηκα

Νομίζω το πιο όμορφο 125 αυτής της κατηγορίας είναι το R125.
    Life begins at 45°.

Νέο μέλος
    [QUOTE=BLiTzER;2627829]Νομίζω το πιο όμορφο 125 αυτής της κατηγορίας είναι το R125.[/QUOTEτο μεγαλητερο σς μεγεθος?δεν ξερω κολησα με ενα σχολιο που διαβασα οτι ειναι σαν μινιατουρες και καλα και δεν εχω δει και ποτε superstreet 125 cc απο κοντα. Με 2 ατομα θα εχει καποιο προβλημα?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2014-Yamaha-YZF-R125-EU-Race-Blu-Studio-001.jpg 
Προβολές:	96 
Μέγεθος:	51,6 KB 
ID:	340294
    Life begins at 45°.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Πανω κατω τον ίδιο όγκο έχουν το Απρίλια με το γιαμαχα. Πάνε δες κανένα απο κοντά ειναι λιγο πιο συμμαζεμένο απο R6. Απο γκάζι τι περιμενεις να εχει ενα 125 ; Να 200αριζει φορτωμένο ; Απλώς ειναι λιγο πιο δυνατά απο παπί.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Το mito νομιζω πως είναι, ή μάλλον ήταν είναι και θα είναι το ομορφότερο 125
    Φίου φίου φι φι φίου

Ναι, αν θέλεις να έχεις ένα μηχανάκι που λέγεται "mito".
    Life begins at 45°.

Νέο μέλος
    Sugnomh gia ta greeklish grafo apo to Laptop tou adelfou mou kai den wxei ellhnika. Loipon opos eides den milhsa gia taxhthtes ksero poso pianei to kathe modelo kaiegrapsa parapano den me endiaferei polu h taxhthta ego milao gia 2 atoma

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Πάει και με 2
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Νέο μέλος Το avatar του/της rixius
    Καλώς τον... Επιτέλους να και κάποιος που μπορώ να δώσω τα φώτα μου εκ του ασφαλούς.. Αν σου αρέσουν οι supersport μηχανές ξεκίνα απο νωρίς με τα μικρά αδελφάκια τους. Ούτε παπιά ουτε allaroundιές. Είναι ένα πραγματικό σχολείο που θα σου διδάξει πολλά και με αρκετή ασφάλεια.
    Αρχικά ξέχνα τις βελτιώσεις σε αυτή την κατηγορία,. κερδίζεις ελάχιστα και χάνεις αξιοπιστία.
    Όταν το γκάζι τους θα σου φανεί λίγο είναι η ώρα για το επόμενο βήμα (πάντα με δίπλωμα φυσικά)

Νομίζω οτι οι 2 καλύτερες (όχι όμως μοναδικές) επιλογές είναι οι αγαπητοί ιάπωνες μετα yamaha R125 και cbr125. Με ανάλογες επιδόσεις και οδική συμπεριφορά, Τσέκαρε τα και διάλεξε όποιο σου αρέσει καλύτερα. η όποιο φτάνει η τσέπη σου, το R πιο κοφτερό και μουράτο το cbr πιο λιτό.
    Απο προσωπική εμπειρία προτείνω cbr... 11 χρόνια μαζί του δεν με απογοήτευσε ποτέ. Ήταν το ονειρεμένο "εργαλείο" του πιτσιρικά και έγινε το παπί για κάθε μέρα. Φρενάρες για την κατηγορία του, μινιμαλιστικές διαστάσεις που περνάει και απο κλειδαρότρυπα (όχι το καινούργιο που παραφούσκωσαν με πλαστικά) και αλεξίσφαιρο μοτέρ που αντέχει ακόμα και πολύ σκληρή χρήση. Οικονομικό σε κατανάλωση και με λίγη αξιοπρεπή συντήρηση δεν θα βγάλει το παραμικρό ελλάτωμα..
    Για περισσότερες πληροφορίες εδω είμαστε,.. ας μην μου κάνει σήμερα τον αδριάντα η honda.

Παρόμοια θέματα

1. Νέα μηχανή για αρχάριο
    από kogos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2011, 11:21
  2. Σκέψεις για νέα μηχανή
    από koumatrix στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2010, 04:38
  3. Νέα μηχανή --- Street --- Γνώμες
    από spiridaus στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2009, 16:24
  4. Ψαχνω για νέα μηχανή...
    από giannisbreva750 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2007, 17:14
  5. Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 17:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ