tora me fotises re file gamo tis apantiseis ta katalava ola tha moy pei kapoios pio analytika to ti paizei se ayti ti panellinia kai giati paizei toso snomparia gia aytin:ZZZ::ZZZ:
![]()
tora me fotises re file gamo tis apantiseis ta katalava ola tha moy pei kapoios pio analytika to ti paizei se ayti ti panellinia kai giati paizei toso snomparia gia aytin:ZZZ::ZZZ:
![]()
100 ΑΛΟΓΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΑΕΙ....
tatoo23
Λοιπόν πριν από 23 χρόνια μερικοί ονειροπόλοι σκέφτηκαν ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να μαζευτούν όσοι ελληνες μοτοσυκλετιστές ήθελαν σε κάποιο κάμπινγκ να γνωριστούν, να διασκεδάσουν, να συζητήσουν κλπ κλπ κλπ
Κάθε χρόνο λοιπόν ανελάμβανε μία τοπική λέσχη να διωργανώσει την ΠΣΜ σε χώρο που θα ήταν ευκολα προσβάσιμος, ασφαλής, με σχετικά καλές υπηρεσίες κλπ κλπ κλπ. Αυτό προϋπόθετε πολύ όντως δουλειά και χρόνο για τους διοργανωτές.
Τα τελευταία χρόνια την διοργάνωση των ΠΣΜ την ανέλαβε η ΜΟΤΟΕ όπου και ακολούθησε το γνωστό μπάχαλο των καρεκλοκένταυρων μιας και το $πακέτο$$$$$$$$ άρχισε να γίνετε μεγάλο.....
Μέχρι και νεκρός μοτοσυκλετιστής υπήρξε για να μην τα πολυμελετάμε.
Για να μην συζητήσουμε για τα "ατυχήματα" μετά από κόντρες (Στόμιο 2003) και "επιδείξεις" ικανοτήτων δίπλα σε σκηνές (Θάσος 2000).
Το βραβείο για το δίκυκλο με τον καλύτερο ήχο χωρίς τελικά.
Και το καλύτερο είναι ότι θέλουν και λεφτά για να ρισκάρω τη ζωή μου και την κατάσταση της μοτοσυκλέτας μου.
Τα καλύτερα ταξίδια είναι..........
........αυτά που δεν κάναμε ακόμα!
Μe too!Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
Πανελλήνια;
Όχι ευχαριστώ!
tora nomizo oti arxizo na katalavaino ti ginetai an kai ego kapos diaforetiko to fantazomoyn anyway as synexisoyme na kanoyme ta dika mas kolpa kai kamia fora poy tha synantithoyme capo di capi tha soy po pos to eixa sto myalo moy(mallon parasyrthika apo tis tainies poy vlepo)
100 ΑΛΟΓΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΑΕΙ....
eine poly eykolo na to paizoyn merikoi oti ta xeroyn olla kai na miloyn arnhtika gia to pio magalo gegonos poy afora to xoro mas.
sigoyra yparxoyn problhmata kata thn diorganosh mias toso megalhs sygkentroshs .alla den einai dynaton na kathgorame thn MOTOE oti ayth ftei otan protarxikos stoxos eine h asfaleia toy kosmoy poy mazevete ekei.
Μεγάλε τι να πω?eine poly eykolo na to paizoyn merikoi oti ta xeroyn olla kai na miloyn arnhtika gia to pio magalo gegonos poy afora to xoro mas.sigoyra yparxoyn problhmata kata thn diorganosh mias toso megalhs sygkentroshs .alla den einai dynaton na kathgorame thn MOTOE oti ayth ftei otan protarxikos stoxos eine h asfaleia toy kosmoy poy mazevete ekei.
Δεν τα βλέπουν ή δεν θέλουν να τα δουν?
Η ΛΕΦ.ΚΑ. έχει δηλώσει και το έχει κάνει πράξη σαν λέσχη, ότι μετά τα γεγονότα της Θάσου δεν ξαναπατάει σε ΠΣΜ. Έχει άδικο?
Στο Στόμιο πρωσωπικά ήθελα να μπω στον χώρο της πανελλήνιας
για 2-3 ώρες και αφενώς δεν με άφηναν και αφετέρου μου
ζητούσαν και 33 ή 35 € για είσοδο. Αλλιώς να άφηνα εκτεθημένη
τη μοτό με τα μπαγάζια στην "πολύ καλά" φυλασόμενη είσοδο.
Στο "ρε παιδιά θέλω να δώ κάποιους φίλους δεν με ενδιαφέςρει να
μείνω" η απάντηση ήταν "δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό που μου
λές". Βασικά γιατί δεν θέλω όχι γιατί δεν μπορώ. Τρόποι
υπάρχουνθέληση δεν υπάρχει. ΚΑι να μη μου πεις ότι δεν το έχουν
ξανασυναντήσει το πρόβλημα. Σε άλλη συζήτηση το έχω ξαναπεί
ότι αν θέλεις μπορεί να ορίσεις έναν χρωματικό κώδικα στα
αυτοκόλλητα και να ξέρουν όλοι τι γίνετε. Απλά πράματα που δεν
είναι κανένας διατεθημένος να κάνει γιατί παίζει πολύ πακέτο.
3500 Χ 33€ = 115.500 € δεν είναι και λίγα για υπηρεσίες επιπέδου
Ακτής Ελεφαντοστού.
Δεν θέλω να βάλω τη μοτό μου μέσα για τις δυο τρεις πέντε ώρες? Φυλλασόμενος χώρος ώστε να μπορώ να την αφήσω με ασφάλεια και ας πληρώσω. Αλλά όχι "αφήστε τις μηχανές εδώ και μπείτε".
Aπ οτι ξερω την πανελληνια την ανελαβε η ΜΟΤΟΕ για τον λογο οτι γινοταν μπαχαλο στισ πανελληνιες που διοργανωναν οι λεσχες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Capo_Di_Capi
tatoo23
Λοιπόν πριν από 23 χρόνια μερικοί ονειροπόλοι σκέφτηκαν ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να μαζευτούν όσοι ελληνες μοτοσυκλετιστές ήθελαν σε κάποιο κάμπινγκ να γνωριστούν, να διασκεδάσουν, να συζητήσουν κλπ κλπ κλπ
Κάθε χρόνο λοιπόν ανελάμβανε μία τοπική λέσχη να διωργανώσει την ΠΣΜ σε χώρο που θα ήταν ευκολα προσβάσιμος, ασφαλής, με σχετικά καλές υπηρεσίες κλπ κλπ κλπ. Αυτό προϋπόθετε πολύ όντως δουλειά και χρόνο για τους διοργανωτές.
Τα τελευταία χρόνια την διοργάνωση των ΠΣΜ την ανέλαβε η ΜΟΤΟΕ όπου και ακολούθησε το γνωστό μπάχαλο των καρεκλοκένταυρων μιας και το $πακέτο$$$$$$$$ άρχισε να γίνετε μεγάλο.....
Μέχρι και νεκρός μοτοσυκλετιστής υπήρξε για να μην τα πολυμελετάμε.
Για να μην συζητήσουμε για τα "ατυχήματα" μετά από κόντρες (Στόμιο 2003) και "επιδείξεις" ικανοτήτων δίπλα σε σκηνές (Θάσος 2000).
Το βραβείο για το δίκυκλο με τον καλύτερο ήχο χωρίς τελικά.
Και το καλύτερο είναι ότι θέλουν και λεφτά για να ρισκάρω τη ζωή μου και την κατάσταση της μοτοσυκλέτας μου.
τωρα αν δεν τα καταφερε να την βελτιωσει καθολου μιας και ο κοσμος ηταν καθε χρονο και περισσοτερος αυτο ειναι αλλο.
στις πρωτες πανελληνιες μαζευοταν 300-500 μηχανες το πολυ, μην συγκρινεις ανομοια πραγματα....
και τι θεωρεις ποιο σωστο ,να γινεται σφαγη ποια λεσχη απο τις 60 της ΜΟΤΟΕ θα αναλαβει την πανελληνια , η να βοηθανε ολες οι λεσχες και να μοιραζονται τα λεφτα ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΡΔΗ , γιατι υπαρχουν και πανελληνιες που τα εσοδα ισα -ισα καλυπτουν τα εξοδα η και μπαινουν μεσα (ΓΥΘΕΙΟ).
Σκεψου μονο ποσο στοιχιζουν 10 συγκροτηματα εκ των οποιων τα 2-3 μεγαλα ονοματα.
Επειδή μπαίνουν μέσα σφάζονται........
επειδη νομιζουν οτο μπορει να βγαλουν πολλα σφαζονται αλλα δεν συμφωνεις οτι ειναι πιο δικαιο αυτο που γινεται τωρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Capo_Di_Capi
Επειδή μπαίνουν μέσα σφάζονται........
Οχι δεν συμφωνώ. Θα μπορούσε να γίνει με κλήρωση και οι τελευταίε πέντε λέσχες που διωργάνωσαν ΠΣΜ να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής. επίσης Απλή Λογική. Και για να μην υπάρχουν παραξηγήσεις και άλλα τέτοια θα μπορούσε η ΜΟΤΟΕ να οργανώνει τη κλήρωση το Σαββάτο το βράδυ σαν happening ώστε να έχει η κάθε λέσχη έναν ολόκληρο χρόνο να διοργανώσει μια όμορφη ΠΣΜ. Και στο τέλος να υπάρχει και ένα κουτί που ο καθένας να λέει, αν θέλει, την γνώμη του. ΝΑ παίρνει τα στοιχεία αυτά η επόμενη λέσχη να τα επεξεργάζεται και να αποφεύγονται τα ίδια λάθη.επειδη νομιζουν οτο μπορει να βγαλουν πολλα σφαζονται αλλα δεν συμφωνεις οτι ειναι πιο δικαιο αυτο που γινεται τωρα?
Αλλά στο Ελλαδιστάν δεν υπάρχουν τέτοιες ικανότητες - τρόποι σκέψης από τους Λεσχιάρχες και δη την ΜΟΤΟΕ.
XAXAXAXAXAXAXA
Και αυτή η συζήτηση πήρε τον πούλο...!!!!
Όλο παπάρες.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλημέρα παλιάνθρωποι!
Always made to mean nothing
epidh exo zhsh to thema apo mesa kai xero ti problhmatismos yparxei mporo na po me sigoyria oti exoyn katanalothei para poles ores syzythsis gia na petyxei aytos o skopos.
eine eykolo na ka nome arnhtika sxolia ma poly dyskolo na kanome protaseis.otan h motoe zitise protaseis apo oloys emas posh sumetixan; sto kato kato kai to Δ.Σ της ΜΟΤΟΕ me tis ypolipes lesxes poy gamioynte gia na stisoyn mia tetia ekdhlosi eine kai aytoi anthropoi kai kanoyn oti mporoyn.
skeythte omos kai ayto :thn ekdilosi thn xaloyn mia dekaria trelamenoi,an aytoys toys kaname sthn akri kai anti na toys xeirokrotame toys ftiname otan kanoyn tis gagoyries pistevo oti ta pragmata tha htan poly kalytera.
kai kati allooles fores exei thikti to thema ton xrhmaton kai h diaxirisi toys tha hthela na enhmeroso kapoioys ponhroys oti yparxei pliri diafaneia kai sto kato kato an to d.s ths motoe den mas kanei to alazome stis epomenes ekloges""""" den eine diorismeni apo kanena emeis toys anevazome kai toys katebazome den eine KAREKLOKENTAVROI.
oyf ta eipa kai xethimana.
krhth ole
Γεια σου παλιάνθρωπε Transalp!
Είμαι ένας πονηρός και ξέρω κάποια πράγματα που ειπόθηκαν την παρασκευή στη Λάρισα. Φαντάζομαι ότι ξέρεις τι έγινε την παρασκευή στη Λάρισα.
Σχετικά με την πλήρη διαφάνεια,να πω τώρα όνοματα, να πω και ποσό????
Ο ρουφιάνος της γειτονιάς σας.
Υγ.Ρώτα για το συμβουλιο της ΜΟΤΟΕ την παρασκευήν και τα ξαναλέμε.....πονηρούλη
Always made to mean nothing
Πού το ανακοίνωσε και πότε?otan h motoe zitise protaseis apo oloys emas posh sumetixan;
Δυό χρόνια τώρα που γράφω σε φόρουμ δεν είδα καμιά ανακοίνωση. Εκτώς και αν δενθεωρεί κατάλληλους τους χώρους αυτούς.
Κατά την κρίση μερικών δεν το κάνουν καλά και επιπλέον δεν ακούνε και την κριτική.sto kato kato kai to Δ.Σ της ΜΟΤΟΕ me tis ypolipes lesxes poy gamioynte gia na stisoyn mia tetia ekdhlosi eine kai aytoi anthropoi kai kanoyn oti mporoyn
Στους οποίους η καλή μας μοτοε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν απαγόρευσε την είσοδο αν ήθελε να διαφυλάξει τον θεσμό της ΠΣΜskeythte omos kai ayto :thn ekdilosi thn xaloyn mia dekaria trelamenoi,an aytoys toys kaname sthn akri kai anti na toys xeirokrotame toys ftiname otan kanoyn tis gagoyries pistevo oti ta pragmata tha htan poly kalytera.
Όχι καημένε δεν είναι καρεκλοκένταυροι.kai kati allo oles fores exei thikti to thema ton xrhmaton kai h diaxirisi toys tha hthela na enhmeroso kapoioys ponhroys oti yparxei pliri diafaneia kai sto kato kato an to d.s ths motoe den mas kanei to alazome stis epomenes ekloges""""" den eine diorismeni apo kanena emeis toys anevazome kai toys katebazome den eine KAREKLOKENTAVROI.
Κενταυροκάρεκλοι είναι.
Πλάκα με κάν'ς θαρρώ. Ή μήπως να θυμηθώ τον τρόπο λειτουργίας των περισσοτέρων λεσχών? Που άμα δεν σε πάει κάποιος δικός σου δεν "κολλάς" πουθενά?
Πότε διεξήγαγε πανελλαδικές εκλογές η μοτοε? Που να έχουν δικαίωμα ψήφου όλοι οι μοτοσυκλετιστές? Άσχετα από λέσχες, από κέντρα εξουσίας κλπ κλπ? Όρεξη για δουλεία να υπάρχει και όλα γίνονται.
magkes blepo pos kathe enas apo emas exei kai thn diki toy apopsi to dexome kai xerome poy toylaxiston yparxei endiaferon gia ta provlimata toy xoroy mas.makari pragmatika na vrethi enas foreas poy na koynisi to magiko ravdaki kai na ta lisi ola.
as mhn koroidevomaste an emeis perimenome tous alloys na bgaloyn to fidi apo thn trypa thn katsame thn barka.PREPEI NA ORGANOTHOYME KAI NA MHN KANOME MONO KRITIKH.
xana KRHTH ole