Σελίδα 70 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2060656667686970717273747580120 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.036 έως 1.050 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ε, ναι δεν βλέπεις...υπάρχει πληθώρα σοβαρών κομμάτων και πολιτικών έτσι ώστε να εκφραστεί και κάποια προτίμηση.
    Διαβάζεις ανάμεσα στα γραμμάς ρε κοφάλα... Αυτό εννοούσα
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    άντε λοιπόν και συμφωνούμε (που συμφωνούμε όπως φαίνεται) οτι δεν υπάρχει πλέον καμία εναλλακτική μιας και την τελευταία φορά είπαμε να δοκιμάσουμε και το λίγο διαφορετικό τυράκι και αποδείχθηκε οτι μια από τα (γ)ίδια. είναι το σύστημα έτσι. είναι της μοίρας μας γραφτό,....είναι ανάδρομος ο Ερμής μόνιμα πάνω από τον ουρανό μας....αυτό είναι τέλος πάντων και δεν αλλάζει.

μπορούμε να ανοίξουμε μια λίγο πιο ουσιώδη συζήτηση για το τι θα ρίξουμε στις 14? γιατί προσωπικά από τη μέρα που ανακοινώθηκαν οι εκλογές ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη.
    οι ακραίες λύσεις που έχω στο μυαλό μου, παρότι συνεχίζω να πιστεύω οτι μόνο με ακρότητες μπορεί να έρθει αποτέλεσμα σε μια κοιμισμένη ναρκωμένη-βολεμένη κοινωνία........δεν γίνεται να υλοποιηθούν όχι γιατί φοβάμαι...αλλά γιατί μας έχουν κλειδώσει αποσπασματικά και δε γίνεται να υπάρξει συλλογικότητα και ομαδικό θάρρος απέναντι σε οποιαδήποτε τέτοια απόπειρα.

επομένως?
    λευκή πετσέτα?
    ή μετανάστες ή ας απολαύσουμε το βιασμό για τα επόμενα 20χρόνια αφού δε μπορούμε να το αποφύγουμε?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    Ο ένας ο τιτανοτεράστιος έταξε δωρεαν wifi , ειλικρινά δε θα μου φανεί περίεργο άμα ο ογκόλιθος της πολιτικής ο λεβέντης τάξει τζάμπα φραπέδες

... για το μπ@υτσο όλα και κλαφτα χαράλαμπε
    tha kateveis ypopsifios koufalitsa????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    ενώ η χρηματοδότηση ενός κόμματος επί 30 χρόνια από ιδίους πόρους (?) μου προκαλεί κάποια επιφύλαξη.
    μερικώς θα σου επιλύσω την απορία. αν θυμάσαι κάπου στα '90s είχε πουλήσει στον Μάκη Κουρή το κανάλι 67 κάπου στα 600 εκ. δραχμές.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Διαβάζεις ανάμεσα στα γραμμάς ρε κοφάλα... Αυτό εννοούσα
    Εχω πετάξει πετσέτα καλέ μου admin. Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι να ψηφίσω.
    Οι νυν είναι μια αργόσχολη παρέα καφενείου,
    οι πρώην είναι παράγκες και κάποια πρόσωπα είναι σίχαμα,
    οι πασόκοι είναι κουκουρούκου με την Φώφη να είναι καλή για πλέξιμο σεμεδακίων,
    οι του Ποταμι καλά τα λένε, αλλά λένε το αυτονόητο και λογικό όπως όλοι, χωρίς ιδιαίτερο πολιτικό στίγμα. Κάτι όμως μου κάνει κακό κλίκ,
    οι Ανέλ είναι οι μεγαλύτεροι πολιτικοί τυχοδιώκτες που έχουν περάσει,
    ο ΓΑΠ ανακοίνωσε οτι δικαιώθηκε η στάση του και δεν ξανακατεβαίνει ,
    Λαφαζαναίικο κλπ αντίο ζωή,
    ΚΚΕ μια χαρά για το μουσείο της μαντάμ Τισώ,
    ΧΑ δεν έχω λόγια,
    Λεβέντης είναι για δέσιμο
    κάτι εξωκοινοβουλευτικοί γραφικοί που μένουν είναι ανάξιοι λόγου.

Με βλέπω να ψηφίζω Μαυρογιαλούρο, γιατί οι άλλοι μου θυμίζουν πολύ τον Γκρούεζα...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Εχω πετάξει πετσέτα καλέ μου admin. Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι να ψηφίσω.
    Οι νυν είναι μια αργόσχολη παρέα καφενείου,
    οι πρώην είναι παράγκες και κάποια πρόσωπα είναι σίχαμα,
    οι πασόκοι είναι κουκουρούκου με την Φώφη να είναι καλή για πλέξιμο σεμεδακίων,
    οι του Ποταμι καλά τα λένε, αλλά λένε το αυτονόητο και λογικό όπως όλοι, χωρίς ιδιαίτερο πολιτικό στίγμα. Κάτι όμως μου κάνει κακό κλίκ,
    οι Ανέλ είναι οι μεγαλύτεροι πολιτικοί τυχοδιώκτες που έχουν περάσει,
    ο ΓΑΠ ανακοίνωσε οτι δικαιώθηκε η στάση του και δεν ξανακατεβαίνει ,
    Λαφαζαναίικο κλπ αντίο ζωή,
    ΚΚΕ μια χαρά για το μουσείο της μαντάμ Τισώ,
    ΧΑ δεν έχω λόγια,
    Λεβέντης είναι για δέσιμο
    κάτι εξωκοινοβουλευτικοί γραφικοί που μένουν είναι ανάξιοι λόγου.

Με βλέπω να ψηφίζω Μαυρογιαλούρο, γιατί οι άλλοι μου θυμίζουν πολύ τον Γκρούεζα...
    Κι εδώ, αυτή την ιστορική στιγμή, θα συμφωνήσουμε απολύτως.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    μερικώς θα σου επιλύσω την απορία. αν θυμάσαι κάπου στα '90s είχε πουλήσει στον Μάκη Κουρή το κανάλι 67 κάπου στα 600 εκ. δραχμές.
    Αυτά είναι γνωστά...το θέμα είναι πως ο Λεβέντης βρέθηκε με κανάλι και δεν είχε βρεθεί ο Κουρής στα 90'ς που το Πασόκ έλυνε και έδενε για τους υπηρέτες του. Και μέχρι τα 90'ς που έγινε καναλάρχης, απ΄τα early 80's που τον ξέρω υπήρχαν 15 χρόνια που κάπως πρέπει να χρηματοδοτούσε την πετριά του.

Με πιανς?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Θα μου πεις...εδώ παίρνει 6-7-8-9% η ΧΑ, ο Λεβέντης σε πείραξε? Ξέρω ΄γω, δίκιο θα έχεις.
    Αυτό ακριβώς.

Από εκεί και πέρα έχουμε και λέμε επιλογές

30 χρόνια Κλέφτες (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ)

Ανικανότητα (ΣΥΡΙΖΑ, παλιά ΔΗΜΑΡ που συνασπίστηκε με ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ)

Απύθμενος Λαικισμός και αρλούμπες (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - πιθανό κόμμα ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΕΛΕΙΑ)

Προωθώ συγκεκριμένα συμφέροντα (ΠΟΤΑΜΙ)

Δεν θέλω να κυβερνήσω ποτέ και λέω σε όλα ΟΧΙ εκτός από το δημοψήφισμα που δημιουργώ δική μου απάντηση (ΚΚΕ)

Χιμπατζήδες Χιτλερικοί Ουγκ (ΧΑ)

Γραφικός Λεβέντης (Ενωση Κεντρώων)

Υπόλοιπα κόμματα που δύσκολα μπαίνουν βουλή.

Είμαι πολύ αισιόδοξος και βλέπω το ποτήρι γεμάτο μέχρι πάνω

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Δεν είπα αυτό εγώ φίλε μου. Εκτός αν ο γραπτός λόγος δεν εκφράζει σωστά το ύφος σου οπότε πάω πάσο.
    Είναι αλήθεια πως το σχόλιο μου ήταν ειρωνικό , όχι προς το πρόσωπό σου αλλά προς όλη αυτή την κατάσταση της μη ύπαρξης εναλλακτικής πρότασης ..
    Ότι κι αν προτείνει κάποιος θα δεχθεί σαν απάντηση "Ναι αλλά κι εσείς … "

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    παρότι συνεχίζω να πιστεύω οτι μόνο με ακρότητες μπορεί να έρθει αποτέλεσμα σε μια κοιμισμένη ναρκωμένη-βολεμένη κοινωνία........δεν γίνεται να υλοποιηθούν όχι γιατί φοβάμαι...αλλά γιατί μας έχουν κλειδώσει αποσπασματικά και δε γίνεται να υπάρξει συλλογικότητα και ομαδικό θάρρος απέναντι σε οποιαδήποτε τέτοια απόπειρα.
    Καμμία κοινωνία δεν μπορεί να πάει σε ακρότητες αν δεν θέλει να συμμετάσχει. Μεμονωμένα, τυχοδίωκτες προδότες και δογματικοί μπορεί. Χωρίς το πόπολο έστω και ουδέτερο όμως, δεν γίνεται δουλειά...και νομίζω πως ο λαος με το αλάνθαστο πολιτικό ένστικτο επιθυμεί τον καναπέ πίσω και να του μαζεύουν τα σκουπίδια για να μην τον ενοχλεί η μυρωδιά.
    Τα υπόλοιπα, τα δύσκολα είναι "ευθύνη άλλων" και like στο facebook.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIRUS Προβολή μηνύματος
    Αυτό ακριβώς.

Από εκεί και πέρα έχουμε και λέμε επιλογές

30 χρόνια Κλέφτες (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ).....
    .................................................................................................... ...
    Είμαι πολύ αισιόδοξος και βλέπω το ποτήρι γεμάτο μέχρι πάνω
    Αναρωτιέμαι μήπως αυτά γουστάρουμε .
    Γιατί όλους αυτούς εμείς τους βγάλαμε!
    Ετσι οδηγούμε , έτσι πετάμε τα σκουπίδια μας , έτσι βολευόμαστε στο δημόσιο , έτσι κλέβουμε την εφορία , έτσι τρώμε την σειρά και προηγούμαστε , έτσι λαδώνουμε …
    Μέχρι και γκόμενα με παραμύθι βγάζουμε ..
    Γι αυτό θα πω τη μεγάλη κουβέντα που κανείς μέχρι τώρα δεν τόλμησε να πει..

Μαζί τα φάγαμε!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Ετσι οδηγούμε , έτσι πετάμε τα σκουπίδια μας , έτσι βολευόμαστε στο δημόσιο , έτσι κλέβουμε την εφορία , έτσι τρώμε την σειρά και προηγούμαστε , έτσι λαδώνουμε …

Μαζί τα φάγαμε!
    Δεν τα φάγαμε μαζί σε καμία περίπτωση!!!!!!!!

Απο εκεί και πέρα απλά ισχύει ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι κυβερνούνται από τους πολιτικούς που τους αξίζουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος

Μαζί τα φάγαμε!
    Μόλις έδωσες την απάντηση σε όλα τα παραπάνω. Έχουμε την πολιτική που εμείς διαμορφώσαμε από το 1821.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Αυτά είναι γνωστά...το θέμα είναι πως ο Λεβέντης βρέθηκε με κανάλι και δεν είχε βρεθεί ο Κουρής στα 90'ς που το Πασόκ έλυνε και έδενε για τους υπηρέτες του. Και μέχρι τα 90'ς που έγινε καναλάρχης, απ΄τα early 80's που τον ξέρω υπήρχαν 15 χρόνια που κάπως πρέπει να χρηματοδοτούσε την πετριά του.

Με πιανς?
    είσαι και νεαρός οπότε δικαιολογείσαι...

ο Κουρής είχε ήδη απ τον Ιαν. του 90 το κανάλι 29 που μετεξελίχτηκε στο Star. ("επί του πιεστηρίου", "η άλλη όψη" με Γιαννόπουλο -ρώτα με Αγάπη- κλπ.)

το κανάλι 67 του Λεβέντη δε νομίζω νάθελε καμιά ιδιαίτερη χρηματοδότηση για κάποιον που γνωρίζει βασικά ηλεκτρονικά ήταν ας πούμε χοντρά-χοντρά ένας τοπικής εμβέλειας ερασιτεχνικός ραδιοφωνικός σταθμός με κάμερα, 1 γραφείο και μια καρέκλα να κάθεται και να τρώει πίτσες ο πρόεδρος επί 10 χρόνια. Γιατί το αγόρασε τόσο ο όμιλος Κουρή; γιατί άντλησε απ το χρηματιστήριο και τάχωσε χοντρά για να τον μετεξελίξει στο Extra channel.

Δεν νομίζω οι δραστηριότητες του προέδρου να στοιχίζουν καμιά ιδιαίτερη χρηματοδότηση πέραν της εισφοράς των μελών, μη ξεχνάμε και τα ποσοστά συμμετοχής που έχει στη Β. Ελλάδα. Για μένα οι πιθανότητες κρυφής χρηματοδότησης για εξυπηρέτηση συμφερόντων αγγίζουν τα όρια της συνομωσιολογίας.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    ...
    Δεν νομίζω οι δραστηριότητες του προέδρου να στοιχίζουν καμιά ιδιαίτερη χρηματοδότηση πέραν της εισφοράς των μελών, μη ξεχνάμε και τα ποσοστά συμμετοχής που έχει στη Β. Ελλάδα. Για μένα οι πιθανότητες κρυφής χρηματοδότησης για εξυπηρέτηση συμφερόντων αγγίζουν τα όρια της συνομωσιολογίας.
    Ο πρόεδρος πήγαινε door to door σε εταιρείες και έπαιρνε κι από εκεί εισφορές... στα mid 00s

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19