παιδια νομιζω δεν ειμαι καλα...με εχει πιασει αυτο το πραγμα που θες να αλλαξεις μηχανη αλλα δεν ξερεις τι θες να παρεις!δεν ξερω αν το εχετε περασει πολλοι αλλα εμενα με νομιζω με εχει πιασει ασχημα και δεν θα περασει αν τελικα δεν αλλαξω μηχανακι...
παμε λοιπον στα αντικειμενα της αρρωστιας...νομιζα πως ειχα κατασταλαξει στο 1290 adv. αλλα τωρα τελευταια οσο το βλεπω κατι με χαλαει οποτε παμε σε αλλα...σταθερη αξια το μουλτι...στο προηγουμενο μοντελο που ειχα κανει βολτα μου ξενισε το μικρο μεγεθος με την ανεπαρκη καλυψη και γενικα η τραχυτητα της...τοσο στο δουλεμα οσο σε ολα,σκληρα γκριπ,σκληρη σελα,αποτομο μοτερ και γενικα πηγαινε πολυ μακρια απο το βουτυρο gt μου...αλλα το γαμημενο ειναι ομορφο μηχανακι...οποτε απο οτι λενε το καινουργιο το κανανε πιο τουρισταδικο και πιο ανετο..ισχυει αυτο?το εχει καβαλησει κανεις να μας πει εντυπωσεις?
και παμε τωρα στον καινουργιο συντελεστη στην εξισωση...1000 xr...το οποιο κατεμε ειναι και αυτο πολυ ομορφο...πηγα σημερα απο την αντιπροσωπεια και το καβαλησα στατικα...μετρια σελα,φαρδυτερο και πιο "μηχανη"απο το μουλτι και με μαλακα γκριπ και γενικα πιο κοντα σε αυτο που θελω...αλλα αντε να δουμε ποτε θα μπορεσω να το οδηγησω να βγαλω κανενα συμπερασμα...
οποτε ζητω την βοηθεια του κοινου και οποιου εχει καβαλησει και τα 2 μηχανακια...
τι να παρω για να γιατρευτω???