https://www.youtube.com/watch?v=IDvKTWtICU0
...«Η ΛΑΕ δεν είναι κόμμα...."
δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας, είναι το νέο φάρμακο για την καράφλα....
Γεροβασίλη: Συνεργασία μόνο με κόμματα που θεωρούν τα Μνημόνια καταστροφικά
Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία … ενώ είπε ότι θα συνεργαστεί με όποιον «έχει την άποψη ότι τα μνημόνια είναι καταστροφικά».
Τόνισε, τέλος. ότι η χώρα χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση λέγοντας ότι και αυτός είναι ο λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά αυτοδυναμία.
Νομίζω πως ο διπολισμός είναι η πιο ελαφριά διάγνωση![]()
![]()
![]()
Το πράμα είναι απλό...Σκέφτηκαν "Θα πούμε πάλι τις ίδιες μ@λ@κίες και οι ιθαγενείς θα μας ξαναψηφίσουν...." Δεν υπάρχει σωτηρία δυστυχώς...
Eίναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν θα πάω να ψηφίσω συνειδητά, από επιλογή δηλαδή. Ούτε ψήφος διαμαρτυρίας, ούτε το μη χείρον βέλτιστο, ούτε "πονηρά" και με σχέδιο, ούτε ωφελιμιστικά, ούτε τίποτα. Να πάνε να γαμηθούνε όλοι τους.
Κι όμως....πρέπει να ψηφίσουμε όλοι......γιατί οι πορωμμένοι - βαμμένοι ,οι κομματικοί στρατοί, οι με παρωπίδες κλπ θα πάνε σίγουρα........ και εγώ δεν θέλω να αποφασίσουν αυτοί που αναφέρω για εμένα, θέλω να εκφράσω κι εγώ την γνώμη μου!!!
ναι ρε φίλε απόλυτο δίκιο έχεις συμφωνώ 1000%
από εκεί και πέρα όμως δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι βαρέθηκα να ψηφίζω το μη χείρον βέλτιστον.
Βαρέθηκα να μην υπάρχει ένας άνθρωπος ικανός και έντιμος να τον ψηφίσω. Ας μην είναι και πολύ ικανός ούτε απόλυτα έντιμος για να μην βάζω το πήχη ψηλά. Ας είναι σχετικά ικανός και σχετικά έντιμος. Ούτε αυτό? Μόνο λαμόγια, ανίκανοι, ανθρωποι που ζουν στον κόσμο τους, γραφικοί, λαικιστές και ψεύτες. Ε τι σκατά να ψηφίσω??????
Πάλι το μη χείρον βέλτιστο λοιπόν.
Σαν να ψάχνουμε παρθένα σε σπίτια με κόκκινα φώτα
Διάβασα πως με 50% αποχή, δεν γίνεται να ξαναμπουν οι ίδιοι υποψήφιοι.
Η αλήθεια είναι πως το να αποφασίσεις ποιο κόμμα να ψηφίσεις, ειδικά αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο και πως το «να πάνε να γαμηθούνε όλοι» δεν είναι καθόλου παράλογο.
Ο λόγος κυριότερος που πιστεύω πως αξίζει να ψηφίσει κάποιος είναι για να μπορεί να κριτικάρει την επιλογή του.
Προσωπικά, πάντα προτιμούσα να παραδεχτώ πως ψήφισα λάθος και να προσπαθήσω να το διορθώσω την επόμενη φορά (έστω κι αν οι διαφορές θα είναι πολύ μικρές), παρά να παραδεχτώ πως ό,τι και να ψηφίσω είναι ίδιο.
Απλώς το 2ο μου φαίνεται πολύ μοιρολατρικό. Μου δίνει την εντύπωση πως αν ισχύει έτσι ακριβώς, ούτε έχει νόημα να προσπαθείς ούτε δικαίωμα έχεις να διαμαρτύρεσαι.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Ποιος ρε σεις;
Ακόμα και οι πλέον αντισυστεμικοί και ρηξικέλευθοι, μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι του πολιτικού κατεστημένου, έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του και απλά δεν το καταλαβαίνουν ή το καταλαβαίνουν και κάνουν την πάπια γιατί είναι βολικό.
Μόνο που σκέφτομαι πως όλα αυτά τα αρχίδια έχουν αναρριχηθεί στην πολιτική σκηνή, με πιάνει αναγούλα... μιλάω για όλους.... φοιτητικές παρατάξεις και γλυψίματα παντού, αφισοκολλήσεις και παρωπίδες, προσωπικό συμφέρον, πισώπλατα μαχαιρώματα σε ομοϊδεάτες τους, τα πρώτα ρουσφετάκια και εξυπηρετήσεις, σφαίρες επιρροής, απόκτηση δύναμης και τελικά επίτευξη του στόχου... η άλλη μεγάλη σάπια μήτρα πολιτικών, είναι τα "τζάκια"... ακόμη πιο εμετική κατάσταση δηλαδή...
Είναι το πως έχει διαμορφωθεί η πολιτική σκηνή όλα αυτά τα χρόνια και πως αυτή προβάλλεται από τα ΜΜΕ... αν θες να μπεις σε αυτό τον χορό, θα μάθεις τα βήματα και αν θες να το σύρεις κιόλας, θα χρειαστεί να ξεπουληθείς πλήρως.
Ποιες ιδεολογίες και μαλακίες και ποιο όραμα και πούτσες μπλε; Αυτό που βλέπω εγώ είναι αδίστακτους οπορτουνιστές καριερίστες με νοοτροπία δημοσίων υπαλλήλων, καρέκλα - lovers.
ΚΑΝΕΝΑΝ... να πάνε να γ@μηθουν όλοι μαζί.
Εμένα ούτε η πρώτη φορά στη ζωή μου θα είναι, ούτε η τελευταία (αν συνεχίσουν να γίνονται εκλογές).
Το έχω ξαναπεί ότι πλέον το πράμα βγάζει μάτι ότι είναι όλοι μα όλοι σκατά (όχι τα ίδια σκατά, αλλά σκατά), που ανέκαθεν έτσι ήταν, αλλά τώρα το βλέπει και γκαβός.
Και με το μπαρδόν κιόλας αν ακουστεί κακιούλα ή αντιδημοκρατικό ή μακάβριο ή δεν ξέρω γω τί άλλο, αλλά μου φέρνει ένα ελαφρύ γέλιο αυτή η απόγνωση ορισμένων που ξαφνικά βρεθήκανε να μην ξέρουν πού να βάλουν την ψήφο τους (no pun intended)