Σελίδα 72 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2262676869707172737475767782122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.066 έως 1.080 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Αυτό το είδατε:

Συνημμένο 340458
    Τωρα μενει να μπει και η Λουκα στη βουλη να σφραγισει την επιτυχια..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Τωρα μενει να μπει και η Λουκα στη βουλη να σφραγισει την επιτυχια..
    Σωστοοοοος!

Και η πλάκα θα ειναι οτι αυτη δε θα μπορεί να μιλήσει όταν θα της δίνουν το λόγο.
    Θα περιμένει να αρχίσει να μιλάει άλλος για να χωθεί μπροστά του και να αρχίσει τον εξαψαλμο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ

http://news247.gr/eidiseis/politiki/...h.3642446.html
    https://www.youtube.com/watch?v=IDvKTWtICU0

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    ...«Η ΛΑΕ δεν είναι κόμμα...."
    δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας, είναι το νέο φάρμακο για την καράφλα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    ...«Η ΛΑΕ δεν είναι κόμμα...."
    δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας, είναι το νέο φάρμακο για την καράφλα....

τι, πως, που?

details pls

πουτσ@@@@@@@@@

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Γεροβασίλη: Συνεργασία μόνο με κόμματα που θεωρούν τα Μνημόνια καταστροφικά

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία … ενώ είπε ότι θα συνεργαστεί με όποιον «έχει την άποψη ότι τα μνημόνια είναι καταστροφικά».
    Τόνισε, τέλος. ότι η χώρα χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση λέγοντας ότι και αυτός είναι ο λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά αυτοδυναμία.

Νομίζω πως ο διπολισμός είναι η πιο ελαφριά διάγνωση
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Το πράμα είναι απλό...Σκέφτηκαν "Θα πούμε πάλι τις ίδιες μ@λ@κίες και οι ιθαγενείς θα μας ξαναψηφίσουν...." Δεν υπάρχει σωτηρία δυστυχώς...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Eίναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν θα πάω να ψηφίσω συνειδητά, από επιλογή δηλαδή. Ούτε ψήφος διαμαρτυρίας, ούτε το μη χείρον βέλτιστο, ούτε "πονηρά" και με σχέδιο, ούτε ωφελιμιστικά, ούτε τίποτα. Να πάνε να γαμηθούνε όλοι τους.

Κι όμως....πρέπει να ψηφίσουμε όλοι......γιατί οι πορωμμένοι - βαμμένοι ,οι κομματικοί στρατοί, οι με παρωπίδες κλπ θα πάνε σίγουρα........ και εγώ δεν θέλω να αποφασίσουν αυτοί που αναφέρω για εμένα, θέλω να εκφράσω κι εγώ την γνώμη μου!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Eίναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν θα πάω να ψηφίσω συνειδητά, από επιλογή δηλαδή. Ούτε ψήφος διαμαρτυρίας, ούτε το μη χείρον βέλτιστο, ούτε "πονηρά" και με σχέδιο, ούτε ωφελιμιστικά, ούτε τίποτα. Να πάνε να γαμηθούνε όλοι τους.
    Κώστα, δεν θα πάνε να μαμηθούν, εμάς θα μαμήσουν πάλι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Desperado Προβολή μηνύματος
    Κι όμως....πρέπει να ψηφίσουμε όλοι......γιατί οι πορωμμένοι - βαμμένοι ,οι κομματικοί στρατοί, οι με παρωπίδες κλπ θα πάνε σίγουρα........ και εγώ δεν θέλω να αποφασίσουν αυτοί που αναφέρω για εμένα, θέλω να εκφράσω κι εγώ την γνώμη μου!!!
    ναι ρε φίλε απόλυτο δίκιο έχεις συμφωνώ 1000%

από εκεί και πέρα όμως δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι βαρέθηκα να ψηφίζω το μη χείρον βέλτιστον.

Βαρέθηκα να μην υπάρχει ένας άνθρωπος ικανός και έντιμος να τον ψηφίσω. Ας μην είναι και πολύ ικανός ούτε απόλυτα έντιμος για να μην βάζω το πήχη ψηλά. Ας είναι σχετικά ικανός και σχετικά έντιμος. Ούτε αυτό? Μόνο λαμόγια, ανίκανοι, ανθρωποι που ζουν στον κόσμο τους, γραφικοί, λαικιστές και ψεύτες. Ε τι σκατά να ψηφίσω??????

Πάλι το μη χείρον βέλτιστο λοιπόν.

Σαν να ψάχνουμε παρθένα σε σπίτια με κόκκινα φώτα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIRUS Προβολή μηνύματος
    ναι ρε φίλε απόλυτο δίκιο έχεις συμφωνώ 1000%

από εκεί και πέρα όμως δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι βαρέθηκα να ψηφίζω το μη χείρον βέλτιστον.

Βαρέθηκα να μην υπάρχει ένας άνθρωπος ικανός και έντιμος να τον ψηφίσω. Ας μην είναι και πολύ ικανός ούτε απόλυτα έντιμος για να μην βάζω το πήχη ψηλά. Ας είναι σχετικά ικανός και σχετικά έντιμος. Ούτε αυτό? Μόνο λαμόγια, ανίκανοι, ανθρωποι που ζουν στον κόσμο τους, γραφικοί, λαικιστές και ψεύτες. Ε τι σκατά να ψηφίσω??????

Πάλι το μη χείρον βέλτιστο λοιπόν.

Σαν να ψάχνουμε παρθένα σε σπίτια με κόκκινα φώτα
    'Ολοι μας έχουμε σιχαθεί τους καραγκιόζηδες που περιγράφεις, αλλά αν δεν πάμε φίλε μου απλά την διαιωνίζουμε σαν κατάσταση, διότι όλοι όσοι περιγράφω παραπάνω, θα πάνε σίγουρα να ψηφίσουν και να αποφασίσουν για εσένα και για μένα....

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Διάβασα πως με 50% αποχή, δεν γίνεται να ξαναμπουν οι ίδιοι υποψήφιοι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Η αλήθεια είναι πως το να αποφασίσεις ποιο κόμμα να ψηφίσεις, ειδικά αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο και πως το «να πάνε να γαμηθούνε όλοι» δεν είναι καθόλου παράλογο.

Ο λόγος κυριότερος που πιστεύω πως αξίζει να ψηφίσει κάποιος είναι για να μπορεί να κριτικάρει την επιλογή του.
    Προσωπικά, πάντα προτιμούσα να παραδεχτώ πως ψήφισα λάθος και να προσπαθήσω να το διορθώσω την επόμενη φορά (έστω κι αν οι διαφορές θα είναι πολύ μικρές), παρά να παραδεχτώ πως ό,τι και να ψηφίσω είναι ίδιο.
    Απλώς το 2ο μου φαίνεται πολύ μοιρολατρικό. Μου δίνει την εντύπωση πως αν ισχύει έτσι ακριβώς, ούτε έχει νόημα να προσπαθείς ούτε δικαίωμα έχεις να διαμαρτύρεσαι.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ποιος ρε σεις;

Ακόμα και οι πλέον αντισυστεμικοί και ρηξικέλευθοι, μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι του πολιτικού κατεστημένου, έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του και απλά δεν το καταλαβαίνουν ή το καταλαβαίνουν και κάνουν την πάπια γιατί είναι βολικό.

Μόνο που σκέφτομαι πως όλα αυτά τα αρχίδια έχουν αναρριχηθεί στην πολιτική σκηνή, με πιάνει αναγούλα... μιλάω για όλους.... φοιτητικές παρατάξεις και γλυψίματα παντού, αφισοκολλήσεις και παρωπίδες, προσωπικό συμφέρον, πισώπλατα μαχαιρώματα σε ομοϊδεάτες τους, τα πρώτα ρουσφετάκια και εξυπηρετήσεις, σφαίρες επιρροής, απόκτηση δύναμης και τελικά επίτευξη του στόχου... η άλλη μεγάλη σάπια μήτρα πολιτικών, είναι τα "τζάκια"... ακόμη πιο εμετική κατάσταση δηλαδή...

Είναι το πως έχει διαμορφωθεί η πολιτική σκηνή όλα αυτά τα χρόνια και πως αυτή προβάλλεται από τα ΜΜΕ... αν θες να μπεις σε αυτό τον χορό, θα μάθεις τα βήματα και αν θες να το σύρεις κιόλας, θα χρειαστεί να ξεπουληθείς πλήρως.

Ποιες ιδεολογίες και μαλακίες και ποιο όραμα και πούτσες μπλε; Αυτό που βλέπω εγώ είναι αδίστακτους οπορτουνιστές καριερίστες με νοοτροπία δημοσίων υπαλλήλων, καρέκλα - lovers.

ΚΑΝΕΝΑΝ... να πάνε να γ@μηθουν όλοι μαζί.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Εμένα ούτε η πρώτη φορά στη ζωή μου θα είναι, ούτε η τελευταία (αν συνεχίσουν να γίνονται εκλογές).

Το έχω ξαναπεί ότι πλέον το πράμα βγάζει μάτι ότι είναι όλοι μα όλοι σκατά (όχι τα ίδια σκατά, αλλά σκατά), που ανέκαθεν έτσι ήταν, αλλά τώρα το βλέπει και γκαβός.

Και με το μπαρδόν κιόλας αν ακουστεί κακιούλα ή αντιδημοκρατικό ή μακάβριο ή δεν ξέρω γω τί άλλο, αλλά μου φέρνει ένα ελαφρύ γέλιο αυτή η απόγνωση ορισμένων που ξαφνικά βρεθήκανε να μην ξέρουν πού να βάλουν την ψήφο τους (no pun intended)

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19