Θα ηθελα να μου πει καποιος αν με το wr250x θα τη παλευω να πηγαινω δυο φορες την εβδομαδα αθηνα -πατρα. Επισης αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο, για τη συγκεκριμενη χρηση και για οδηγηση στη πολη, σε τετοιο στυλ μηχανης.
Θα ηθελα να μου πει καποιος αν με το wr250x θα τη παλευω να πηγαινω δυο φορες την εβδομαδα αθηνα -πατρα. Επισης αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο, για τη συγκεκριμενη χρηση και για οδηγηση στη πολη, σε τετοιο στυλ μηχανης.
Το WR δεν θα ταλαιπωρηθεί. Εσύ πάλι, με την τόσο στενή σέλα, τα τακουνάτα, την ανύπαρκτη προστασία από τον αέρα, τα φώτα που δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, μάλλον δεν θα περάσεις και τόσο καλά.
Σε τέτοιο στιλ μηχανής (εντούρο) καμμία δεν βολεύει για κοντά 500 χιλιόμετρα ΕΟ την εβδομάδα.
Ή θα συμβιβαστείς πολύ στην πόλη ή πολύ στο ταξίδι.
Προτάσεις, το πολυ-συζητημένο f650gs μοιάζει να ταιριάζει περισσότερο σε αυτό που θέλεις.
Kαλοσώρισες,αν είσαι γυμνασμένος και ελαφρύς και αν σου αρκούν τα 120,μια χαρά θα την παλεύεις,με λίγο μακρύτερο γρανάζωμα θα την παλεύει και το μηχανάκι καλύτερα.
Τα έργα τα ξεχάσατε?
200χλμ είναι, εκ των οποίων μόνο τα 100 είναι αυτοκινητόδρομος.
Sent from me using a computer.
Επειδή εχω το ίδιο μηχανακι (έδωσα sh300 και πήρα αυτο μετεχειρο) θα πω πως αν ειναι να το κανείς για μεγάλο διάστημα βρες άλλο μηχανακι. Το μηχανακι μπορει, απλά εσύ θα κουραστείς και απο τη σέλα και απο τον αέρα.
Αν ειναι να το κανείς 2-3 βδομάδες δεν αξίζει να αλλάξεις μηχανακι, αλλα αν ειναι να φας ένα χρόνο κάνοντας το, τότε μάλλον πρέπει να σκεφτείς κατι άλλο.
Τα παραπάνω ΔΕΝ ισχύουν αν είσαι πιτσιρικάς. Γιατί ως γνωστών όταν είσαι νιατο, απλά κανείς οτι σου έρθει στο μυαλό με όποιον τροπο μπορείς αδιαφορώντας για ανέσεις και ευκολίες!![]()
Ευχαριστω για τις απαντησεις. Αρχικα να διευκρινισω οτι το μηχανακι δεν το εχω και απλα σκεφτομαι την αγορα του. Τωρα οδηγαω ενα YBR125. Πατρα θα πρεπει να πηγαινοερχομαι σιγουρα για τα επομενα τεσσερα χρονια πλην εορτων και καλοκαιριου. Για εμενα αυτο που ειναι σημαντικο εκτος του να μου αρεσει το μηχανακι και να με εξυπηρετει ειναι το κοστος, δηλαδη βενζινες ασφαλεια και τελη κυκλοφοριας. Αυτος ειναι και ο λογος που μαλλον απορριπτω το 660.
ανεβα λιγο κυβικα και οπωσδηποτε κυλινδρους για να ταξιδεψεις ανθρωπινα
25 ειμαι