Όταν σπάσω το χτ θα σας πω. Για την ώρα ούτε λάδι δε τσιμπάει το γμν!
Όταν σπάσω το χτ θα σας πω. Για την ώρα ούτε λάδι δε τσιμπάει το γμν!
Sent from me using a computer.
To ξαναλλαξα πριν προλαβει να το πιει σφηνακι!
Μαλλον εχει να κανει και με τη χρηση που του κανω με την οποια δεν ανεβαζει θερμοκρασιες. Επαρχιακο δικτυο μονο χωρις σταστεις.
Και αλλος παντως καλο λαδι εβαζε. Ενα semi της Repsol. Moυ 'χε δωσει και προικα ενα μπιτονακι αλλα το 'χω καβατζα.
MADE IN JAPAN 日本製
Kλειστο ειναι αλλα αν ειχε ανοιχτει θα χαλουσε;;; Και αν ναι σε ποσο περιπου καιρο;;Δεν το ηξερα αυτο..
MADE IN JAPAN 日本製
επειδη ετοιμαζομαι να κανω την αλλαγη ,
racing-ξεracing , για κανα μήνα θα είναι οκ λέτε, ή θα τα κάνει π@@τάνα όλα εκεί μέσα?
το εργαλείο είναι αερο-ελαιόψυκτο και ανεβάζει τρελλές θερμοκρασίες.
εκτός αθηνών δεν προβλέπεται να βγω τους επόμενους 2 μήνες.
Δεν παθαινει κατι. Εχεις και ψυγειο λαδιου εσυ. Πιο μεγαλη ανοχη στο να κρατα τo viscosity κατω απο υψηλες θερμοκρασιες εχει το full synthetic.
To χειροτερο που θα μπορουσε να συμβει ειναι να πατιναρει ο συμπλεκτης αλλα απ'οτι διαβασα για το συγκεκριμενο το εχουν προβλεψει και εχει καποια προσθετα γι'αυτο το λογο.
MADE IN JAPAN 日本製
Παίρνει υγρασία όσο καλά και να το κλείσεις (όταν έχει βγει το προστατευτικό που έχει κάτω από το πώμα) με αποτέλεσμα να πάνε περίπατο ιξώδες και όσες άλλες ιδιότητες του...
Αυτός είναι ο λόγος που όλοι μας δεν παίρνουμε 20κιλες και 60κιλες συσκευασίες (ακόμη και βαρέλια 180 λίτρων....) που υπάρχουν και είναι κατά κανόνα αρκετά φτηνότερες ανά λίτρο, αυτές είναι μόνο για τα συνεργεία όπου καταναλώνεται τσακ μπαμ.![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ok. Meta apo 50 xlm exo na po oti ekei pou anebaze thermokrasies molis eftana sti douleia,
tora anebazei molis fygo apo to spiti.
thermokrasies racing ki etsi.
Afou ston kifiso odigousa me ta podia sti diatasi.na mi liosoun ta papoutsia.
den to blepo na bgazei to mina.
Kai gia na min anoigo pali thema tote, telika full i semi synthetiko?
Tzim δεν νομίζω να του κάνεις κακό με το φουλ μα είναι πεταμένα λεφτα.
Βάλτου ένα σεμί του θεούλη που είναι μια χαρά για τις ανάγκες του και είναι και φθηνότερο.
Επέλεξε ένα 15-50 πχ εφ' όσον ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες και άστο για τουλάχιστον 5000 σε οποιεσδήποτε συνθήκες.
Με 2.5λιτρα και την πολυστροφία του dr, τα λάδια σου μπορούν να αντέξουν για τουλάχιστον 7500 χλμ. Στα πόσα προτείνει αλλαγή ο κατασκευαστής?
Επίσης, ακόμα και τα υδρόψυκτα σου ζεσταίνουν τα ποδάρια στο πήξιμο της Πόλης.
Για να μη πάνε χαμένα τα λάδια βάλτο και καμια φορά πίστα το γμν και μετά αλλαξέ τα! Να πεις ότι δεν έδωσες άδικα λεφτά, όχι τίποτε άλλο.![]()