Λοιπον μπηκα e-bay και εψαξα αμορτισερ! Εχω πολλες καλες επιλογες σε καινουργια και με ενα 400αρι καθαριζω. Wilbers, hagon, bitubo, yss... Eχει βεβαια και κατι απλησιαστα οπως ohlins κλπ..
Γουσταρω!!![]()
Θα επενδυσω το χειμωνα που θα 'μαι πανω και θα το βελτιωσω το τσικρικι μου.
Πρωτη δουλεια 2 σε 1 εξατμιση και μετα αμορτισερ πισω. Αν αλλαζωντας και τιμονι (και πιθανον καβαλετα) μας βγει το πολυ κανα χιλιαρικο ολη η υποθεση ειμαστε πολυ καλα.
Και του χρονου κανα αμστελνταουν WP μπροστα και εξτρα ψυγειακι λαδιου (και κανα σωληνακι υψηλης και διαφορα αλλα τσιμπλικοκονια) και θα γινει και γ@μω τα εργαλεια!!!
Μετα φυσικα γαμος διοτι δεν θα παρω πισω ουτε τα μισα..
υ.γ. Τεο για ταξιδια στο εξωτερικο τι να παρω ομως;;;![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Και γιατι δεν παιρνεις αυτο π.χ.http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6790075/,να βγαλεις οτι θελεις και να εχεις και περισσευμα?
Problem solved προς το παρον.
Εκοψα 1,5 εκατοστο το λαιμο του τελικου και μπηκε πιο μεσα το επιμαχο σημειο με αποτελεσμα να μη βρισκει πλεον με τιποτα.
Pan το αμορτισερ μου καλο ειναι. Εχει και σχεδον καινουργιο ελατηριο. Δεν εβρισκε λογω αμορτισερ. Το after το θελω για αναβαθμιση γιατι το μαμα και ολοκαινουργιο σουμιες ειναι.![]()
MADE IN JAPAN 日本製
ναι αλλα μια φωτο-παρουσιαση δεν κανεις να γινει το θρεντακι πληρες...
Quod me nutrit... me destruit.....
Nαι διοτι δεν εχω κινητο με καμερα. Εχω ενα τελειως old school.
Bασικα εχω και ενα smartphone Nokia αλλα δεν το χρησιμοποιω και ως εκ τουτου δεν το εχω ποτε πανω μου.
Θα το φορτισω ομως αυριο να τραβηξω μερικες φωτο να καταλαβετε τι σας λεω.![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Aν κοψω στο ιδιο μηκος και το λαιμο του αλλου τελικου;; Κανει τοση διαφορα 1,5 ποντος;; Ειναι οι λαιμοι των τελικων και οχι του μοτερ.
Δεν το εκανα διοτι ο αλλος εχει ηλεκτροκολλημενο σφυχτηρα με εγκαρσια εγκοπη στην ακρη του λαιμου για να σφιγγει και βαρεθηκα να πηγαινω να αγοραζω σφυχτηρα καινουργιο..
Για πες μαστορα..
Οπως και να εχει συντομα θα αγοραστει 2 σε 1 GPR αλουμινιου ειδικα για Dominator μαζι με mid pipe δικο του. Το βρηκα σχετικα φθηνα καινουργιο και απο Ελλαδα.![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Oχι, εκοψα το σωληνα του σιλανσιε στην αλλη ακρη του, εκει που ενωνεται με το λαιμο που φευγει απο το μοτερ, διοτι ο τελευταιος εχει ενα στοπ για να μην μπορει να μπει παραμεσα ο λαιμος του τελικου.
Γμτ εν 'τω μεταξυ δεν φορτισα το σμαρτφον να βγαλω καμια φωτο να δειτε τι λεω..
Ελπιζω να μην δημιουργηθει προβλημα για λιγες μερες.. (Honda ειναι αλλωστε, τι να παθει)
Οπως και να εχει σημερα στις 18:00 που θα ανοιξει το μαγαζι θα παραγγειλω την GPR.
![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Πόσο η gpr?
Να προτείνω τίποτα διαφορετικό?
Sent from me using a computer.