Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 42

Θέμα: Περι κλειδωμένων ποστ

Περι κλειδωμένων ποστ

Αφορμή, όπως ίσως θα καταλάβατε, είναι το κλείδωμα ενός ποστ περι Αθεΐας...

Δε με βρίσκει σύμφωνο αυτή η πράξη.

Τουλάχιστον από την πλευρά μου, ευχαριστιόμουν τη συζήτηση κι ας διαφωνούσα κάθετα με τον Tai και ίσως και με άλλους. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε, περαν της διαφωνίας μας σε αυτό το ζήτημα... και ούτε ποτέ με ενδιέφερε να τον πείσω για αυτά που (δεν) πιστεύω, ούτε αυτός άλλωστε.
    δηλαδή έτσι νομίζω :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ χαιρόμουν να βλέπω απόψεις διαφορετικές και να προσπαθώ να βρω ένα καλό αντίλογο.

Το θέμα όμως εξελίχθηκε σε μια προσωπική αντιπαράθεση και τελικά η όλη συζήτηση κλειδώθηκε...

Κρίμα...

Θάνο, προτείνω να βγάλεις τα δικά σου και του Gdevelek μηνύματα (έιτε τελείως, είτε να πάτε στις διαμάχες) και το υπόλοιπο να μείνει ανοιχτό και να συνεχιστεί. Δε βλέπω το λόγο μια προσωπική "κόντρα" να κάψει μια ολόκληρη συζήτηση.

Καλημέρα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ακριβως και γιαυτο το λογο κλειδωθηκε διοτι ανεκαθεν οι θρησκευτικου περιεχομενου συζητησεις καταληγουν παντα σε εντονες αντιπαραθεσεις που με τη σειρα τους γινονται προσωπικες...τωρα ηταν ο θανος και ο γιωργος
    αλλες φορες ηταν αλλοι!!!!

Εδω γινονται πολεμοι για τη θρησκεια.

Καλυτερα ετσι για να μη χαλαμε και τις καρδιες μας
    ειναι ορισμενα πραγματα που ειναι ταμπου για πολλους ανθρωπους και καλυτερα να αφηνονται στην ησυχια τους

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: Περι κλειδωμένων ποστ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ..........................

Το θέμα όμως εξελίχθηκε σε μια προσωπική αντιπαράθεση και τελικά η όλη συζήτηση κλειδώθηκε...

Κρίμα...

Θάνο, προτείνω να βγάλεις τα δικά σου και του Gdevelek μηνύματα (έιτε τελείως, είτε να πάτε στις διαμάχες) και το υπόλοιπο να μείνει ανοιχτό και να συνεχιστεί. Δε βλέπω το λόγο μια προσωπική "κόντρα" να κάψει μια ολόκληρη συζήτηση.

Καλημέρα

Θα συμφωνησω.

Επειδη το εχω ξαναδει το "εργο" πολλες φορες, σε μια αντιπαραθεση ιδεων ΑΠΟΦΕΥΓΩ να απαντω προσωπικα, γι' αυτον ακριβως τον λογο.

Για το οτι δηλαδη, μπορει να εκληφθει λαθος απο τον "συνομιλητη" και να εκφυλιστει το θεμα σε "προσωπικη" αντιπαραθεση!

Αν και προσωπικα εχω βαρεθει λιγο μιας κι θα αναγκαστω να "επαναληφθω" (ισως) σε καποια θεματα, δεν ειμαι υπερ του "κλειδωματος" μιας συζητησης, αν δεν συντρεχουν ΠΟΛΥ σοβαροι λογοι.

Οι προσωπικες αντιπαραθεσεις, μπορουν να αποκοπτονται και να μεταφερονται στις "Διαμαχες" με αναλογο τιτλο.

Ειναι λιγο παραπανω δουλεια βεβαια για τους mods, αλλα ετσι πιστευω οτι δινεται και ενα μικρο "μαθημα" προς τους "εμπλεκομενους", στο οτι υπερεβησαν τα εσκαμμενα!

Καλημερα κι απο μενα!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Στάθη δε θα συμφωνήσω.

Ο ρόλος του mod πρέπει να είναι να κρατάει τη συζήτηση σε κάποιο επίπεδο. Να παραφερθώ και να με κόψει να το δεχτώ. Και νομίζω είμαστε μεγάλα παιδιά και ξέρουμε ποια είναι τα όρια της ευπρέπειας. Αν όχι, όπως είπε και ο Χρήστος, θα τα μάθουμε έτσι.

Το κλείδωμα είναι εύκολη υπόθεση, αλλά δεν είναι το ζητούμενο.

Εγώ επίσης δε θεωρώ κανένα θέμα ταμπού, αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση, προσωπική καθαρά γνώμη.

Και ούτε θέλουμε να χαλάμε τις καρδιές μας εννοείται.

Δεν ξέρω, ξανασκεφτείτε το.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Θα συμφωνήσω με τον καπετάνιο ! Επίσης θεωρώ απαράδεκτο να κόβει την συζήτηση αυτός που ανέβασε τους τόνους.....!!!!

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Κάπταιν απλώς θα ήθελα απ'τα μέλη να καταλαβαίνουν τα όρια της φιλικής συζήτησης με της προσωπικής αντιπαράθεσης και απο'κεί στην επίθεση... Γι'αυτό το λόγο λέμε πως υπάρχουν και τα πμ άν και είμαι αντίθετος και σ'αυτό το δρόμο.

Ας γίνεται ρε παίδες η κουβέντα κι αν διαφωνείτε κάπου απλώς αναφέρετέ το. Δέν χρειάζονται τέτοιες επιθέσεις ειδικά σε άτομα που δεν γνωρίζονται προσωπικά, τί έχει να κερδίσει ο ένας απ'τον άλλο;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Σε συζητήσεις που αφορούν σε θέματα ιδεολογίας και πίστης, πάνω στα οποία στηρίζεται μεγάλο κομμάτι της ψυχικής μας ισορροπίας, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ να είναι ΠΟΛΥ προσεκτικοί!

Το βρίσκω υγειές και ως ένα βαθμό φυσιολογική αντίδραση να υπάρξει κάπόια ένταση. Εκείνο που δεν δικαιολογώ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ είναι ο χλευασμός, η ειρωνία, η κοροϊδία!

Εάν αναγνωρίζω στον εαυτό μου κάποιο λάθος στην εξέλιξη αυτή είναι ότι αντί να αγνοήσω το ύφος και να φύγω από την κουβέντα, μπήκα στη διαδικασία της αντιπαράθεσης και υπήρξα απότομος.

Πέρα απ'αυτό όμως η συνέχεια που δόθηκε ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

Η συζήτηση κλειδώνεται ολόκληρη, γι'αυτούς ακριβώς τους λόγους και γιατί το θέμα απ'ό,τι φαίνεται πολλοί ΔΕΝ μπορούν να το χειριστούν με τον απαραίτητο σεβασμό. Εκτός και αν νομίζετε ότι μιλάμε για ποδόσφαιρο...

Τη συζήτηση την κλείδωσα ως moderator, κάτι που θα έκανα ούτως ή άλλως είτε ήμουνα υπεύθυνος για την εξέλιξη είτε όχι. Ωστόσο ως ένας από τους δύο υπεύθυνους για την εξέλιξη, πρέπει να δικαιολογήσω και τους λόγους..
    Θάνος..

Θα ήθελα να θέσω ένα προβληματισμό στους Διαχειριστές.

Γιατί τα όσα (ή ορισμένα) έγραψα στην κουβέντα εκείνη θεωρήθηκαν απαράδεκτα, αλλά οι 10άδες προσβλητικοί και χλευαστικοί χαρακτηρισμοί που έγραψε ο Λεωνίδας πέρασαν στο ντούκου;

Θα ήθελα μια απάντηση σ' αυτό.

Επίσης προτείνω να αφαιρεθούν τα μπινελίκια από τη κουβέντα και αυτή να συνεχιστεί από όσους ενδιαφέρονται, επί της ουσίας.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ:

Πολιτικα και θρησκευτικα δεν πρεπει να συζητουντε σε forum μοτοσυκλέτας.

Φυσικά ο καθένας έχει αποψη. Αλλα για αυτο ειναι το Δελεαρ.

Κακως δεν κλειδώθηκε νορίτερα. Και αν κάποιος ειναι mod η συμπεριφορά του πρέπει να ανάλογη.

φιλια στα μουστάκια.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ:

Πολιτικα και θρησκευτικα δεν πρεπει να συζητουντε σε forum μοτοσυκλέτας.

Φυσικά ο καθένας έχει αποψη. Αλλα για αυτο ειναι το Δελεαρ.

Κακως δεν κλειδώθηκε νορίτερα. Και αν κάποιος ειναι mod η συμπεριφορά του πρέπει να ανάλογη.

φιλια στα μουστάκια.
    ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ..

ΩΡΑΙΑ ΑΠΟΨΗ..

ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙ..

:rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΤΣΕΓΚΛΕΜΠΕΡΙΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ... :rotflmao: :rotflmao:

ΕΛΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΛΕΑΡ...ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ..

πολυ αιμα σου λεω θα δεις..

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Θα ήθελα να θέσω ένα προβληματισμό στους Διαχειριστές.

Γιατί τα όσα (ή ορισμένα) έγραψα στην κουβέντα εκείνη θεωρήθηκαν απαράδεκτα, αλλά οι 10άδες προσβλητικοί και χλευαστικοί χαρακτηρισμοί που έγραψε ο Λεωνίδας πέρασαν στο ντούκου;

Θα ήθελα μια απάντηση σ' αυτό.

Επίσης προτείνω να αφαιρεθούν τα μπινελίκια από τη κουβέντα και αυτή να συνεχιστεί από όσους ενδιαφέρονται, επί της ουσίας.
    Θα σου απαντήσω εγώ σε αυτό...

Γιατί κάποιες συμπεριφορές λειτουργούν προσθετικά στη διάθεση μας...

Αν υπάρχει γενικότερος χλευασμός ή ειρωνία θα δημιουργήσει εκνευρισμό.

Αν υπάρχει υπάρχει χιούμορ και πλάκα θα δημιουργήσει κέφι... κ.ο.κ.

Στην προκειμένη περίπτωση ήσουνα εσύ που έγραψες κάτι και με ενόχλησε. Θα μπορούσε να ήταν άλλος. Δεν γίνεται όμως να ενοχληθώ με κάτι που γράφτηκε στο παρελθόν. Ωστόσο έχει ήδη λειτουργήσει ως προηγούμενο την ώρα που το διαβάζω.

Η κουβέντα δεν θα συνεχιστεί σε αυτό το ποστ. Θα παραμείνει ως έχει για να μας διαβάζουνε και να μας θαυμάζουνε.

Είστε ελεύθεροι όμως ν'αρχίσετε ένα καινούργιο ποστ και να συνεχίσετε όσο θέλετε.
    Θάνος..

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    gia na er8eis esi 'h kapoios allos mauros na to kleisei ....epidi den goustarei antipara8esh......den sfaksane

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ..

ΩΡΑΙΑ ΑΠΟΨΗ..

ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙ..

:rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΤΣΕΓΚΛΕΜΠΕΡΙΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ... :rotflmao: :rotflmao:

ΕΛΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΛΕΑΡ...ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ..

πολυ αιμα σου λεω θα δεις..
    ακουγετε εντονα οτι το μοτοσακο σου δεν φτανει μεχρι το δελεαρ :rotflmao: :rotflmao:

οσο για τσουρεκια ..... να με το συμπαθειο
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Υπεκφυγές.

Αφού τα όσα έγραψε ο Λεο "έχουν λειτουργήσει ως προηγούμενο" θα έπρεπε να αναφερθείς ΚΑΙ σ' αυτά όταν επενέβης, αντί να επιτεθείς αποκλειστικά σε μένα, λες και μόνο εγώ έγραφα σε υψηλούς τόνους.

Η αλήθεια, όπως τη βλέπω εγώ τουλάχιστον, και όπως την έχω επισημάνει και στον Στάθη, είναι ότι ο Λεο απολαμβάνει μιας ιδιότυπης ασυλίας στο φόρουμ, και το ότι είναι Διαχειριστής κατηγορίας σίγουρα δεν είναι άσχετο.

Αυτή η ασυλία δεν με ενοχλεί γενικά, αλλά δεν θα την αφήσω και ασχολίαστη σε μια τόσο καραμπινάτη εκδήλωσή της.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Υπεκφυγές.

Αφού τα όσα έγραψε ο Λεο "έχουν λειτουργήσει ως προηγούμενο" θα έπρεπε να αναφερθείς ΚΑΙ σ' αυτά όταν επενέβης, αντί να επιτεθείς αποκλειστικά σε μένα, λες και μόνο εγώ έγραφα σε υψηλούς τόνους.

Η αλήθεια, όπως τη βλέπω εγώ τουλάχιστον, και όπως την έχω επισημάνει και στον Στάθη, είναι ότι ο Λεο απολαμβάνει μιας ιδιότυπης ασυλίας στο φόρουμ, και το ότι είναι Διαχειριστής κατηγορίας σίγουρα δεν είναι άσχετο.

Αυτή η ασυλία δεν με ενοχλεί γενικά, αλλά δεν θα την αφήσω και ασχολίαστη σε μια τόσο καραμπινάτη εκδήλωσή της.
    Δεν μπορώ να σε καταλάβω. Εννοείς να αναφέρεις την ιδιότητα του moderator σαν κάτι το σπουδαίο. Όπως και πολλοί άλλοι... Υπάρχει κάτι το σπουδαίο στο να έχω κάποιες επιλογές στην οθόνη μου τις οποίες χρησιμοποιώ για την ομαλή λειτουργία του φόρουμ;

Τουλάχιστον εγώ ως διαχειριστής κυρίως ταξινομώ τα ποστ που βρέθηκαν σε άσχετες κατηγορίες και την υπόλοιπη ώρα ασχολούμαι με τη δουλειά μου που αυτή τη στιγμή έχω παρατήσει για να εξηγώ τα αυτονόητα.

Λοιπόν θεωρώ ότι το θέμα έχει λήξει και τα συμπεράσματα είναι προφανή για όποιον θέλει να τα δει. Για τους υπόλοιπους που ακόμα θέλουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά δεν μπορώ να κάνω κάτι.
    Θάνος..

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:46
  2. περι ρεπορταζ αλτερ. αντιγραφι απο ποστ φιλου σε γγιτονικο φορουμ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:29
  3. περι βενζινης