Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: Πρωτάρης για αγορά νέας μηχανής

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    Φιλε πάρε το strom!! Πολύ καλό για πρώτο μηχανακι και αν δεν σου κανει στο ύψος και σε ενοχλεί τοοοοσοο πολύ βάζεις αποστάτες στο τιμόνι και κάτω στα πατάκια και εισαι οκ! Θα το ευχαριστηθείς πολύ και θα αρχίσεις και τα ταξιδάκια!!!
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

Μέλος
    Αρχικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πάντως και η ΒΜW όμορφη είναι. Επειδή όπως είπα είμαι τελείως άσχετος, από τη χρονιά και μετά να κοιτάξω στα μεταχειρισμένα και γενικά τι να προσέξω πέρα από το ABS?

Κανένας σωστός;;
    Για εμένα σε ότι βρεις να πας με γνωστό σου(γνώστη).Ζήτα από τα παιδιά εδώ(αν δεν έχεις) μηχανικό καλό στην περιοχή που θα πας για να σε βοηθήσει μιας και δεν θα είσαι ψυλλιασμένος κι έμπειρος στον έλεγχό της.

Μέλος
    Ναι αυτό το έχω υπόψη μου. Έχω κανένα δυο γνωστούς που οδηγούν χρόνια μηχανή. Πέρα από V-strom και την BMW υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη που θα μου προτείνατε?

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    το vstom σου προτεινω και εγω, αλλα εχεις και την επιλογη του cbf 600
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    και στο versys πας ανετα...οπως και σε ολα τα big bore μονοκυλινδρα και καλυτερα λογω υψους στο xtz660 (κατα κοσμο tenere)...

Κανένας σωστός;;
    Τα κιλά σου δεν έχει πρόβλημα να τα διαχειριστεί καμία μοτοσυκλέτα 600-650 κυβικών.Το θέμα πρωτίστως είναι η εμπειρία σου.

Ο φίλος που έγραψε ότι το ιδανικό θα ήταν να ανέβεις σκαλοπάτι-σκαλοπάτι δεν έχει άδικο αλλά δεν είναι κι απόλυτο.Το ώριμο της ηλικίας σου είναι υπέρ σου.

To V-Strom σίγουρα δεν θα φαίνεται παπί κάτω από τα πόδια σου,είναι μια εξαιρετική επιλογή όπως και το XT660Z tenere που ανέφερε κάποιος άλλος φίλος γιατί διαφοροποιείται από τα άλλα ΧΤ660 ...R και Χ. Πάντως το R θα ήταν καλό σχολείο πιστεύω.

Έρχομαι στο οικονομικό σε συνάρτηση με την εμπειρία.
    Προσωπικά ΔΕΝ ξέρω αν θα είναι συνετό(σήμερα ειδικά) να ρίξεις κατευθείαν 4000 ευρώ για πρώτο μηχανάκι.Πρότασή μου να κοιτάξεις κάποιο πιο παλιό και οικονομικό μονοκύλινδρο όπως το BMW650GS που πρότεινε και το μέλος catmaster(ιδανικό,ψεκαστό και με abs) μέχρι 2000 ευρώ.Μπαίνεις ομαλά,συνηθίζεις και αργότερα κάνεις το βήμα σου.Καλό μηχανάκι και καλό σχολείο για τα δεδομένα σου.
    Τα οικονομικά στην αγορά δυκίλινδρα V της Honda,transalp 600-650 επίσης είναι τέρατα αξιοπιστίας και πολύ καλές μοτοσυκλέτες αλλά θα σου ανεβάσουν το κόστος μετακίνησης και συντήρησης κατά ένα ποσό σε σχέση με το GS.Το Transalp 600 θα το βρεις κάτω από 1500 ευρώ και μοντέλο -98 ενώ το Transalp650 μέχρι 2000 ευρώ και μοντέλα παραπλήσια του BMW.Παραπάνω λεφτά εγώ..ΔΕΝ. Στα συγκεκριμένα abs δεν υπάρχει.

Αναφέρθηκε το CBF600S.Το έχω.
    Θα το βρεις κάτω από 3000 και δεν θα σε τρομάξει από την στιγμή που θα κοντρολάρεις τον δεξιό καρπό.Ίσως μετά να μην αλλάξεις μηχανή ποτέ μιας και για τις ανάγκες σου τώρα,δίνει παραπάνω ήδη..
    Το δικύλινδρο CBF500 είναι καλύτερο entry level πιστεύω.Απλά μπορεί να ζητήσεις κάτι παραπάνω αργότερα.
    Σε ότι πάρεις θες ψηλή ζελατίνα..

Επιλογές υπάρχουν.Απλά ο κάθε ένας μας έχει διάφορες παραμέτρους στο κεφάλι του στην εκδήλωση της πρότασής του.

ΜΗ βιαστείς.Το μετρητό στο χέρι σε αβαντάρει.Πάρε με το καλό το δίπλωμά σου και μετά με ηρεμία αποφασίζεις.
    Μπορείς βέβαια με το δίπλωμα στο χέρι και υπομονή να βολτάρεις 2-3 από τις επιλογές σου για να κατασταλάξεις.Ακόμα καλύτερα.

Να είσαι καλά και με το καλό στην μεγάλη παρέα των μοτοσυκλετιστών..

Μέλος
    Σας ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Ελπίζω να επανέλθω με νεότερα και το δίπλωμά μου σύντομα

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    hornet 600 :P

μολις παρεις διπλωμα κανε μια βολτα απο τις αντιπροσωπιες και δες ποια μηχανακια σ αρεσουν οπτικα....το βασικοτερο ειναι να σ αρεσει οταν το βλεπεις σταματημενο....το μυαλο στο κεφαλι να χεις και μη φοβασαι τιποτα
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Παλαιό μέλος
    κατά κύριο λόγο κάνε τεστ drive Και δες τι γουστάρεις.

Για εμένα, η μηχανή που έχεις, αφού σε πάιρνει οικονομικά, πρέπει να σε ευχαριστεί και οδηγηκά (η στυλιστικά αν θες όπως γουστάρεις)
    να νιώθεις άνετα και να το ευχαριστιέσαι. Μην φοβάσαι να πας σε κάτι μικρό για αρχή, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.
    Τόσα χρόνια στην Ελλάδα με μικρά και εδώ στα 900 κυβικά πήγα πάλι.
    τα μεγάλα με τρόμαζαν τα νούμερα της μηχανής.

Μέλος
    Να ρωτήσω κάτι ακόμα, επειδή είναι πολύ σημαντικό και να σου αρέσει και οπτικά η μηχανή σου για την ducati multistrada 620 ποια είναι η άποψή σας? Μ' αρέσει πολύ εμφανισιακά, είναι πιο ελαφριά από την BMW, αλλά (σημαντικότατο!) δεν έχει ABS... Θα μπορούσα να βάλω εγώ extra μετά και αν ναι πόσο θα κόστιζε? (ξεκίνησα μαθήματα )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Ασε το Extra μετα.... αν θες abs κοιτα να εχει πανω η μηχανη.....

Μέλος
    Να ρωτήσω κάτι ακόμα... Επειδή η ducati μου αρέσει πολύ, για έναν πρωτάρη σαν κι εμένα το ABS είναι τόσο σημαντικό που να αποκλείω οποιαδήποτε σκέψη για αγορά μηχανής χωρίς ABS?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεν είναι απαραίτητο, αλλά είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα έχεις πτώση από μπροστινό (φρένο), αν είσαι παντελώς αρχάριος.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από guardian Προβολή μηνύματος
    Να ρωτήσω κάτι ακόμα... Επειδή η ducati μου αρέσει πολύ, για έναν πρωτάρη σαν κι εμένα το ABS είναι τόσο σημαντικό που να αποκλείω οποιαδήποτε σκέψη για αγορά μηχανής χωρίς ABS?
    Καλο είναι να υπαρχει το ABS πρωταρης ή όχι....

Από εκει και μετα δεν θα απεκλεια μηχανη που γουστάρω επειδή δεν εχει abs...... αλλα εγω είμαι εγω....

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια για αγορα νεας μηχανης
    από marinost στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2012, 10:15
  2. Προτασεις για αγορα πρωτης μηχανης..
    από boogy_man στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2009, 12:17
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2009, 12:57
  4. Συμβουλές για αγορά πρώτης μηχανής στον νέο?
    από pontifikas στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2006, 13:57
  5. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2006, 08:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ