Αυτά τα τηλεπτικά σποτ ρε παιδιά ποιά τζιμάνια τα σκέφτηκαν? Τις ΝΔ μας δείχνουν τις ζωές μας αλλά ξεχνάνε οτι αυτοί μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και προσπαθούν να μας πείσουν οτι ο Τσίπρας μόνος τα έφερε ενώ αυτοί ήταν καλοί. Του Σύριζα λησμονούν οτι το παλιό το έχουν καλά ριζωμένο και αυτοί στην παράταξή τους. ΛΑΕ, ΑΝΕΛ και Ενωση Κεντρώων για γέλια και για κλάματα. Σαν κωμωδία low budget λέμε.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Ποιος ξερει τι τερατα λετε παλι εδω μεσα...
Δεν διαβασα ουτε καν το τελευταιο post. Φοβαμαι...
![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Να δεις πως το διάβασα...
Ένα γερό μήλο σε μιά σακκούλα σάπια δεν πρόκειται να τα γιατρέψει.
Ένα σάπιο μήλο σε μιά σακκούλα με γερά σημαίνει πως σύντομα θα έχεις μιά σακκούλα με σάπια μήλα.
Με το να προσποιούμαστε πως τα σάπια μήλα δεν υπάρχουν, δεν θα πάμε ποτέΣ πουθενά. Ή ίσως, απλά θα πάμε ακόμα πιό κάτω.
paramedic αλλο αυτο που λεει ο tzimidis και αλλο αυτο που λες εσυ.
Δε με λες ρε φιλε,αυτο που λεει ο αποπανω δεν εχει περασει ποτε απο το δικο σου μυαλο?Οσες φορες ετυχε να συναλλαγεις με το δημοσιο,δεν διαπιστωσες τιποτε σαπιο?
Και ασε το υπολοιπο δημοσιο.Στον δικο σου επαγγελματικο χωρο δεν εχει παρει τιποτε το ματι σου η το αυτι σου?
Υ.Γ.Για να μην παρεξηγηθω,δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα.Ουτε ειμαι οπαδος του τσουβαλιασματος.
Katalabaineis pisteyo poly kala ti ennoo. Me tis eyxes min protrexeis.
alloste den leo oi dimosioi ypalliloi alla to elliniko dimosio.
Diladi esy yperaspizesai OLOUS tous dimosious ypallilous kai stekesai braxos se kathe enan apo aytous?
Min apantas pavlofika, me eksartimena antanaklastika kathe fora pou akous kati kako gia to dimosio.
syntexniaki omertai legetai ayto, kai den einai kalo.
oson afora esas tous dimosious nosileytes, na se pliroforiso oti o aderfos mou itan giatros ston eyaggelismo mexri pou efyge gia ekso kai brike tin ygeia tou., ara isos kati ksero ki ego o foukaras peri ta iatrika.
esy diladi to elliniko dimosio os olon, os synolo etsi opos einai to apodexesai kai sou aresei???????
ola meli-gala???? Ola?
Νταξει, ο δημόσιος τομέας ειναι ο καρκίνος της Ελλάδας, και ο ιδιωτικός το AIDS της.
Περαστικά.
Φυσικά δεν είναι μελι-γάλα φίλε μου και εγώ βρίζω όλα τα κακώς κείμενα αλλά είναι πραγματικά άδικο να μας τσουβαλιάζετε όλους και να αναφέρετε οτι όλο το δημόσιο είναι καρκίνος. Καλό λοιπόν είναι να αποφεύγουμε τις γενικότητες μιας και στο δημόσιο νοσοκομείο δουλεύω πολύ περισσότερο απο ότι δούλευα όταν ήμουν στο ιδιωτικό και θα χειροτερέψει η ήδη χάλια κατάσταση μιας και την κάνουν όσοι λίγοι παλιοί έμειναν και φυσικά δεν έχει γίνει καμμία πρόσληψη εδώ και 5 χρόνια.
Δεν το έγραψα με καμμία διάθεση αντιπαράθεσης γιατί δεν θεωρώ τον εαυτό μου δημόσιο υπάλληλο αλλά Νοσηλευτή(όταν με ρωτάνε τι δουλειά κάνω) αλλά το έγραψα για να δέιξω οτι το τσουβάλιασμα δεν είναι σωστό.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!