Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: Shoei XR1100 5ετιας

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Υπάρχουν και ειδικά σαμπουάν για κράνη καθώς και μπαλακλάβες, buff κλπ. μαντήλια για να μη χρειάζεται τόσο συχνά πλύσιμο.
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από P70 Προβολή μηνύματος
    Οταν λεω πλενω, εννοω βγαζω ολο το εσωτερικο, τριβω με ενα μαλακο σαπουνι και χλιαρο νερο και το αφηνω 1 ημερα να στεγνωσει. Το εχω πλυνει 3 φορες σε ενα μηνα αλλα η μυρωδια μενει. .
    Σε αυτή την περίπτωση μάλλον έχει μυρίσει το ίδιο το κράνος, όχι η επένδυση. Θα πρέπει να το πλύνεις ολόκληρο, με εμβάπτιση σε λεκάνη με σαπουνάδα. Χρησιμοποίησε καλύτερα κάποιο απλό σαμπουάν, είναι φιλικότερο στα μαλλιά από τα απορρυπαντικά.

Το κριμα το ειπα, γιατι προφανως με ενα κρανος των 150 ευρω μπορουσα να το εχω μια χαρα αυτη τη στιγμη και οχι λιωμενο.
    Ναι, αλλά όλα αυτά τα χρόνια δεν θα είχες την συνεχή προστασία ενός κορυφαίου κράνους.

Επισης θεωρω απιθανο να μου αλλαξουν δωρεαν τα εσωτερικα του κρανους για λογους εγγυησης.
    Πράγματι, απίθανο.

Πλυντα στο πλυντηριο με το προγραμμα για μαλλινα σε 0 βαθμους....

Με σοφλαν και μαλλακτικο....
    πουτσ@@@@@@@@@

Την τελευταια φορα το ειχα κανει κανονικη βουτια και πλυσιμο ολοκληρο αλλα παλι δεν ειδα προκοπη. Αυριο λεω να του κανω μια φουλ εξτρα παλι, και μαλιστα μολις βγαλω τα μαξιλαρια να δω απο που προερχεται αυτη η μυρωδια(αν και ηδη απο την προηγουμενη φορα ειχα δει οτι ειναι το εσωτερικο του κρανους μπροστα απο το στομα) και αν δεν στρωσει μαλλον θα κοιταξω να παρω αλλο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    πιστευω οτι το κρανος σου ειναι για αλλαγη
    αν ομως θες να του δωσεις μια τελευταια ευκαιρια δοκιμασε να πλυνεις το σημειο που μυριζει με ξυδι

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    ... που μυριζει με ξυδι
    και όταν το φορέσεις τότε σίγουρα θα θες να αγοράσεις καινούργιο
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Η θα κοψει και ενα αγγουρακι και θα το απολαυσει μαζι με τσιπουρακι.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    πιστευω οτι το κρανος σου ειναι για αλλαγη
    αν ομως θες να του δωσεις μια τελευταια ευκαιρια δοκιμασε να πλυνεις το σημειο που μυριζει με ξυδι
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Να στείλουμε εδώ μία παράγραφο Καθαριότητα κράνους και να αλλάξουμε τον τίτλο σε 19 τρόποι...

Πλάκα πλάκα όμως καθαρίζει καλά το ξύδι !
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    αν και ηδη απο την προηγουμενη φορα ειχα δει οτι ειναι το εσωτερικο του κρανους μπροστα απο το στομα και αν δεν στρωσει μαλλον θα κοιταξω να παρω αλλο.
    για κάνε κι αυτό το τεστ. τη Τζένη να διαλέξεις, τα λέει καλύτερα.

http://www.colgate.com.gr/app/CP/GR/...ssessment.cvsp

Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Δέν μπορώ να μιλήσω για άλλους, οπότε σου λέω τί κάνω εγώ:

Μετά από σχεδόν κάθε χρήση - ιδίως αν πρόκειται για καλοκαίρι, μεγάλη βόλτα/ταξίδι - ελαφρύ πλύσιμο με καλό, μαλακό σφουγγάρι ( τα φθηνά μαδάνε και αφήνουν κομματάκια) και σαμπουάν μαλλιών. Κατόπιν ρίχνω στο εσωτερικό, αποσμητικό, κατάλληλο για υφάσματα.

Το αφήνω να στεγνώσει σε εσωτερικό χώρο. Άν το συνδιάσεις και με δύο φθηνές, λεπτές μπαλακλάβες ( την μία την ξεπλένεις μετά από τη χρήση και μέχρι να στεγνώσει, φοράς την άλλη), το κράνος σου δεν θα βρωμίσει ποτέ (όπως και το κεφάλι σου) και θα μυρίζει καινουργίλα.

Τα οξέα του δέρματος και τα έλαια των μαλλιών καταστρέφουν τις επενδύσεις, όσο περίεργο και αν μας φαίνεται (όπως ακριβώς και οι εξωτερικοί παράγοντες - μυγάκια, καυσαέρια, βροχή) .Γι' αυτό θέλει καθημερινή φροντίδα και καθαρισμό, όσο χρονοβόρο και να είναι αυτό.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Ρε αγάπη, πας μιά βόλτα την κυριακή μόνο.

Αν είσαι ΚΑΘΕ μέρα στο βάλε βγάλε 10 φορές αμφιβάλλω αν θα τρως ένα μισάωρο να πλύνεις ΚΑΘΕ βράδι (συν το ότι δεν είναι σίγουρο πως θα είναι στεγνό το επόμενο πρωί ΚΑΘΕ μέρα το κράνος).

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Ίσα-ίσα, που όταν το χρησιμοποιείς με τον τρόπο που περιγράφεις, χρειάζεται να ασχολείσαι και περισσότερο. Αλλιώς η μπίχλα, η γλίτσα και η δυσωδία θα κάνουν γρήγορα την εμφάνιση τους. Για την χρήση λοιπόν αυτή, με ένα απλό πέρασμα με νωπό (βρεγμένο και στραγγισμένο καλά) σφουγγάρι, να είσαι σίγουρος ότι θα έχει στεγνώσει μέχρι την επόμενη.

Ά και πού 'σαι ... επειδή είμαι κλεισμένος στους 4 τοίχους, τα τελευταία χρόνια και δεν κυκλοφορώ πολύ τις καθημερινές, δεν σημαίνει ότι ήμουν πάντα κλεισμένος στους 4 τοίχους
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ξέχασε να αναφέρει ότι, μαζί με τις 2 μπαλακλάβες, πρέπει να έχεις και 2 κράνη.

Εγώ, πάντως, πλένω τα κράνη μου 1-2 φορές τον χρόνο και δεν έχει μυρίσει/βρωμίσει/σαπίσει ποτέ κανένα. Ίσα ίσα τα διατηρώ πάντα άψογα.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Eversman Προβολή μηνύματος
    επειδή είμαι κλεισμένος στους 4 τοίχους, τα τελευταία χρόνια και δεν κυκλοφορώ πολύ τις καθημερινές, δεν σημαίνει ότι ήμουν πάντα κλεισμένος στους 4 τοίχους
    Σοβαρά στο λέω, πραγματικά θαυμάζω όλους εσάς που έχετε τη διάθεση να ασχολείστε με τόση λεπτομέρεια με το κάθε τι. Δεν το έκανα ποτέ νομίζω και δεν ξέρω αν θα έχω ποτέ διάθεση να το κάνω.

Όταν ξέρω ότι δεν θα πάρω μηχανή για την επόμενη, λεκανάκι, υγρό για πλύσιμο στο χέρι, μούλιασμα το εσωτερικό και καλό μασαζάκι να καθαρίσει και το σφουγγάρι μέσα από το ύφασμα και άπλωμα να στεγνώΞει.
    Επειδή γενικά ιδρώνω αρκετά, η χρήση μπαλακλάβας έδειξε ότι ναι μεν αποκλείει την άμεση επαφή με το εσωτερικό και άρα καθυστερεί το επιφανειακό λέρωμα αλλά αυξάνει κατακόρυφα την εφίδρωση οπότε τα μαξιλαράκια αργούν πολύ να στεγνώσουν, κάνοντας την χρήση του κράνους λίγο αηδιαστική.
    Σε μερικά κράνη που δεν έχουν ύφασμα αλλά κάτι σαν δέρμα/αλκαντάρα μέσα, αυτό που λες θα ήταν όντως ιδανικό για να καθυστερήσει όσο γίνεται το βγάλε πλύνε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος

Εγώ, πάντως, πλένω τα κράνη μου 1-2 φορές τον χρόνο και δεν έχει μυρίσει/βρωμίσει/σαπίσει ποτέ κανένα. Ίσα ίσα τα διατηρώ πάντα άψογα.
    Συμφωνώ και έχω να προσθέσω το εξής σημαντικό (...)
    για ταξίδια που το κράνος φοριέται σε σχετικά άνετες συνθήκες ή για παραλίες τώρα το καλοκαίρι για να αποφύγουμε ιδρώτες και αλμύρες, χρησιμοποιώ χειρουργικά καπελάκια. Βέβαια, η τεχνολογία ως γνωστόν κάνει άλματα και σ' αυτόν τον τομέα...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Face-distorting-lens-helmet-05.jpg 
Προβολές:	116 
Μέγεθος:	81,2 KB 
ID:	340837

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ