Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: ΑΫΛΑΝ ΓΚΑΛΙΠ 2012-2015

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Καλά, αυτό δεν το βρίσκεις λίγο υπερβολικό;
    Εδώ οι ίδιοι οι ομόγλωσοι και οι ομόθρησκοί τους τους φτύνουν, κατα τα άλλα η κεκτημένη «οι κακοί Αμερικάνοι» καλά κρατεί.
    Που στο τέλος και οι Αμερικάνοι κάαατι θα κάνουν. Μπορεί να μην κάνουν πολλά, αλλά σίγουρα περισότερα από όσα κάναν οι υπόλοιποι Άραβες.

Και που στο φινὰλε, οι Αμερικάνοι δεν τους χρώσταγαν τιποτα. Χρόνια τώρα οι Σὐριοι τούς χέζουν. Αλλα παρ όλα αυτά κάτι θα κάνουν.
    Όπως και πολλοί θα κάνουν τα ο,τι μπορούν για να μην το εκτιμήσουν. Δεν ταιριάζει, φαίνεται, με το προδιαγραμένο σενάριο.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    ξέφραγο αμπέλι είναι κι αυτή φίλε.
    τα ίδια με μας προβλήματα αντιμετωπίζουν.
    κατηγορείται ο Ομπάμα ότι είναι υπέρ το δέον ανεκτικός και εκείνος ο ηλίθιος ο Ντόναλντ Τράμπ παίζει δυνατά για πρόεδρος επειδή ακριβώς έχει σηκώσει τη παντιέρα κατά των μεταναστών.
    βέβαια η Αμερική μπορεί να σηκώσει πολύ λάθρο και το κάνει εδώ και 10ετίες. το πρόβλημα όμως των κατοίκων είναι ότι γίνονται προκλητικοί αρνούμενοι να μάθουν τη γλώσσα η να εγκλιματιστούν στις αμερικάνικες νόρμες. σ'αυτό ο πολίτης εκεί έχει μια ευαισθησία.
    Συνημμένο 340825
    εγώ ξέρω οτι ήρθε η ξαδερφούλα από το αμερική και πάνω στην κουβέντα για τους πρόσφυγες όταν την ρώτησα "και τι να κάνουμε, να τους βουλιάξουμε?" μου είπε "ναι, είναι παράνομοι"...

εκεί με αφόπλισε και τελείωσε η κουβέντα όπως καταλαβαίνεις....

αυτό που μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητος είναι οτι δεν είναι άποψη της "μαλακισμένης ξαδέρφης/μπάρμπι του σπυράκου", είναι η άποψη πολλών....

οι δηλώσεις του ντόναλντ ντακ με επιβεβαιώνουν.... απλά δεν μπορεί να πει οτι θα τους βουλιάξει....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

αυτό που μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητος είναι οτι δεν είναι άποψη της "μαλακισμένης ξαδέρφης/μπάρμπι του σπυράκου", είναι η άποψη πολλών....
    έτσι ακριβώς. έχω καθημερινές επαφές και βλέπω ότι οι ρεπουμπλικάνοι οπαδοί δέχονται μεγάλη προπαγάνδα. σε σημείο μάλιστα σοβαροί και καλλιεργημένοι άνθρωποι να είναι έτοιμοι να δώσουν χρίσμα σ'αυτό το βλάκα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11825102_1180186385374822_351019395302540861_n.jpg 
Προβολές:	95 
Μέγεθος:	30,1 KB 
ID:	340832
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Είναι ιδέα μου ή οι δημοσιογράφοι έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν πιο πολύ τον όρο πρόσφυγας; Έχουν αρχίσει να προετοιμάζουν τον νέο εχθρό με το προφίλ του "οικονομικού μετανάστη" φαίνεται.

Ρωτάνε λέει γιατί δεν πηγαίνουν και σε άλλες χώρες... http://data.unhcr.org/syrianrefugees/regional.php

Επίσης αντί να αναρωτιέστε τι κάνει η Ελλάδα, τι κάνει η Τουρκία, τι κάνουν οι μεγάλες δυνάμεις, κάντε κάτι εσείς για αλλαγή. Λέω εγώ τώρα. Αυτοί θα τους στείλουν λίγο από democracy και λίγο από freedom σε μορφή βόμβας τώρα που δυνάμωσαν πολύ οι τζιχαντιστές από τα όπλα τους.

Τέλος για όλα τα σιχάματα που τους εκμεταλλεύονται, τους χτίζουν τείχη, τους εύχονται πνιγμό ή τους βάζουν τρικλοποδιές https://www.youtube.com/watch?v=I4N64x797so τους εύχομαι να λιποθυμίσουν από την σκατίλα της ψυχής τους και να ξυπνίσουν καλύτεροι άνθρωποι.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Είναι ιδέα μου ή οι δημοσιογράφοι έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν πιο πολύ τον όρο πρόσφυγας; Έχουν αρχίσει να προετοιμάζουν τον νέο εχθρό με το προφίλ του "οικονομικού μετανάστη" φαίνεται.

Ρωτάνε λέει γιατί δεν πηγαίνουν και σε άλλες χώρες... http://data.unhcr.org/syrianrefugees/regional.php

Επίσης αντί να αναρωτιέστε τι κάνει η Ελλάδα, τι κάνει η Τουρκία, τι κάνουν οι μεγάλες δυνάμεις, κάντε κάτι εσείς για αλλαγή. Λέω εγώ τώρα. Αυτοί θα τους στείλουν λίγο από democracy και λίγο από freedom σε μορφή βόμβας τώρα που δυνάμωσαν πολύ οι τζιχαντιστές από τα όπλα τους.

Τέλος για όλα τα σιχάματα που τους εκμεταλλεύονται, τους χτίζουν τείχη, τους εύχονται πνιγμό ή τους βάζουν τρικλοποδιές https://www.youtube.com/watch?v=I4N64x797so τους εύχομαι να λιποθυμίσουν από την σκατίλα της ψυχής τους και να ξυπνίσουν καλύτεροι άνθρωποι.
    Αυτοί δεν είναι άνθρωποι και ούτε πρόκειται να γίνουν.
    Φύγαμε...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Αυτοί δεν είναι άνθρωποι και ούτε πρόκειται να γίνουν.
    Εδώ και καιρό "είχα" αρρωστήσει με όλα αυτά που βλέπω να διαδραματίζονται και ήρθε αυτή η συγκλονιστική φωτογραφία από το πνιγμένο αγγελούδι να με αποτελειώσει... δεν ξέρω εάν μπορεί κάποιος να το καταλάβει, κάποιος μπορεί να το θεωρήσει υποκριτικό, άλλος υπερβολικό, άλλος δεν ξέρω κι εγώ τι, αλλά όλη αυτή η κατάσταση μ' έχει κάνει ράκος ψυχικά, δεν μπορώ να το διανοηθώ αυτό που συμβαίνει, δεν υπάρχουν λόγια να το εκφράσω, ώρες-ώρες νοιώθω ενοχές που εγώ και τα παιδιά μου ζούμε χωρίς στερήσεις...

Βλέπω πράγματα γύρω μου που με αρρωσταίνουν... η άλλη η καργιόλα που να ψοφήσει βάζει τρικλοποδιά σε γέρο άνθρωπο με μικρό παιδί στην αγκαλιά και είναι και γυναίκα γαμώ το σπίτι της!!! Διάβασα σχόλια για τον πνιγμό των αγγελουδιών να σου σηκώνεται η τρίχα και να θες να ξεράσεις στην καλύτερη περίπτωση... τόση απανθρωπιά; τόσος εκμαυλισμός; Το δε Σαββάτο, είχα την ατυχία να πέσω πάνω σε ένα blog ενός αχαρακτήριστου και άθλιου υποκειμένου, όπου είχε τη φωτογραφία του μικρού αγγελουδιού και ένα ποδοσφαιριστή να κλωτσάει το κεφαλάκι του και να φωνάζει goal και από επάνω τη φράση χαχαχαχα :a020: Ξημερώματα έστειλα μήνυμα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και μέσα σε 5 λεπτά μου απάντησαν ότι δυστυχώς είχαν λάβει και άλλες αναφορές και πως θα κινούνταν νομικά εναντίον των δημιουργών των σελίδων... Δεν υπάρχει σωτηρία...

Όσο για κάποια σχόλια παραπάνω γιατί δεν τους βοηθάνε οι Άραβες, φταίνε οι Τούρκοι, δεν φταίνε οι Ευρωπαίοι και τα συναφή, συγγνώμη αλλά μου ακούγονται το ίδιο με το να συμβεί ατύχημα σε μοτοσυκλετιστή και τα αυτοκίνητα να μη σταματήσουν γιατί θεωρούν ότι πρέπει να σταματήσει μοτοσυκλέτα πρώτη από αλληλεγγύη... είναι άνθρωποι, είναι ανθρώπινες ψυχές και το θέμα είναι ποιος θα τους βοηθήσει και στα παπάρια μου εάν θα είναι Έλληνας, Σαουδάραβας, Τούρκος, Ούγγρος, Γερμανός, Ισλανδός.

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    αλλά μου ακούγονται το ίδιο με το να συμβεί ατύχημα σε μοτοσυκλετιστή και τα αυτοκίνητα να μη σταματήσουν γιατί θεωρούν ότι πρέπει να σταματήσει μοτοσυκλέτα πρώτη από αλληλεγγύη...
    Καθόλου το ίδιο. Τώρα αν δεν σταμάταγε ΚΑΝΕΝΑΣ μοτοσυκλετιστής, ούτε για αστείο, τότε ίσως να ίσχυε η σύγκρισή σου.
    Άρα εντέλως άκυρη σύγκριση, εφσον ένα κάρο «αυτοκινητιστές» έχουν ήδη σταματήσει.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. 21.12.2012
    από Ge0matrix στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 316
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2012, 16:32
  2. Η Bmw ΚΑΙ Η Aprilia ΣΤΑ Motogp ΑΠΟ ΤΟ 2012;
    από Nostra στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2010, 12:07
  3. ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ 2012
    από oiko1979 στο forum Off topic