Έσκασε Corsa-κι 2006 (πριν το facelift) με 84000 χλμ περιποιημένο αλλά θέλει λάστιχα και αμορτισέρ μπροστά (αναλυτικά αύριο που θα πάω σε μηχανικό). Από 3800 συζητάει την τιμή. Αξίζει και για πόσα € ; Corsa του 2010 βρίσκει κανείς πολλά με 6500€ που είναι η μία από τις 2 επιλογές μου από τον καινούριο χρόνο. Η άλλη το i20 ίδιας χρονολογίας.
Για την ιστορία είπα να πάω από το Γενάρη να πάρω ένα από τα δύο παραπάνω που σας γράψω, εκτός αν βρεθεί κάτι σε καλή τιμή που να αξίζει.
Φύγαμε...
επειδη μιλαμε για κουτια.....
εχετε στα υπ οψην και το δικο μου.....
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5928767/
μπορει καποιος φιλος σας, γνωστος κτλ, να ενδιαφερεται !!!!
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Θα σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο; http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6867538/ (1.5cc ή σε 1.7 για λίγο καλύτερα).
Είναι ποιοτικά αμαξάκια με:
πολύ ωραία αίσθηση (αποστειρωμένη βέβαια - δεν είναι και άσσος) οδήγησης,
πολύ καλούς χώρους για επιβάτες και μπαγκάζια ( 435 lt χώροι αποσκευών!),
άνευ κομπρέσορα (σημαντικό),
πολύ άνεση ακόμα και σε μακρινά ταξίδια (πίσω ανάρτηση τύπου Ω)
ασφάλεια! (ESP, ABS, 6 αερόσακοι στον βασικό εξοπλισμό και πολλά άλλα)
Αξιόπιστα μοτεράκια με κάπως υψηλό κόστος συντήρησης σε εξουσιοδοτημένα αλλά ενίοτε προβληματικά ηλεκτρικά (λαμπάκια, κλπ, που ποιος δεν τα έχει πλέον; )
@all:
Το corsa-κι είναι 1.2. Θα το παζαρέψω για 3300 - 3500. Κρατάνε εδώ κάτω (Κρήτη) ψηλά οι τιμές δυστυχώς. Αν βγει συνολικά με λάστιχα και εμπρός αναρτήσεις 3800 θα είναι καλά; Το λέω γιατί τα 3 κατοστάρικα π.χ. που θα κέρδιζα αν το έπαιρνα από Αθήνα θα τα ξοδέψω σε καράβια, ταξί, φαγητό κλπ αν ανέβω πάνω. Βάλε και την ταλαιπωρία και την ψυχολογία. Πρέπει πάντως να έχουν βγει σκυλιά τα αμαξάκια αυτά... να το κρατήσω καμιά δεκαετία θέλω.
Γμτ, έτσι μου 'ρχετε να πάω να φάω τα μισά λεφτά σε κανα εντουράκι να πιάσω τα μονοπάτια και τα άλλα μισά σε ταξί και ΚΤΕΛ
Σας ευχαριστώ όλους!
ΥΓ: Πάνο, η Μερσεντές δε μου κάνει κλικ...
Φύγαμε...
ολα σκυλια ειναι αν τα συντηρεις σωστα. γενικα το πετρελαιοκινητο δεν το αφηνεις στην τυχη του "γιατι δεν χρειαζεται σχεδων ποτε σερβις" οπως πιστευουν οι περισσοτεροι. τσεκαρε το σε μηχανικο αν ειναι σωστα συντηρημενο και ποσα χλμ εχει.![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
και εγώ περιμένω με χαρά να παλιώσει το δικό μου (2006), άντε και στα δικά μας.
καλησπέρα,
το fiatάκι μας άφησε με μια 3η στο κιβώτιο. και το έχω παρατήσει. Οπότε επισπεύσουμε τη διαδικασία αναζήτησης!
το μπάτζετ ανέβηκε μάλλον στα 5-6.000€
Κοιτάζω κυρίως για jazz, καθώς με πείσατε και μου αρέσει και το θέμα των χώρων.
Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης για mitsubisi colt, το οποίο το βρίσκω φθηνότερα. Από ότι έχω καταλάβει η πίσω ανάρτηση έχει θέματα και σε χώρους δεν συγκρίνετε με το jazz. Από αξιοπιστία ξέρουμε τι λέει ή έχετε άλλες πληροφορίες;
Επίσης βλέπω και το Mazda 2. Για αυτό ξέρουμε κάτι;
Γενικά προσπαθώ να μείνω κάτω από τα 1350cc παρόλο που θα αλλάξουν μάλλον τα τέλη.