Λογικό φαίνεται εφ όσον ειναι αρκετά βαριά (μην πω τιποτα αλλο) μοτοσυκλέτα και κινείσαι πολύ ευθεία (για να μην το πω αλλιώς κι αυτό).![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Πιστευω οτι περισσότερο παιζει ρόλο η πίεση του ελαστικού και το ελαστικό αυτό καθε αυτό. Δηλαδή πόσο μαλακό σκελετό έχει και αν ταιριάζει σε τετοια μοτοσυκλέτα.
Αν κανεις πολλά χλμ Εθνική πχ, τότε λογικό να γινεται τετραγωνο και το εμπρός και το πίσω.
Αν το πας μια φορα στο τόσο στην πίστα (λέμε τώρα) θα φαγωθεί και στα πλαγια και θα είναι πιο ομοιόμορφο.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μηπως κανεις πολλες σουζες...?![]()
Ride(s) the wind of change...
Παχυνες ρε μλκ;
Με τι πιεση τα δουλεύεις τα ελαστικα;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
θα πετάξω την επιστημονικιά μου εξήγηση.
ανάλογα τη φορά του ελαστικού μου μας δείχνεις τα 3 αυτά σημεία έχουν διαφορετική φορά πέδησης.
αν υποθέσουμε οτι φρενάρεις στο τετράγωνο σμπρώχνεις ενώ στους κύκλους τραβάς ή το ανάποδο.
επίσης είναι και το στυλ οδήγησης...όταν είναι να ανοίξεις το γκάζι το ανοίγεις ήηηηηηηρεμα σαλάγατα ενώ όταν είναι να φρενάρεις φρενάρεις σα να πετάς άγκυρες και αλεξίπτωτο dragracing![]()
βασικά θα επιμείνω κι εγώ, σε πίεση αέρα, και καταλληλότητας ελαστικού (δείκτη βάρους).
το έχω ξαναδεί σε όχι σωστά φουσκωμένο ελαστικό, να συμβαίνει, καθώς τρίβεται εκεί που είναι πιο ευάλωτο λόγω εγκοπών,
αλλά το ίδιο θα συνέβαινε αν ο δείκτης βάρους είναι μικρότερος από το τονάζ του σκάφους...
Τελευταία τροποποίηση από stam2; 10/09/2015 στις 12:02.
Απλά φθορά είναι.Εφόσον η μηχανή το 99% της διαδρομής εκεί πατάει,λογικό είναι να έχει φθορά.Τζάμπα μπαίνεις σε σκέψεις.
Στη τελική,μπορεί απλά να πάτησες κάτι εκεί και να πήρε λίγο φάλτσο.
Φίου φίου φι φι φίου
Αν καταλαβα καλα θες να μας πεις οτι εχεις διαφορα υψους στη φθορα του πελματος...
Αυτο οι λαστιχαδες το λεμε φτερωμα, και συμβαινει απο συνδυασμο τροπου οδηγησης, πιεσης, θερμοκρασιας, και καταστασης οδοστρωματος.... Λογικο ετσι οπως οδηγεις, και στα κατσικοβουνια που πας....
το πας όλο όρτσα. θέλει και λίγο πλαγιοδρομία.![]()
Οκ δεν το ειχα καταλάβει.
Εφ όσον μιλας γι αυτό το σημείο, η απαντηση ειναι αυτη που σου έδωσε ο Μικες.
Στα πλάγια του ελαστικού αυτό συμβαίνει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό αν υπαρχει θεμα με την ανάρτηση. Και στο κέντρο θα παίζιε ρόλο σιγουρα, αλλά δεν το εχω παρατηρήσει.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
λογικο μου φενεται. ειναι το σημειο οπου δεχεται την περισσοτερη πιεση στο φρεναρισμα. μη σε απασχολει, απλα στην επομενη αλλαγη βαλε διαφορετικα λαστιχα (θα εχουν αλλη χαραξη και δε θα φενεται η φθορα).![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time