τι λετε γιαυτο?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6492668/
τι λετε γιαυτο?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6492668/
με τα ίδια λεφτα πας σε υδροψυκτο.
Πιο καλά φρένα, πιο στιβαρό πλαίσιο. κάμποσα κιλά παραπάνω αλλά στην Εθνική δεν πειράζει.
παιδες...ειναι απλο...θα αλλαξω λιγο τα δεδομενα. θελω το οικονομικοτερο μηχανακι για χρηση κυριως σε πολη που ειναι γεματη λακουβες και ισως και κανα 2-3 φορες το χρονο να κανω ταξιδακια κι ας χρειαστει να κανω και 2 στασεις μισης ωρας (σε μια αποσταση πχ Αθηνα-Θεσσαλονικη) για ξεκουραση.
αν θελω κατι παραπανω, εχω και αμαξι. το παπι δε με καλυπτει +οτι θελω να το χαρισω στο αδερφακι μου τωρα που μεγαλωσε. με ενδιαφερει η οικονομικη οδηγηση μες στην πολη και το να μπορω να πηγαινω με 130-150 χωρις να ζορισω το μοτερ μου. αλλα και με 130 σκετο να πηγαινω ειμαι καλα...αρκει να μην το ζοριζω. ολα αυτα τα θελω στην προνομιακη τιμη των 2000€.
δεν θελω αυτοματο
δεν θελω crypton-x
τι θελω λοιπον?
Ένα παγωτό χωνάκι με φραουλίκι*; Και μη μου πεις ότι κοροϊδεύω, για το θεό.
Αυτό που θέλεις το κάνουν ΟΛΕΣ οι μοτοσικλέτες άνω των 250 κυβικών. Θα έλεγα και 125 αλλά είπες να μην είναι όριο στα 130 στο ταξίδι.
Οπότε να το πάμε αλλιώς, εσύ σε τι "φαντασιώνεσαι" τον εαυτό σου ως αναβάτη;
Με 2000 ευρώ έχεις μιά ευρεία γκάμα επιλογών. Και ον-οφ-άκια (όχι την άφρικα & το τράνσαλπ γιατί αυτοί που τα έχουν νομίζουν ότι εκτιμώνται το -μπόλικο- βάρος τους σε χρυσό και οικονομικά σε βενζίνη δεν είναι) και στριτάκια και σκούτερ και ότι θέλεις. Δεν ξέρω που μένεις και δεν είναι και της παρούσης αλλά τόσο πιά με τις λακκούβες προτεραιότητα...; Θα μου πεις ενοχλούν και πονάνε, δεκτό (πάντα μπορείς να τις περνάς λίγο πιο σιγά για να μην κοπανιέσαι αλλά τέλος πάντων).
Βγάλε λοιπόν τα στριτάκια/σκούτερ από την εξίσωση γιατί όπως και να το κάνουμε άλλο 12-13εκ. διαδρομή ανάρτησης και άλλο 18-20εκ (πονηρά quotes προβλέπω).
Δες τι ΘΕΛΕΙΣ πρώτα και τι ΜΠΟΡΕΙΣ να αγοράσεις από αυτά που θέλεις. Αναζήτηση σε οποιοδήποτε ψαχτήρι μεταχειρισμένων με όριο τα λεφτά σου και επιλογή κατηγορίας "οn-οff" "enduro" & "supermoto" που έχουν μεγάλες διαδρομές.
Και αφού καταλήξεις σε ένα-δυό ξαναρώτα... Στο έτσι "ψάξτε στο car τι έχει ως 2000 και προτείνετε", εμ... Ντάξει καλό σπαμάκι βγάζει αλλά αδιέξοδο γιατί έχει ήδη γίνει.
Φιλικά πάντα...
*Λύκος προ ετών.
Αφού αναφέρεις λακούβες, πόλη και χαμηλή κατανάλωση εγώ ψηφίζω δαγκωτό F 650 gs. Και κάνει και το ταξιδάκι του με 120-130 χωρίς να ζορίζεται.
αυτο παιδια θα καιει πολυ? ξερει κανεις?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6789730/
MADE IN JAPAN 日本製