Σελίδα 84 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 3474798081828384858687888994134 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.246 έως 1.260 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Κάτσε ρε μάστορα.

Άμα τα έχεις όλα στην τρίχα, για ποιό λόγο να σου βάλουν πρόστιμο?
    Από την κοιλιά τους θα το βγάλουν?
    Ναι..

Ειναι κατι σαν τον ελεγχο της τροχαιας· αν θελει να σε γραψει ολο και κατι θα βρει για να σε γραψει (στην Ελλαδα - δε μου πηγαινε να γραψω την Ελλαδα με εψιλον μικρο - ο νομος ειναι τοσο δαιδαλωδης που ακρη δεν βγαινει και το ξερουμε ολοι αυτο ). Κι αντε μετα εσυ τρεχα γυρευε..

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Άμα τα έχεις όλα στην τρίχα, για ποιό λόγο να σου βάλουν πρόστιμο?
    Από την κοιλιά τους θα το βγάλουν?
    στην επιχείρηση που δουλεύω, σκάει το 2005 για έλεγχο το ικα και βεβαιώνει μία παράβαση.(είχαμε κάνει προσληψη εναν υπάλληλο αλλά τον περάσαμε στο βιβλίο νεοπροσληφθέντων 2 μέρες μετά).
    βεβαιώνεται το πρόστιμο (2000€) και πληρώνεται άμεσα.
    ξαναέρχονται για έλεγχο το 2012 και βλέπουν ότι το 2005 είχαμε κάνει τη συγκεκριμένη παράβαση, και ξανακόβουν το ίδιο πρόστιμο για την ίδια παράβαση !!!

μιλάω με τους δικούς μου αρμόδιους και μου λένε : κανονικά πρέπει να κάνουμε ένσταση και θα σβηστεί το πρόστιμο αφού αφορά την ίδια μαλακία, αλλά επειδή οι ενστάσεις εκδικάζονται μετά απο 1-2 χρόνια ,
    όσο υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα ότι χρωστάμε 2000€ πρόστιμο ολόκληρη η εταιρία δεν θα πάρει φορολογική ενημερότητα (η κάτι τέτοιο).
    οπότε τράβα πλήρωσέ το και τελειώσαμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ανανήψαντας

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Ο πελάτης παίρνει απόδειξη εκεί που πληρώνει.
    Οι εταιρίες γιατί να ανήκουν στο ίδιο όμιλο?
    Υπάρχει στην Ελλάδα νομοθεσία που επιβάλλει παρακράτηση φόρου για εισαγωγές απο κοινοτικές χώρες χαμηλότερου φορολογικού συντελεστή που όμως είναι ανενεργός ίσως γιατί παραβαίνει κοινοτικές οδηγίες ..
    Είναι κάτι που ψάχνω γιατί με βλέπω σύντομα να σας κουνάω το μαντήλι..
    Οχι δεν γνωρίζω να επιβάλλεται κάποιος πρόσθετος φόρος στις χώρες της ΕΕ με διαφορετικούς συντελεστές. Κάποιος λογιστής θα γνωρίζει καλύτερα.

Οι εταιρίες που κανουν transfer pricing επιβάλλεται να είναι στον ίδιο όμιλο, προκειμένου το κέρδος από τον χαμηλό συντελεστή και η ζημιά απ΄τον υψηλό συντελεστή να καταλήγουν στην μητρική εταιρία. Για να λειτουργήσει στο μέγιστο το παραπάνω, κάποιος αγοράζει ακριβά και πουλάει φθηνά. Και δεν πρόκειται κάποια τρίτο μέρος να φάει ζημιά χωρίς όφελος.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Ναι..

Ειναι κατι σαν τον ελεγχο της τροχαιας· αν θελει να σε γραψει ολο και κατι θα βρει για να σε γραψει (στην Ελλαδα - δε μου πηγαινε να γραψω την Ελλαδα με εψιλον μικρο - ο νομος ειναι τοσο δαιδαλωδης που ακρη δεν βγαινει και το ξερουμε ολοι αυτο ). Κι αντε μετα εσυ τρεχα γυρευε..
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    στην επιχείρηση που δουλεύω, σκάει το 2005 για έλεγχο το ικα και βεβαιώνει μία παράβαση.(είχαμε κάνει προσληψη εναν υπάλληλο αλλά τον περάσαμε στο βιβλίο νεοπροσληφθέντων 2 μέρες μετά).
    βεβαιώνεται το πρόστιμο (2000€) και πληρώνεται άμεσα.
    ξαναέρχονται για έλεγχο το 2012 και βλέπουν ότι το 2005 είχαμε κάνει τη συγκεκριμένη παράβαση, και ξανακόβουν το ίδιο πρόστιμο για την ίδια παράβαση !!!

μιλάω με τους δικούς μου αρμόδιους και μου λένε : κανονικά πρέπει να κάνουμε ένσταση και θα σβηστεί το πρόστιμο αφού αφορά την ίδια μαλακία, αλλά επειδή οι ενστάσεις εκδικάζονται μετά απο 1-2 χρόνια ,
    όσο υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα ότι χρωστάμε 2000€ πρόστιμο ολόκληρη η εταιρία δεν θα πάρει φορολογική ενημερότητα (η κάτι τέτοιο).
    οπότε τράβα πλήρωσέ το και τελειώσαμε.
    Χαλαρωστε ομορφα αγορια
    Το ιδιο λεμε.

Σαρκαστικο ηταν το σχολιο μου.

Νομιζα οτι ηταν προφανες γι'αυτο και δεν εβαλα περισσοτερες φατσουλες για να το τονισω.

αφεντικό εγώ το είχα καταλάβει ότι ειρωνεύεται.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Οχι δεν γνωρίζω να επιβάλλεται κάποιος πρόσθετος φόρος στις χώρες της ΕΕ με διαφορετικούς συντελεστές. Κάποιος λογιστής θα γνωρίζει καλύτερα.

Οι εταιρίες που κανουν transfer pricing επιβάλλεται να είναι στον ίδιο όμιλο, προκειμένου το κέρδος από τον χαμηλό συντελεστή και η ζημιά απ΄τον υψηλό συντελεστή να καταλήγουν στην μητρική εταιρία. Για να λειτουργήσει στο μέγιστο το παραπάνω, κάποιος αγοράζει ακριβά και πουλάει φθηνά. Και δεν πρόκειται κάποια τρίτο μέρος να φάει ζημιά χωρίς όφελος.
    Σε φάση αναζήτησης βρίσκομαι http://www.opengov.gr/minfin/?p=5074&cpage=1
    Αναγκαστικά, γιατί απο τη μιά με τα cc δεν μου επιτρέπουν να λειτουργήσω..
    Απ την άλλη απαιτούν στο ακέραιο τηνεκπλήρωση των υποχρεώσεων μου..

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Μη φωνάζεις ρε!

Πάρτην ..

Συνημμένο 340900

Να δω τι θα κάνεις τώρα!

Ψηλο μ@#νι

αρχοντικο γ@##$σι!!

Υ.Γ.

Μου κανει αρκει να μην εχει συγγενεια με την Ζωη την προεδρο...

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Βεντούζα με Ζωίτσα

https://www.youtube.com/watch?v=mUef7LUS_Ik

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Βεντούζα με Ζωίτσα

https://www.youtube.com/watch?v=mUef7LUS_Ik
    Μανουλα μου

θα φαω ΟΛΟ το φαη μου....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	baby.jpg 
Προβολές:	86 
Μέγεθος:	12,0 KB 
ID:	340932

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Μανουλα μου

θα φαω ΟΛΟ το φαη μου....

Όνομα:	baby.jpg 
Προβολές:	86 
Μέγεθος:	12,0 KB 
ID:	340932
    Νταξ, εκτός του οτι θυμίζει τη Frau Plucher, είναι παράδειγμα προς μελέτη. Ή είναι εντελώς (εντελώς όμως) μουρλή, ή είναι το κλασικό δείγμα αμοραλιστικής πολιτικής που μας κάνει εντύπωση επειδή έπεσαν τα φώτα λόγω της εξουσιομανίας πάνω της.

Όλα είναι λυμένα...πετάει (και είναι και νομικός το βόϊδι) ένα "Το χρέος είναι αθέμιτο, παράνομο, επονείδιστο, απεχθές και μη βιώσιμο...", ο αρχηγός της λέει τα απίστευτα του τύπου "Η μετάβαση από το € στο εθνικό νόμισμα, δεν είναι τίποτα το παράξενο ή περίεργο (!) που θέλει υποτίθεται κάποια ειδική μελέτη (!!). Η μετάβαση αυτή, μπορεί να γίνει απλά με εκτύπωση χρήματος και να περάσουμε σε μια νέα οικονομοκοινωνική κατάσταση"

Απίστευτα πράγματα...Αρχηγός κόμματος αναφέρει σοβαρά πως το μόνο πράγμα που μας εμποδίζει από το να μας κάνει πλούσιους, είναι η εκτύπωση χρήματος (!!!!), και η φακλάνα του αναφέρει σοβαρά πως το μόνο πράγμα που μας εμποδίζει από το να ακυρωθούν οι διεθνείς υποχρεώσεις που έχουν υπογραφεί από ένα κράτος με δημοκρατικά εκλέγμένη κυβέρνηση, είναι απλά η μονομερής απόρριψη τους.

No fucking chance...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    ... "... Η μετάβαση αυτή, μπορεί να γίνει απλά με εκτύπωση χρήματος και να περάσουμε σε μια νέα οικονομοκοινωνική κατάσταση"

...
    Δίκιο έχει Βύρωνα.

Αλλά δεν εξηγεί ποια θα είναι αυτή η κατάσταση, να ξέρουμε κι εμείς τι ακολουθεί. Μπορεί να συμφωνήσουμε, μπορεί όχι...

Παλιοκατάσταση...

Edit : Αν είναι σωστή η σκέψη μου, τότε μάλλον θα έχει πρόβλημα να τυπώσει χρήμα γιατί το εισάγουμε αυτό απο έξω κι αν δεν στείλεις €/$, χαρτί δεν έχει...
    Υπάρχει βέβαια και η λύση της εκτύπωσης σε Α4 και ψαλίδι με το χέρι ο καθένας σπίτι του... Να μια ωραία ιδέα...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Δίκιο έχει Βύρωνα.

Αλλά δεν εξηγεί ποια θα είναι αυτή η κατάσταση, να ξέρουμε κι εμείς τι ακολουθεί. Μπορεί να συμφωνήσουμε, μπορεί όχι...

Παλιοκατάσταση...
    Για όλα υπάρχει λύση και έχουν δωθεί ξεκάθαρες απαντήσεις. Πως το έλεγε ο Παλαβίτσας να δεις...?

Α... θυμήθηκα. Ίσως όχι ακριβώς, αλλά οι αρίστερίστικες κοτσάνες δεν βγάζουν νόημα, οπότε δεν παραφράζω και τίποτα. Ή πως η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα χρειάζεται "κοινωνική επανασυγκρότηση" ή "κοινωνικό ανασχηματισμό".
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Banned
    θα απαντουσα σοβαρα και με αληθειες αλλα μαλλον το φορουμ εδω δεν σηκωνει τετοιου τυπου αληθειες.

Ας πουμε απλα οτι αυτα που λενε δεν γινονται ουτε με σφαιρες, και οτι η επαφη των πολιτικων με την πραγματικη αγορα ειναι οση και του ερημιτη μοναχου με την Ξαβιερα Χολαντερ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Όνομα:	107254-238692.jpg 
Προβολές:	84 
Μέγεθος:	20,2 KB 
ID:	340937

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045