ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Με τον ΦΠΑ γενικότερα υπάρχει μεγάλο μπλέξιμο.
Οι μισοί επαγγελματίες/καταστηματάρχες που τον εισπράττουν και τον αποδίδουν νομίζουν πως είναι έξτρα φόρος στο εισόδημά τους και σχεδόν όλοι οι καταναλωτές νομίζουν πως είναι κάτι που τους το χρεώνει ο επαγγελματίας/καταστηματάρχης γιατί... έτσι!
Ανάθεμα κι αν οι μισοι Έλληνες έχουν καταλάβει τι ακριβώς είναι ο ΦΠΑ
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
καλά δεν είναι και πυρηνική φυσική...
κατά τη γνώμη μου το Φ.Π.Α. έπρεπε πάντως να αποδίδεται άμεσα μέσω κάρτας - τουλάχιστον σε όσες συναλλαγές γίνονται έτσι
αν θες να πιάσεις την φοροδιαφυγή πάντως, το πιο απλό πράγμα είναι να δίνεις και ένα pos δώρο με κάθε έναρξη επιχείρησης...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Συνολικά κάπου 200+ μέτρα το σπίτι του και άλλα τόσα πρέπει να είναι το εξοχικό του, μεζονέτα το ένα μονοκατοικία το άλλο. Συν το αυτοκίνητο 2000 κυβικά... Δεν έχω δει τα χαρτιά του (και δεν με αφορούν κιόλας δηλαδή). Αν υπερέβαλλε στο ποσόν προκειμένου να κερδίσει συμπάθεια, δεν ευθύνομαι.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ασε Αρίστο.....
Οι πιστολιες εχουν παει σύννεφο.
Φτάνει πια....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
για αυτό σου λέω βρε Τεό, εκεί που το δίνεις 200, πες 250 + ΔΕΗ included...
τώρα αν αφήσει τον θερμοσίφωνα για κάνα 20ήμερο, οκ το κάνεις συμφωνία, λες ΔΕΗ περιλαμβάνεται μέχρι τόσο
εγώ στη Λαμία στο σπίτι που νοικιάζω πληρώνω την ΔΕΥΑΛ, και έχω βάλει όρο στο συμφωνητικό μέχρι ένα ποσό (δε θυμάμαι πόσο)
τώρα αν θέλει να σε πιστολιάσει ο άλλος θα μου πεις, οκ θα σου πει, αλλά αυτό ισχύει και για τα νοίκια, πλην των λογαριασμών...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Τα οποία πλέον δεν μπορείς να κάνεις εκχώρηση στην εφορία, άρα πληρώνεις και φόρο για το εισόδημα που δεν εισέπραξες.
Τελικά όμως είναι....
Κοίτα ένα απλό πράγμα, πουλούσαμε εδώ βιταμίνες με 13% . Κάναμε τζίρο 1000 δρχ. Άλλαξε ο ΦΠΑ στο 23% και ο τζίρος πήγε κάτω κοντά στο 30%
Οι πελάτες φωνάζουν που είναι ακριβά. (και είναι)
Με την κίνηση αυτή λοιπόν μείωσε τα έσωδα μου.
Άρα τελικά ποιός πλήρωσε το μάρμαρο?
-ΟΛΟΙ !
Κι ο πελάτης χ... με το μπαρδόν για το ΦΠΑ αν δε μιλάμε για ΕΠΕ ΑΕ.
Σου λέει εγώ στο Χέλμετ σίτι βλέπω κράνος τόσο. Πόσο πουλάς εσύ τόσο?
Βάλτο εκεί που ξέρεις....
(για να μη σου πω ότι οι μισοί κάθε μέρα μου λένε πόσο χωρίς απόδειξη...)
Είναι σε λάθος βάση ΟΛΑ και οι φόροι που ζητάν είναι αδύνατον πια να πληρωθούν.
Άρα ή θα κλέψουν ή θα κλείσουν ή θα φύγουν
Πιο απλό απ αυτό δεν μπορεί να γίνει
![]()
ανανήψαντας
Απο τη στιγμη που ο προυπολογισμος επιβαρυνεται με την αποπληρωμη δανειων και προτεραιοτητα εχουν τεραστια ποσα που πανε στους τοκους των δανειων, η όποια υπαρχουσα οικονομια επιβαρυνεται με εξτρα φορους. Οι οποιοι φοροι βεβαιως βαρυνουν μια οικονομια ετεροφωτη βασισμενη σε ανακυκλωση του χρηματος δηλαδη παροχη υπηρεσιων και πωληση εισαγομενων αγαθων και οχι παραγωγης και εξαγωγων. Συνεπως το "υφεσιακο σπειραλ" που τοσο αρεσει σε πολλους να αναφερουν ειναι δεδομενο και θα συνεχιζεται στο διηνεκες.
Sent from paralia