α, επειδη ειναι η χωρα κατασκευης θα βρεις ανταλλακτικα, ενω μ'ενα xr (που το'χει ολος ο υπολοιπος κοσμος) δεν θα βρεις...
εδω αμα το παρεις δεν θα μπορεις να βρεις ανταλλακτικα και σερβις στην Ελλαδα...και ουτε στην υπολοιπη Ευρωπη...να μην πουμε για Αμερικη, Αφρικη κλπ...αμα βαλουμε και την Ωκεανια μεσα ειμαστε 4-1 στο (ηπειρωτικο) σκορ...
η Ανταρκτικη δεν παιζει πουθενα αλλα ακομα και να επαιζε, θα θεωρουσα πιο ευκολο να εχει ανταλλακτικα honda παρα royal enfield...
ειναι αλλο πραγμα πουλαω παλιο κινητηρα γιατι ειναι καλος κι αλλο γιατι δεν εχω λεφτα-τεχνογνωσια να φτιαξω καινουριο που να μοιαζει κλασικος
Δεν νομιζω οτι οι ινδοι πασχουν σε τεχνογνωσια... Μια χαρα μπορουν να φτιαξουν οτι τους κατεβει...
Στην προκειμενη ισως να πασχουν απο κεφαλαιο... Οποτε φτιαχνουν με το κιλο για την εκει αγορα, και αν πουλησει μπορει να ριξουν και χρημα και να το κανουν μηχανακι..
Quod me nutrit... me destruit.....
τι να σου πω ρε αγορινα, εγω που το πουλησα το 2009, το εδωσα για 750€...και το ειχα παρει 2 χρονια πριν για 1500€...ακριβως την μιση τιμη...
ηταν ταλαιπωρημενο ομως...
τωρα που μπηκα να δω ετσι για το γουστο, το πιο φτηνο εχει 800 (του 84) και ενα σαν το δικο μου (με το στρογγυλο πλαισιο) ζηταει 1000 συζητησιμη...
η αληθεια ειναι οτι ειναι ασπαστα και επισης η ταση του κοσμου ειναι για λιγα κυβικα πλεον...οποτε λογικο ειναι ν'ανεβουν οι τιμες των μικρων και να πεφτουν οι τιμες των μεγαλων...
αντε πουλα τωρα >2000cc αυτοκινητο...πηγαινε δες ποσο κρατανε τιμη τα 1000αρια και δη τα ιαπωνικα...θα σου πεσουν τ'αυτια...
ετσι ειναι αυτα...προσφορα και ζητηση...
H καθε εθνικη μοτοβιομηχανια καθε χωρας φτιαχνει πρωτιστως μοτοσυκλεττες για την εθνικη της αγορα, και τις αναγκες της και συμφωνα με τις οικονομικες δυνατοτητες της αγορας της.Κοιταει λοιπον η ινδικη ENFIELD την αγορα 1.200.000.000 ινδων και οχι την αγορα 11.000.000 χρεοκοπημενων κλαρινογαμπρων.-εξαιρουνται οι αναγνωστες του φορουμ για να μην παρεξηγηθουμε-
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
πολυ σωστα......
και επειδη η χωρα τους ειναι αχανης και φτωχη προσφερουν το αντιστοιχο προιον
Οι Ινδοι και τεχνογνωσια εχουνε και λεφτα να κανουνε παπαδες.
Εμπορικα ομως σκεπτομενοι κανανε το αυτονοητο.Μια καλη μηχανη για τις αναγκες του μεσου Ινδου,με λογικο κοστος συντηρησης με κλασσικο Bollywood look.Eκει θα πουλησει απιστευτα κομματια.
Η αληθεια οτι οσο την κοιταω διαπιστωνω,οτι με λιγες αισθητικες παρεμβασεις,δεν θα μου κακοεπεφτε.
Δεν ξέρω από που υποθέτεις οτι οι Ινδοί έχουν τεχνογνωσία Παναγιώτη. Οκ, τεράστια χώρα είναι, αλλά δεν λέει και τίποτα αυτό. Τεχνογνωσία δεν σημαίνει πως αντιγράφω μια μοτοσυκλέτα ή ένα αυτοκίνητο όπως έκαναν οι Σοβιετικοί και κατοπιν οι κινέζοι χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.
Τεχνογνωσία να δημιουργήσουν τεχνολογία όπως οι Ιάπωνες, Γερμανοί, Ιταλοί κλπ δεν έχουν και ούτε προβλέπεται να αποκτήσουν τα επόμενα χρόνια. Ούτε καλά καλά αμυντική βιομηχανία δεν έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν και παραμένουν εξαρτημένοι από Ρώσους, Γάλλους, και Κινέζους
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!