ρε δε μασάνε οι γάτες από σκύλους....
Δίπλα έχει ένα ντόμπερμαν για γάτος το δουλεύει κανονικά όλη μέρα.
Πάει την αράζει δίπλα από την πόρτα, ορμάει το ντόμπερμαν να τον φάει και τελευταίο
δευτερόλεπτο ο γάτος την κάνει από κάτω και βγαίνει έξω.
Το ντόμπερμαν σκάει στην πόρτα και κάι κάι κάι...
![]()
ανανήψαντας
οι γάτες είναι ανώτερα ζώα
κρίμα που δεν έχουμε όλοι περισσότερες. κρατούν τον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού σου στη πένα απο όλων των ειδών τα ανεπιθύμητα ερπετά.
μια παλιότερη γάτα που είχα, έκανε μέχρι και πλάκα με τις μύγες στο σπίτι! βαριόταν απο το πόσο ευκολες ήταν.
στο χωριό φέτος το καλοκαίρι γνώρισα μια του γείτονα που είχε καθαρίσει 7 φίδια και καμια 20αρια αρουραίους το 2015 μόνο σε κάτι διπλανα χωράφια. βραδάκια που καθόμασταν στην αυλή την ακούγαμε να πολεμάει μέσα στα χόρτα. στο τέλος του τα πήγαινε του γείτονα στη πόρτα να τα δει. εάν δεν ήταν η γάτα θα χαμε το νού μας για τα μικρά μη τα δαγκώσει τίποτα περίεργο. με τη γάτα παρέα μας είχε φύγει ο φόβος.
ανώτερα ζώα λέμε. το τελειότερο μυϊκό σύστημα απο όλα συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου.
Στις πόλεις, ωστόσο, που δεν έχουμε μύγες, φίδια και ποντίκια, είναι απλά ενοχλητικές.
Life begins at 45°.
τι δεν έχουμε? κατσαρίδες και ποντίκια τον έχουν πάρει το πόλεμο με τους ανθρώπους προ πολού
εκεί ακριβώς φαίνεται και η ανωτερότητα της νοημοσύνης της γάτας έναντι του σκύλου. δε θα δείς ποτέ γάτα να κυνηγάει ένα αυτοκίνητο ή ένα μηχανάκι
Μας βγήκε crazy cat lady o Βύρωνας :P
Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει ποντίκι σε σπίτι μου ή τριγύρω. Εκτός αν ζεις Εκάλη ή Κηφισιά. Ή σε υπόγειο :P
Κατσαρίδες, ναι, το δέχομαι.
Life begins at 45°.
Το καλύτερο ήταν οταν τα γατια ειχαν μπει (οχι μονο μια φορά) στο jeep του πατέρα μου και επειδή υπήρχε χόρος..φτάνανε και κοιμόντουσαν πάνω η απτη μπαταρία
η κάποιο άλλο σημείο στον κινητήρα. Εκτος οτι είχαν κόψει νομιζω το κολάρο του καλοριφερ η κατι τετοιο τεσπα..έχεζαν κιολας μέσα ωπου βρουν..
Μια φορα πάει ο πατέρας μου να τσεκάρει τα λάδια και οπως ανοιγει το καπο..πετάγεται το μαλακισμένο πάνω στον πατέρα μου..ακομα γελαω με το σκηνικό![]()
Bυρωνα για σενα ρε φίλε αφιερωμένο..