Ρε ΑΕΚτζη, εχεις παρει στα σοβαρα τον ανακατασκευαστη Βεργο? Τι αλλο θα δω εδω μεσα
Ειναι ο ιδιος που πηρε ενα caponord καμμενο και το εκανε ανακατασκευη ο ιδιος, απλα το εδωσε στον τοπικο μαστορα γιατι δεν ηξερε ο ιδιος να την κανει![]()
Ρε ΑΕΚτζη, εχεις παρει στα σοβαρα τον ανακατασκευαστη Βεργο? Τι αλλο θα δω εδω μεσα
Ειναι ο ιδιος που πηρε ενα caponord καμμενο και το εκανε ανακατασκευη ο ιδιος, απλα το εδωσε στον τοπικο μαστορα γιατι δεν ηξερε ο ιδιος να την κανει![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
βρε βρε καλώς το ρυθμιστή του AFR!
http://www.apriliaforum.com/forums/s...=1#post3452625
:rotflmao:
Εγώ προφανώς έχω άλλο τύπο τιβί. Δεν μοιαζει καθόλου...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ
Που θέλουν μερικά πράμματα για τη δορυφορική που ασχολούμαι από τότε που την έστησε
ο Κούβελας στη Θεσσαλονίκη ως δήμαρχος και έγιναν οι μάχες στο Χορτιάτη με αρχηγό των ματ
τον Αρκουδέα...!!!
Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια ,αναλογικοί δέκτες,δίμετρα παραβολικά πιάτα,και σήμερα είμαστε πια
στη Νόβα που μόνο αυτή ξέρει ο φιλαράκος μας.Είναι από αυτούς που όταν μιλάνε για δορυφορική λένε,
έβαλες νόβα..??,ταυτίζοντας τη δορυφορική με την εταιρεία και το σεξουαλικό 0.60cm πιατάκι της.
Οπότε λογικές και οι απορίες του περί δεσμών,στιγμάτων ,αναμεταδοτών κ.λ.π....
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ούτε πνεύμα πουλάς φτηνιάρικο,ούτε τον ξύπνιο κάνεις αλλά ρωτάς σεμνά
και ταπεινά και μαθαίνεις ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ...!!!
Μπήκα για πρώτη φορά αρχές του 2006 στο μοτό για να ρωτήσω και να μάθω για το πρώτο παλιό βεστρόμ
κι ας είχαν περάσει από τα χεράκια όλοι οι πύραυλοι από το 1975 και μετά...!!!
Και έμαθα,πάντα έχεις κάτι να μάθεις,σοβαρά δεν τον πήρα εννοείται γιατί φαίνεται ότι το παιδί ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ,
λίγη ενασχόληση να έχεις με τη δορυφορική,τέτοιες απορίες δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις...!!!
Και επειδή σήμερα με πετύχατε στις καλές μου ρωτάει όποιος θέλει,ότι θέλει............
Λέω και εγώ. ..τι διαολο.! 5 σελίδες για να συνδεσουν δύο γ@μοτηλεορασεις σε μια κεραία?![]()
ok.
όταν η μπάντα των γνώσεών σου επεκταθεί τόσο ώστε να μπορούμε να μιλάμε για θέσεις δορυφόρων εννοώντας τροχιακές θέσεις και ποιες συχνότητες της μπάντας Ku του τόξου που λαμβάνεις είναι ισχυρότερες για κάθε δορυφόρο...
και όχι για σήματα που έρχονταν από Βορρά, Νότο, ΝΑ, ΒΔ... διανύοντας αποστάσεις οδικών αξόνων...
θα είμαι στη διάθεσή σου.![]()
ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΡΑΣΑ.......ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ
Όλα μου τα μηχανάκια τα έχω σεντράρει πολύ γρήγορα,ρεκόρ έχει ένα τρανσάλπ εξακόσια
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ λέμε όλα,1,5 μήνα κάτοχος 1600χλμ. και ένα blackbird με 600 χλμ στο κοντέρ
ολοκαίνουργιο που είχε θέμα με τα ηλεκτρικά,μπαταρία,ανορθωτής,πλεξούδα και αι στο διάολο...!!!
Ένα βαραντέρο που το τράκαρα επίσης ολοκαίνουργιο με κάτω από 1000χλμ που έσπασαν κάτι
πλαστικά πίσω μόνο αλλά εγώ το έστειλα,κ.λ.π.....κ.λ.π.....
Το μηχανάκι που κράτησα περισσότερο απ'όλα είναι το Χαγιαμπούζα,4 χρόνια το παλιό 4,5 το νέο.
Όμως το μόνο μηχανάκι που μου έκατσε και ΞΑΝΑΑΓΟΡΑΣΑ ήταν το Βεστρομάκι...!!!
Πρώτα το παλιό του 2006 χωρίς abs και τελευταία αυτό του 2010 πριν έρθει το καινούργιο,με abs
φυσικά..!! Ή ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ......Ή ΠΟΥΡΕΨΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ....!!!
Πάντως το πάω και πόσες φορές πήρα φόρα να το δώσω αλλά μετάνοιωσα.
δε μου κάθονται οι καινούργιες κουμούτσες,έχω ένα θέμα τώρα με το νέο Άφρικα το 1000,
μόλις έρθει θα δούμε,πολλά ακούω,αν δε δω δεν πιστεύω τίποτε.
bmw,κατέμια κ.λ.π.......ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ για πολλούς λόγους τα έχουμε πει αυτά πολλές φορές....!!!!