ουτε βραδυνη αμαξοστοιχια για Μοναχο δεν βγαζει σερι τοσα χιλιομετρα...αμα θες μας λες 2-3 κουβεντες για το πως γινεται κ τι νιωθει καποιος για τετοιες αποστασεις καθως ειναι υπερβολικα μεγαλες ισως κ επικινδυνες...
ωραιος φιλε,παντα τετοια κ καλυτερα!
Ωραία τα λες και τα γραφεις.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Τα σέβη μου επίσης..!!![]()
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
Ευγε, ωραίο το Βερολινο και τα πέριξ... Ωραια τα παρουσίασες.. Θελουμε και άλλο..
Οσο για το Μαροκο, βλέπω να μας γράφεις σύντομα όταν θα αρθούν και τα capital control:
''Φτασαμε το πρωί Ανκονα και το επόμενο πρωί ήμασταν στο λιμάνι του Γιβραλταρ.
Τα 2,500km βγήκαν άνετα, αλλά δυστυχώς χρειάστηκε να περιμένουμε το καράβι. Αλλιώς, θα κοιμόμασταν Καζαμπλάνκα το βράδυ...''
![]()
Me gusta la moto, me gustas tu....
Και πως κατεβήκατε απο τη σελα μετα απο 1900χλμ σερι???:rotflmao:
και οι κραδασμοί ?τα χερακια τα ενιωθες?
και η σελα? αυτη η απαίσια σελα πως αντεξατε βρε παιδακι μου δυο άτομα σε νυχτερινό ταξίδι 1000 και 1900 χλμ σερι??:rotflmao:
καλα 6000 χλμ με μεση ωριαια 110-120??
Φιλε Γιώργο μπράβο αυτό ειναι ταξίδι....εύχομαι οτι καλύτερο και μονο τετοια όμορφα, εισαι η αποδειξη οτι οταν υπάρχει όρεξη ολα γίνονται.....
Ρε παιδακι μου αυτα τα μονοκυλινδρα δε...........:a16::a16:
Σωραιος ρε μαν!![]()
Ωραία βόλτα και ωραία παρουσίαση.![]()
Επικινδυνες γιατι;;
Εχω μαθει να ταξιδευω ετσι και το κανω επειδη μου αρεσει,ειλικρινα.
Κουμπωνω την 5η και το αφηνω να τρωει χιλιομετρο,χωρις απαραιτητα να βιαζομαι να φτασω.
Εχω μονοκυλινδρο γιατι με αυτο κινουμαι παντου σε καθε τεραιν,μπορω να κανω οτι θελω και απλα
περιοριζομαι στο ταξιδι,χωρις αυτο να με ενοχλει.
Εχει φθηνη συντηρηση,οικονομια στο καυσιμο και ετσι γλυτωνω αρκετα χρηματα,που τα μετατρεπω σε δρομο.
Εννοειται οτι θα ηθελα ενα μηχανακι να ταξιδευει καλυτερα,αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα,και ετσι εχω ενα για ολα.
Περυσι με το 650 Dakar εγραψα σε 17 ημερες 10.000 χλμ,και κανενα προβλημα.
Στο θεμα ανεσης και σελας,εχω συνηθισει και δεν με ενοχλει,σταση ανα τεποζιτο για τσιγαρο και συνεχιζεις.
Ευχαριστω![]()
μα σαφως κ καταλαβα οτι σου αρεσει αυτο που κανεις κ οπως το κανεις κ εννοειται οτι ειναι σεβαστοτατο,
η λεξη επικινδυνο αφορα την φυσικη κοπωση που πιθανον να επερχεται μετα απο καποιες εκατονταδες χιλιομετρα η οποια -ισως- επιφερει μειωμενες αντιδρασεις στην οδηγηση κ μετεπειτα στην συγκεντρωση/προσηλωση σου στον δρομο.ειδικα οταν μιλαμε κ για νυχτα...