Με είδα μετά από 20 χρόνια συνεχούς εργασίας να είμαι 2 βδομάδες χωρίς και ... να το απολαμβάνω χαλαρός...
....
......
....... προς το παρόν τουλάχιστον.
Με είδα μετά από 20 χρόνια συνεχούς εργασίας να είμαι 2 βδομάδες χωρίς και ... να το απολαμβάνω χαλαρός...
....
......
....... προς το παρόν τουλάχιστον.
με είδα να οδηγάω μέσα σε καταρακτώδη βροχή σήμερα να πάω στο γραφείο και να έχει 6 βαθμούς.
ο τρόμπας δεν φόρεσα το αδιάβροχο παντελόνι και ήρθα με το τζιν. καλά να πάθω
Παίδες ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Σορυ μοντς για το οφφ τοπικ. Οι στόχοι εχουνε κλειδώσει. Μεταξύ τριών ειμαι. Mt-09 Tracer, VFR crossrunner η στην εσχατη cbr600 f. Και μετά τουρ ντε ουροπα!!! Δε παύει βέβαια να πονάει λιγο. 5 χρόνια ηταν αυτα. Με βλεπω σύντομα καλύτερα παντως!!
Με είδα να παθαίνω σχεδόν εγκεφαλικό προσπαθώντας να ανεβοκατεβάσουμε το fazer φίλου από πεζοδρόμιο γιατί μας κλείσανε...
Δεν είναι on-off.
Δεν είναι on-off.
Δεν είναι on-off.
Δεν είναι on-off.
Δεν είναι on-off.
Δεν είναι on-off.
...
Θα το γράψω 100 φορές να το εμπεδώσω...
Στο χιλιοστό -μα ακριβώς 1mm- δε βρήκανε οι λαιμοί![]()
Φύγαμε...
με είδαν απαίρνω τη harley βραδιάτικα βόλτα στον περιφερειακό, να ανοίγω την κάσκα από το κράνος και να παίρνω τις στροφές στα όρια σου.
δεν πειράζει ρε τρακτέρ που σε ζόρισα, καθαρίσαμε το κεφάλι μας.
Με είδα να οδηγώ πάλι στην σούπερ εθνική Κορίνθου - Πατρών... Ούτε σε πιστα καρτ να ημουν...
προσέχουμε για να έχουμε!...
Με ειδα να νομιζω οτι εχω γινει πιλοτος τελαιυταια αλλα εφαγα μια καλη ντουπιτσα με λιγα χαω και συνηλθα.Απολειες εκτος απο τον εγωισμο μου 0.
Με ειδα να κανω βολτα μια ωραια καλοσυντηρημενη μπλε γριουλα BMW R65 ενος πελατη.
Πολυ ενδιαφερουσα οδηγικα, αν φυσικα δεν σε αφορουν καθολου οι επιδοσεις.
υ.γ. Ποιος θεουλης τοποθετησε το λεβιε του ποδοφρενου σε σημειο οπου η ακρη του σχεδον εφαπτεται με τον κυλινδρο;; Ημουν με σαγιοναρα (αουτς)...![]()
MADE IN JAPAN 日本製