Για να τα πάρω με τη σειρά. Άσφαλτος λαχταριστά στριφτερή αν και όχι πάντα καλής πΧιότητος, ωραία θέα. Χώμα έχει για να φτάσεις στον ΑΝ.ΣΚ., σαθρό με πέτρες, ανηφορικό με κάμποσες φουρκέτες (και ικανή κλίση) για... 2 χιλιόμετρα νομίζω ή εκεί γύρω. Μενού... Η κυρία στο δίπλα χωριό που μας είχε φροντίσει και πέρυσι γιατί τα κωλόπαιδα τους λόκαλς δεν αξίζει να τους πληρώσεις, μιά που μας είχαν φιλοξενήσει τόσο όμορφα. Εξαιρείται η περίπτωση που θα στείλουν τα φαγητά με τις γνωστές (και μη) προσκυνήτριες.
Για την διαδρομή δεν με νοιάζει και μηχανή να πάρω, πλην του τελευταίου κομματιού το οποίο δικάβαλο και φορτωμένο με διάφορα για το ΣΚ δεν θα μου αρέσει καθόλου, ειδικά στο κατέβα. Αν βρέχει απλά δεν θα ανέβεις (και κυρίως δεν θα κατέβεις) εκτός και αν οδηγείς καθαρόαιμο με λασπερά τακούνια.
Στον ύπνο τον οποίο και σκεφτόμουν όταν το έγραψα αυτό, το να μην έχει πολύ κρύο έχει σημασία. Θα μου πεις πάρε πιο καλό υπνόσακκο κλπ. Ε δεν θα μπω στην διαδικασία για ένα ΣΚ το χρόνο και αν.
Θα παίξει πάλι στοίχημα για την ανηφόρα πίσω απ' το εκκλησάκι?
Αν είναι να έρθω με ψιλοτάκουνα!
Sent from me using a computer.
Όχι δεν θέλει ον-οφ, όπως σου είπε ο Θεόφιλος ανεβαίνεις και κατεβαίνεις με στριτ, αργά και με προσοχή αν είναι στεγνά. Δικάβαλος και με μπαγκάζια... Ανεβαίνεις επίπεδο δυσκολίας. Δεν θα έμπαινα στην ταλαιπωρία, πέσαμε για φέτος, φτάνει. Εναλλακτική δεν έχει.
Ξαναλέω μιλάμε για περίπου 2χλμ μόνο, απλά όχι ήπιο χωματόδρομο.
Σκηνή ... check.
S/B ... check.
Μουσαμάς ... check.
Θερμική κουβέρτα ... check.
Ισοθερμικά ... check.
Yγρά μαντηλάκια ... check.
Yπό σκέψη ...
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.