Στο ανεβασμα για Ολλανδια,καποιες φορες το πισω λαστιχο μυριζε εντονα,αλλα δεν εδωσα σημασια.
Το βραδυ πριν φυγω παω να λαδωσω αλυσιδα και βλεπω οτι λειπουν κομματια απο το τακουνι,και λεω την κατσαμε τη βαρκα...
Το λαθος μου ηταν που εκανα περικοπες και δεν πηρα ενα καινουργιο πισω,μεγαλη βλακεια.
Επιλογη δεν ειχαμε,τα χρηματα τα φαγαμε ολα και ειχαμε δεν ειχαμε για την επιστροφη,οποτε λεω ξεκιναμε και βλεπουμε..
Ειχαμε 2700 χλμ μεχρι Λαμια,και θα το πηγαιναμε σερι γιατι διανυκτερευση δεν επαιζε.
Καπου κοντα στα συνορα Γερμανιας-Τσεχιας,μυριζε πολυ το λαστιχο και σταματησα...ειχαν αρχισει να φευγουν και πλαινα
κομματια.
Τελικα σιγα σιγα το αναθεματισμενο εφτασε,και στη Σερβια ειχε ξεκολλησει σχεδον ολο..
Φυσικα το κρατησα ενθυμιο.
Τα χιλιομετρα συνολο 10.400.
Απωλειες μια κομμενη ντιζα συμπλεκτη στη Μπρατισλαβα.
Η τελευταια φωτο που βγαλαμε ηταν αυτη
Αυτα
![]()
Φοβερός!! Έχει τύχει να έχω πάει και εγώ στο Δουβλίνο μόνο, δυστυχώς, αλλά μου είχε κάνει και εμένα μεγάλη εντύπωση η ευγένεια των Ιρλανδών και το πόσο εξυπηρετικοί είναι. Φοβερή χώρα πάντως και πολύ ωραίες φωτό!!! Κάποια στιγμή, θέλω να την γυρίσω και εγώ...
το κομμαντο ξαναχτυπησε....
Sloncha Ρε Ται.....
Αυριο θα μας βγαλει ταξιδιωτικο απο το 1995 που ειχε κανει τοτε 2500 σερι χλμ!!!!!
Ποσα θες να μας τρελανεις!!!!
![]()
Πολύ ωραίοι, μπράβο.
Και η Ιρλανδία υπέροχη.
![]()