Οτι λενε οι προλαλησαντες...καλυτερο λιπαντικο η ταπεινη βαλβολνη σαε90, 6 ευρω το λιτρο και καθαρισμος αλυσσιδας με παραφινελαιο αλλα αγορασμενο απο φαρμακειο (5 ευρω το λιτρο...)
Οτι λενε οι προλαλησαντες...καλυτερο λιπαντικο η ταπεινη βαλβολνη σαε90, 6 ευρω το λιτρο και καθαρισμος αλυσσιδας με παραφινελαιο αλλα αγορασμενο απο φαρμακειο (5 ευρω το λιτρο...)
Όπως είπε και κάποιος σοφός: "Η αλυσίδα και τα γρανάζια ανήκουν στα αναλώσιμα, γράψε τα στα φρύδια σου και όταν έρθει η ώρα τους απλά άλλαξέ τα"
Εγώ που δεν είμαι σοφός καθαρίζω περίπου κάθε 1000 χλμ και ψεκάζω κάθε 400-500.
Φύγαμε...
και για να το τερματισω την ιδια δουλεια κανει και η μεταχειρισμενη βαλβολινη που βγαινει απο τα σασμαν και πετιεται
οποτε αν εχετε γνωστο μαστορα την εχετε τσαμπα![]()
Nαι αλλά τα παντελόνια που θα σου χαλάσει η βαλβολίνη θα σου έρθει ο κούκος αηδόνι.. Προσωπικά χρησιμοποιώ το motul το άσπρο. Το μπουκάλι γράφει c4, δεν ξέρω αν είναι η ονομασία του αυτή.
Μλκες 12-15 € κάνουν τα καλύτερα spray αλυσίδας ... Και 10€ για κανα 4λιτρο παραφινέλαιο.... Κι αρκούν και τα 2 για πολλαααααά χλμ... Μην κολλάτε........... Και που και που αλλάζουμε αλυσιδογράναζα ... Είναι αναλώσιμα αφού ..........![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Κάποτε ήταν το καλύτερο που είχα δοκιμάσει με το μηχανικό.
Στέρεο λιπαντικό με PTFE σε συνδυασμό με διθειούχο μολυβδαίνιο MoS2 σε διαλύτη ο οποίος μόλις εξατμιστεί προσκολλάται στο μέταλο λόγω της πολικότητάς του. Από τα λίγα που δεν εφευγαν απο την αλυσίδα και έκαναν ουσιαστική δουλειά. Πλέον έχει απαγορευτεί η εισαγωγή του και αν το βρείτε πουθενά είναι και πανάκριβο
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Ήταν τόσο καλό που σκότωσε κάθε ζώο σε ακτίνα 300 μέτρων και διεύρυνε την τρύπα του όζοντος κατά 12%.
Life begins at 45°.
παρσκέ πιθανότατα είναι εξίσου καρκινογόνο με το roundup.
δεν είμαι και εγώ να σου πω την αλήθεια πολύ σίγουρος γιατί. ίσως λόγω προωθητικού ή κάποιου συστατικού;
Πάντως εδώ πλέον δε μπορώ να το βρω πουθενά με MoS2. Μόνο από ebay αλλά έχει πανάκριβα μεταφορικά και δε συμφέρει σε καμία περίπτωση.
HP chain lube with moly της Honda. έτσι θα το αναζητήσεις αν θες να το δοκιμάσεις.
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Την τελευταία αλυσίδα δεν την καθαρισα ποτέ, μόνο λίπανση με σπρέι πριν τις εκδρομές και τα ταξίδια. Με χρήση και σε χώμα άντεξε 25.000 km. ..Στα τελευταία της βέβαια ξερνουσε τα ο ρινγκ αβέρτα κουβέρτα.
Την επόμενη θα την προσέχω πιο πολύ. Πάντα έτσι λέω...
Χρησιμοποιω Μotorex λιπαντικά γενικώς, γιατί έτσι της αρέσει...
Ουυυ baby yea