Γιατί όποτε πάω να αλλάξω μηχανή έρχονται τα πάνω κάτω ;![]()
Νέες οικονομικές υποχρεώσεις της οικογένειας γενικώς (όχι μόνο της δικής μου), σκάνε από παντού και εχω φρικάρει. Δεν θέλω να πω περισσότερα.
Την υγειά σας να'χετε όλοι εύχομαι φίλε.
Ολα τ'άλλα έπονται.
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Κωστή καλά να είσαι/είστε και μηχανάκια δεν θα λείψουν ποτέ από τον κόσμο.
O νόμος του μαλάκα του Μέρφυ φίλε....
όπως τα είπαν και οι από πάνω, να είμαστε καλά και μοτά θα υπάρχουν πάντα
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Χτες έχασα την ψυχραιμία μου, αφού τα χτυπήματα ήταν απανωτά. Τα προβλήματα υπάρχουν ακόμα φυσικά αλλά τα αντιμετωπίζω με καθαρό μυαλό και ψάχνω λύσεις.
Την υγεία μας να χουμε παιδιά, όλα τα αλλά γίνονται.
με το καλό να περάσουν εύχομαι.
θυμάμαι πριν απο 4 χρόνια ήθελα να αλλάξω αυτοκίνητο. η οικογένεια μεγάλωνε και εγώ δε μπορουσα να είμαι ακόμα με το δίπορτο. είχα το μοντέλο, είχα βρει το αυτοκίνητο, είχαμε ψιλο-συμφωνήσει με τα λεφτα και αναίμενε να γίνει το ραντεβού για τα περαιτέρω.
τη συγκερκιμένη εβδομάδα μπαίνουν στο σπίτι και με το αδειάζουν. χρήματα δεν υπήρχαν για να πάρουν αλλά πήραν όλα τα υπόλοιπα ...... τη ψυχολογική ζημιά την έκαναν. "δε φτάνει που έχουμε κρίση, δε φτάνει που σου κλέβουν το σπίτι, ... θές και αλλαγή αυτοκινήτου μ@λακα"?
και κάπως έτσι έμεινα μέχρι τώρα με το μικρό. άσε που η οικογένεια μεγάλωσε ακόμα πιο πολύ![]()
στο τέλος το μετάνιωσα. τώρα πια δεν έχω τα λεφτά. τότε όμως μπορούσα να τη κάνω τη κίνηση και τώρα δε θα βασανιζόμουν με δυο παιδιά και ένα 2πορτο αμάξι για εργένηδες.
καμιά φορά χρειάζεται να του πάς και λίγο κόντρα
![]()
Εσύ να είσαι καλά Κωστή και όλα τα υπόλοιπα φτιάχνουν
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).