Σελίδα 56 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 646515253545556575859606166106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 1995

Θέμα: ηλεκτρονικο τσιγαρο

Και σεις με τα μηχανάκια να προσέχετε.

Και σεις με τα κανονικά τσιγάρα.

Και σεις που ζείτε στο πλανήτη γη επίσης.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Και σεις με τα μηχανάκια να προσέχετε.

Και σεις με τα κανονικά τσιγάρα.

Και σεις που ζείτε στο πλανήτη γη επίσης.
    Άρα όσοι είναι στον...διαστημικό σταθμό την έχουν γλυτώσει;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Είναι ο συνδυασμός φθηνής μπαταρίας με αυτοσχέδιες αντιστάσεις ή - και μοντάκια που μπορούν να τις ξεζουμίζουν και ειδικά μηχανικά ή ηλεκτρονικά με τις μπαταρίες σε σειρά.

Ακόμα και οι καλές μπαταρίες, όταν έχει προηγηθεί γρήγορη φόρτιση με πολλά αμπέρ που την ακολουθεί χρήση με πολλά βατ σε απαιτητικές αντιστάσεις, πάλι μπορούν να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Νομίζω πως οποιοσδήποτε ασχολείται με το overclocking πρέπει να το ψάξει λίγο και όχι να κάνει ότι βλέπει στο σωλήνα.

Κατά τα άλλα δυο καλές μπαταρίες σε παράλληλη διάταξη είναι πολύ καλύτερες από μία γιατί το όποιο φορτίο μοιράζεται. Όταν και το φορτίο είναι λογικό (γιατί τώρα έχουν γίνει μόδα και αντιστάσεις κάτω απ' το 0,5Ω) μόνο το ποδάρ του διαόλου μπορεί να φταίξει.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Μπατζετ?
    Μέχρι 250 πάνω κάτω!!
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7gibernau Προβολή μηνύματος
    Ψάχνω για τρία η.τ
    Αν μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζε γιατί το έχω χάσει λίγο το θέμα.
    Θα ήθελα να κρατάει αρκετά η μπαταρία να μη χάνει υγρά και επειδή το ένα είναι για γυναίκα να είναι κάπως κομψό.
    Ευχαριστώ.
    πάει όπως με τα V-strom.

θα δεις πολλά, αλλά μάλλον σε ναυτίλο με istick θα καταλήξεις...
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Moderator
    Οπότε γύρω στα 80 έκαστο.

Που σημαίνει, ένα μοντάκι και έναν σχετικά φθηνό ατμοποιητή.

Τα istick είναι ωραία για γυναίκες και τα προτιμούν κιόλας. Αυτά με το τετράγωνο κουμπί ρίχνουν πολλές τζούφιες (πατάς και δεν ανάβει) και με τον χρόνο γίνεται ακόμα χειρότερο. Το καινούριο ΤC40 με έλεγχο θερμοκρασίας δεν έχει τέτοιο θέμα. Επίσης έχει και τον έλεγχο θερμοκρασίας ενώ είναι ελάχιστα ακριβότερο από το istick 30 (4 ευρώ?).
    Στα αρνητικά είναι ότι με τον έλεγχο θερμοκρασίας η μπαταρία δεν βγάζει 1 μέρα ενώ δεν αλλάζεται κιόλας ώστε να έχεις μαζί σου και εφεδρική. Ο λόγος είναι ότι με τον έλεγχο δουλεύει συνέχεια στα 40W και ο κόφτης έρχεται απ' το τσιπάκι όταν πιάσει την θερμοκρασία που το έχεις ρυθμίσει. Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με κοινές αντιστάσεις χωρίς έλεγχο θερμοκρασίας όπου μπορεί να σε βγάλει 1 μέρα. (φυσικά και στις δυο περιτπώσεις αυτό εξαρτάται από την χρήση. Εγώ μιλάω για μέση χρήση).

http://www.atmosfaira.com/istick-40w...p-control.html

Το gs tank δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω δοκιμάσει το gs air m και gs air ms που είναι ίδιο αλλά πιο μικρό απ' το m. Και τα 3 είναι παρόμοιας φιλοσοφίας και ποιότητας υλικών, ενώ παίρνουν και τις ίδιες αντιστάσεις. Όλα παίρνουν αντιστάσεις και με έλεγχο και χωρίς, οι οποίες είναι πολύ καλές, δίνουν ωραία γεύση, διαρκούν αρκετά. Για έλεγχο θερμοκρασίας προτείνεται το gs tank παντως που είναι και πιο καινούριο. Ίσως είναι έτσι κατασκευασμένο που να έχει μεγαλύτερη ακρίβεια στην σωστή αναγνώριση της Ωμικής αντίστασης της κεφαλής.

http://www.atmosfaira.com/gs-tank-by-eleaf.html
    http://www.atmosfaira.com/eleaf-gs-air-m-atomizer.html
    http://www.atmosfaira.com/eleaf-gs-a...zer-clone.html

Τους ίδιους ατμοποιητές φυσικά μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις σε οποιοδήποτε μοντάκι. Δεν είναι κατασκευασμένοι από ακριβά υλικά αλλά τη δουλειά τους την κάνουν πολύ καλά. Δεν παίρνουν επισκευάσιμες κεφαλές και δεν είναι αρκετά ανοιχτοί για ναργιλέδικες τζούρες (οριακά θα έλεγα). Σε αυτά τα λεφτά ίσως είναι μια απ' τις καλύτερες επιλογές. Σε κάτι λίγο πιο ακριβό ίσως είναι ο nautilus αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει. Ίσως αξίζει την διαφορά αλλά ούτε τις αντιστάσεις που παίρνει ξέρω ούτε αν υπάρχουν με ΤC (ελεγχο θερμ.). Αξιζει να το ψάξεις γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα για την τιμή του.

Μοντάκι με ανταλλάξιμες μπαταρίες δεν έχω δοκιμάσει κάποιο σε αυτά τα χρήματα. Στο kangerteck αλλάζεις μπαταρίες αλλά δε σε συμφέρει να το πάρεις σκέτο παρά μόνο σε πακέτο μαζί με τον ατμοποιητή. Δεν έχει ελεγχο αλλά έχει πολύ καλό ατμοποιητή. Δεν είναι πολύ όμορφο αλλά είναι ποιοτικό και στιβαρό. Δεν γράφω παραπάνω γιατί είναι ακριβό και το μοντάκι και το πακέτο.

Για τα καινούρια eVic-VTC μινι έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και έχω παίξει λίγο με τον μεγάλο του αδελφό. Έχει και έλεγχο θερμοκρασίας και αφαιρούμενη μπαταρία αλλά είναι λίγο ακριβότερο απ' το ιστικ. Έχει ρύθμιση και στα watt, δεν είναι όπως το istic40 που στον έλεγχο θερμοκρασίας δουλεύει μόνο στο τέρμα. Πάντως ο έλεγχος θερμοκρασίας θέλει υψηλότερα watt το λιγότερο 25 οπότε είναι ενεργοβόρο αλλά εδώ υπάρχει και η επιλογή της εφεδρικής μπαταρίας. Σου ξαναλέω πάντως ότι όλα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς ΤC που με αντιστάσεις 1.2 και 1.5 και περίπου 16W (και λιγότερο αν θέλεις) θα σε βγάζουν μια μέρα.

http://www.atmosfaira.com/evic-vtc-mini-box.html

Στην τιμή υπολόγισε +13, 14 ευρώ για μια καλή μπαταρία 18650.

Υπάρχει και σε πακέτο με ατμοποιητή. Τίποτα το ιδιαίτερο θα το προτιμούσα με τον gs αν και λίγο ακριβότερο.

http://www.atmosfaira.com/evic-vtc-mini-full-kit.html

Πλέον τα μοντάκια με TC είναι ελάχιστα ή και καθόλου ακριβότερα από κάποια χωρίς TC. Πιστεύω ότι αξίζει να επενδύσεις εκεί.
    Αργότερα βλέποντας τι επιπλέον απαιτήσεις υπάρχουν μπορείς να πάρεις και έναν καλύτερο ατμοποιητή με επισκευασιμες κεφαλές κτλ.

Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για έλεγχο θερμοκρασίας μπορώ να σου δώσω.

Μη πάρεις μηχανικό μοντάκι.

Για καλύτερο ατμοποιητή (αλλά και αρκετά ακριβότερο) δεν μπορώ να σου πω τίποτα εκτός απ' τον kangerteck subtank mini που είναι ο πρώτος που πήρα με το πακέτο subox και δεν τον έχω αλλάξει ακόμα. Μοντάκι άλλαξα μόνο και μόνο για να τον έλεγχο θερμοκρασίας.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 18/09/2015 στις 23:34.

Moderator
    Τα λινκ τα έβαλα τυχαία. Το μαγαζί είναι μεν καλό και δοκιμασμένο όπως και πολλά άλλα και ίσως σε κάποια άλλα βρεις και καλύτερη τιμή.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    πάει όπως με τα V-strom.

θα δεις πολλά, αλλά μάλλον σε ναυτίλο με istick θα καταλήξεις...
    Δεν έτυχε ποτέ να τον δοκιμάσω αυτόν τον ναυτίλο.

Παλαιό μέλος
    Έχω το ιστίκ40 και στο προτείνω μόνο αν δεν σκοπεύει να το ξεζουμισει. Κάθε βράδυ φόρτιση αναγκαστικά. Αν δεν σε ενδιαφέρει το tc μην πάρεις. Πάρε ένα απλό φθηνό vv. Ατμό πρέπει να δοκιμασεις αν θες τσιγαρίσια σφιχτή τζουρα ή αερατη. Γενικά ο από πάνω στα είπε καλά.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    Αν δεν σε ενδιαφέρει το tc μην πάρεις. Πάρε ένα απλό φθηνό vv.

Μα πόσο λιγότερο έχουν τα μοντάκια χωρίς έλεγχο θερμοκρασίας? Υπάρχουν φθηνότερα ηλεκτρονικά? Τι είναι το vv?

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    μαλάκες θ' ανατιναχτείτε καμιά μέρα με όλες αυτές τις αηδίες που κάνετε και όσοι επιζήσετε από την έκρηξη θα σας μαζέψει η αντιτρομοκρατική.

ήμαρτον

http://www.tilestwra.com/paraligo-na...o-prosopo-tou/

ps
    πωλείται μπαταρία βαρέως τύπου Odyssey 12v (PC 680) ελάχιστα χρησιμοποιημένη, φυλασσόμενη σε κλειστό γκαράζ. Τιμή συζητήσιμη.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Πολύ καλά τα είπε ο Daz. Να συμπληρώσω μόνο άλλο ένα mod με αποσπωμενη μπαταρία, το cloupor mini. Το έχω δυόμισι μήνες τώρα και το κουμπί του fire δεν έχει χάσει ούτε ένα κλικ. Ανώτερη ποιότητα κατασκευής από το istick το οποίο επίσης έχω. Ένα κακό έχει μόνο. Μην το φορτισεις μέσω usb. Παίζει τζιχαντ και μπαμ. Για ατμοποιητη, είχε τον ναυτίλο αλλά δεν εντυπωσιαστηκα. Ο subtank mini θέλει γκάζια (πολλά watt) για να τον απολαύσεις, ίσως όχι και η καλύτερη επιλογή για ξεκίνημα ως αρχάριος. Τα χρήματα που διαθέτεις είναι μια χαρά. Τώρα για γυναικείο σετακι, κομψό και βολικό, δες το Emili. Το είχα πάρει για τη γυναίκα αλλά δε προχώρησε τό θέμα. Είναι κομψό πάντως και διακριτικό. Τώρα αν η γυναίκα είναι φουγαρομάνα, το Emili δεν θα της φτάσει λόγω της ηπιας απόδοσης του.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    μαλάκες θ' ανατιναχτείτε καμιά μέρα με όλες αυτές τις αηδίες που κάνετε και όσοι επιζήσετε από την έκρηξη θα σας μαζέψει η αντιτρομοκρατική.

ήμαρτον

http://www.tilestwra.com/paraligo-na...o-prosopo-tou/

ps
    πωλείται μπαταρία βαρέως τύπου Odyssey 12v (PC 680) ελάχιστα χρησιμοποιημένη, φυλασσόμενη σε κλειστό γκαράζ. Τιμή συζητήσιμη.
    Ενώ με το κανονικό τσιγάρο το πολύ πολύ να κάψεις τα φρύδια σου!

Bill τα είπαμε λιιιιιιγο πιο πάνω. Το πράγμα έχει ξεφύγει. Αυτοσχέδια μοντάκια, υπερβολές στις αντιστάσεις, κινέζικες μπαταρίες, υπερβολικά βατ, άγνοια.

Τα ίδια έχουν συμβεί με κινητό και με πολλές συσκευές που έχουν μπαταρία. Ο νέος αυτός δεν είναι ο πρώτος που νοσηλεύεται από έκρηξη μπαταρίας παρ' όλα αυτά έγινε πρώτη είδηση παντού. Στο φβ βλέπω σε κάθε σκρολ και μια δημοσίευση.

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    Χτές δοκίμασα τον GS Air m που έχω, σε istick mini.
    Oπότε επανέρχομαι με νέα πρόταση:

τον ίδιο ατμοποιητή σε istick 10 για την κΕρά, (φαίνεται και είναι φοβερά μικρό το σύνολο) &
    για σένα τον istick 40. (που έχει απροβλημάτιστο κουμπί, αλλά και όχι τρομερή διάρκεια πριν χρειαστεί φόρτιση)

αυτά.
    PFC

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chillipf Προβολή μηνύματος
    Χτές δοκίμασα τον GS Air m που έχω, σε istick mini.
    Oπότε επανέρχομαι με νέα πρόταση:

τον ίδιο ατμοποιητή σε istick 10 για την κΕρά, (φαίνεται και είναι φοβερά μικρό το σύνολο) &
    για σένα τον istick 40. (που έχει απροβλημάτιστο κουμπί, αλλά και όχι τρομερή διάρκεια πριν χρειαστεί φόρτιση)

αυτά.
    O mini πάει μέχρι 10w? Δεν είναι λίγο? Οι αντιστάσεις 1.5Ω μου άρεσαν από 12w και πάνω. Νομίζω οι καλύτερες κεφαλές γι' αυτόν τον ατμοποιητή είναι οι 1.2 και 1.5 με τις διπλές αντιστάσεις.

Πάντως έχεις δίκιο, σαν πακέτο πρέπει να είναι πολύ κομπακτ.

Παρόμοια θέματα

1. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  2. Απαντήσεις: 258
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2011, 11:13
  3. Τσιγάρο με...250-270 χλμ./ώρα!!!
    από Multijohn στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 13:01