καλα ξηγηθηκες
εγω παλι που ειδα τις φωτο πανω που τελειωσα τα σουβλακια μου ρθε καπως..........![]()
Με είδα να βολτάρω στην παραλιακή μέσα σε πυκνή ροή αλλά γρήγορη (~80km/h). Ενώ έχω πιάσει δεξιά λωρίδα βλέπω μπάλα ποδοσφαίρου να διασχίζει κάθετα την λωρίδα μου. Ώντας νέος οδηγός στη μηχανή που οδηγώ τωρα κατάφερα ευτυχώς να την αποφύγω. Έγινα θρήσκος όμως. Κακός τρόπος για να χτυπήσεις άσχημα.
Με ειδα να ανεβαινω τους λοφους του γκυζι να ψηφισει η γυναικα και να σηχτιριζω για τα τσιμεντενια κομματια που εχουν γινει γυαλι, μετα με αποζημειωσε ομως ενα γιαουρτλου σε παραλιακο μαγαζι και μου περασαν τα νευρα :P
Με είδα σε γυμναστήριο.Πέρασαν όλα τα πιτόγυρα μπροστά απο τα μάτια μου.
Φίου φίου φι φι φίου
με είδα να οδηγάω μεσα στην καταρακτώδη βροχή και οροσειρά με 150χμ / ώρα την χαρλεη για να προλάβω τον χρόνο ώστε να πάρω το cannonball 500 patch. ρε γαμώ την τρέλα μου κατάφερα να μείνω στεγνός μόνο τα άρβυλα μούλιασαν. η μηχανή λάσπη μέχρι τα ντούνια. θα την βάλω στη μάνικα μετά την δουλειά σήμερα
προσωπικό μάθημα, να μάθω να αγοράσω εξοπλισμό με βάση την λειτουργικότητα και όχι την μούρη.
Κούκλα, από τα αγαπημένα μου μοντέλα! Την πίσω μπαγκαζιέρα μόνο να βγάλει την πίσω. Για ένα στυλ ζούμε.
Με ειδα σημερα να περναω το δρομο για το απεναντι πεζοδρομιο πεζος και να μη βλεπω παπακι που ερχοταν κανονικα. Ευτυχως με ειδε αυτος.. :a13:
Αφου περασα απεναντι μου ηρθαν στο μυαλο απολογιες οδηγων αυτοκινητων μετα απο συγκρουση με μοτοσυκλετα: "δεν το ειδα καν, ουτε που καταλαβα πως εγινε, απο που ηρθε..."..
με είδα πάλι να στρίβω με 150 στον περιφερειακό και να γρατσουνάω την εξάτμιση. έριξα παναγία και θύμησα ότι δεν οδηγάω cbr500 πλέον άλλα εσένα. Συγνώμη. δεν θα ξαναξεχάσω τις 27 μοίρες όριο κλίσης. να ναι καλά τα Michelin