Απο Alpha bank εφαγα πορτα στο merimobiles...
Αντε βγαλε άκρη τώρα.
Απο Alpha bank εφαγα πορτα στο merimobiles...
Αντε βγαλε άκρη τώρα.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Update
Μολις ολοκληρωσα συναλλαγη μεσω Paypal απο minideal.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Απo merimobiles με paypal εφαγες πορτα ή σκετο καρτα της Αλφα;
Update
Xiaomi piston 3?
Προχθες υστερα απο φημες οτι ανοιξε, εκανα πραγματι αγορα με Paypal συνδεμενη με Alpha τραπεζα.
Στο καπακι πηγα να κανω και δευτερη, αλλα δεν.
Εκτοτε εχω προσπαθησει τουλαστιχον 10 φορες χωρις αποτελεσμα.
Τι σκατα...
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
Ερώτηση.
Έχω μια προπληρωμενη και το PayPal τραβάει από εκεί.
Μπορώ να κάνω αγορά γιατί διαβάζω διαφορά και δεν βγάζω άκρη?
Αν δοκιμάσουμε αγορα΄,πατώντας το "buy now" ,k μετά δεν μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την συναλλαγή λόγω του γνωστού προβλήματος με τα CC ,
γνωρίζει κάποιος αν θα υπάρξουν αρνητικά feedbacks λόγω της μή πληρωμής ;;;
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Προσπαθώντας με προπληρωμένη και paypal από ebay πριν 3-4 μέρες, έγινε μία συναλλαγή και στις υπόλοιπες έφαγα πόρτα. Μέχρι στιγμής, δε μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα που να μιλά για ανολοκλήρωτη συναλλαγή και αρνητικό feedback. Υποθέτω λοιπόν πως δεν ρισκάρεις κάτι αν δοκιμάσεις...
Ίσως στο ebay που το feedback έχει κάποια σημασία, και κάποιο unpaid transaction μαζί με τα σχόλια του πωλητή να δημιουργήσουν πρόβλημα, να είμαστε βέβαιοι οτι θα δουλέψει η κάρτα πριν κάνουμε την αγορά.
Ο πωλητής δεν ξέρει και δεν θα δείξει κατανόηση για τα προβλήματα των capital control, ενώ το ebay πιθανόν να του πάρει προμήθεια και κάτι που δεν μπορεί να πουλήσει τελικά.
H όλη φάση έχει καταντήσει τελικά "και αν σου κάτσει??" βλέπω.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
οι τραπεζες ανοίγουν τα εμβασματα εξωτερικού μέσω καρτών μέχρι να συμπληρωθεί κάποιο συγκεκριμένο ποσό ανα τακτα χρονικά διαστήματα για αυτο και είναι ακριβώς υποθεση "και αν σου κάτσει". Ευτυχως έχουν πέσει οι τιμες και στην Ελλάδα πλεον και έτσι δεν με πολυνοιάζει.