....και αλλοι εχουν τη χαρη
http://www.zougla.gr/automoto/articl...w-se-mia-imera
Τα αμερικανακια ομως δεν παιζουνε![]()
....και αλλοι εχουν τη χαρη
http://www.zougla.gr/automoto/articl...w-se-mia-imera
Τα αμερικανακια ομως δεν παιζουνε![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αν εχει χιουμορ ο Τσιπρας, αυριο θα παει να μευρησει και τα εδω..... Να δουμε ποιοι θα θελουν μνημονιο μετα..... Αμ πως;
πουτσ@@@@@@@@@
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
καλα όχι ότι θα χαρω που θα απολυσει καμια 50000 εργαζομενους για να καλυψει το προστιμο αλλα νταξ....... μεγαλη μπινια....
Αν δεν απαιτήσουμε να πηγαίνει τρόικα* για έλεγχο στα κεντρικά γραφεία της VW στη Γερμανία, δεν πρόκειται να συνετιστούν αυτοί.
* τρόικα αποτελούμενη από έναν ιταλό, έναν ισπανό και έναν έλληνα![]()
Εγω παλι πιστευω οτι θα παθει μεγαλη ητα. Οι Αμερικανοι με περιβαντολογικα θεματα δεν παιζουν και
θα πληρωσουν χρυσαφι την λαμογια τους.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αν κρίνω από τα σκάνδαλα της Daimler, τα διατροφικά σκάνδαλα, τα ροζ σκάνδαλα, και εδώ πιστεύω θα θαφτεί το θέμα σχετικά γρήγορα.
Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στον πλανήτη για τους ισχυρούς παρά για τους αδύναμους.
Ο χρόνος θα το δείξει άλλωστε.
για ραδιο αρβυλα μου φενεται (μπορει και οχι ομως). τα αμερικανακια το εχουν γυρισει στην οικονομια και στην προστασια του περιβαλλωντος οποτε δε θα το αφησουν ετσι, αν ειναι αληθεια.
it was nothing, just the normal thing to do at the time
οι αμερικάνοι ΔΕΝ παίζουν με κάποια πράγματα
πχ....
η ξαδέρφη μου, με τρία παιδιά, μου έλεγε οτι απαγορεύεται η δωρεά ή πώληση χρησιμοποιημένων ειδών μπεμπέ (ρουχαλάκια, καρεκλάκια, καθισματάκια αυτοκινήτου) για λόγους υγιεινής (σ.σ. έλα μνι στον τόπο σου).... δεν μπορείς καν να τα δωρήσεις σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.... και είναι τόσο πολύ νομοταγείς που πολύ απλά δεν τα δεχεται κανείς και τα πετάνε....
μαλακία ή όχι αυτό είναι....
γενικότερα οι αμερικάνοι έχουν την εξής αντίληψη:
"πόσο είπαμε οτι τον έχεις?"
"35 πόντους"
"μάλιστα, μπράβο"....
δε θα σε αμφισβητήσουν, θα δεχτούν αυτό που λες αλλά, αν κάπως ανακαλύψουν οτι τον έχεις μικρότερο, σε σκίσανε.....
πουτσ@@@@@@@@@